"Nora pentru mama"
Raspunsuri - Pagina 57
belutza spune:
Sunt curioasa ce-or mai discuta in emisiunile de la 13:30 . gabriela spunea ca o sa se discute despre experienta din casa , dar cat frate sa discuti despre asta ??? chiar asa in fiecare emisiune toata saptamana .. pffffff
belutza
felicia74 spune:
ohoho, sunt pozele din playboy de acum cativa ani. Nu din iulie
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
OanaAlina spune:
Cred ca o sa lungeasca emisiunea pana incepe turul 2 !!! Eu nu m-am mai uitat ca oricum cred ca Lacrimoasa o sa castige si nu m-ai vad rostul...
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png
ofe spune:
mai, pe cuvintul meu, astia sunt niste imbecili. nu ma mai uit la emisiuni de genul asta in vecii vecilor. inca o saptamina?????
szaboali spune:
quote:
Originally posted by belutza
Sunt curioasa ce-or mai discuta in emisiunile de la 13:30 . gabriela spunea ca o sa se discute despre experienta din casa , dar cat frate sa discuti despre asta ??? chiar asa in fiecare emisiune toata saptamana .. pffffff
belutza
Or sa discute despre cate autografe au dat
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
szaboali spune:
Sau poate au uitat Cristi si Lacrimogena cu era la si cum in casa nu puteau cu atetea camere de filmat.............
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
belutza spune:
Da, mai ales Anica. ea e cu autografele. N-o sa mai aiba nimeni loc de ea in emisiune .
belutza
szaboali spune:
quote:
Originally posted by belutza
Da, mai ales Anica. ea e cu autografele. N-o sa mai aiba nimeni loc de ea in emisiune .
belutza
...lasa ca nici ceilalti concurenti nu sunt mai-prejos...acum toti sunt vedete
szaboali spune:
Tare curioasa is sa vad despre ce discuta astazi in emisiune......ceva aberatii