"Nora pentru mama"
Raspunsuri - Pagina 57
belutza spune:
Sunt curioasa ce-or mai discuta in emisiunile de la 13:30 . gabriela spunea ca o sa se discute despre experienta din casa , dar cat frate sa discuti despre asta ??? chiar asa in fiecare emisiune toata saptamana .. pffffff
belutza
felicia74 spune:
ohoho, sunt pozele din playboy de acum cativa ani. Nu din iulie![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
OanaAlina spune:
Cred ca o sa lungeasca emisiunea pana incepe turul 2 !!! Eu nu m-am mai uitat ca oricum cred ca Lacrimoasa o sa castige si nu m-ai vad rostul...
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png
ofe spune:
mai, pe cuvintul meu, astia sunt niste imbecili. nu ma mai uit la emisiuni de genul asta in vecii vecilor. inca o saptamina?????![]()
![]()
![]()
szaboali spune:
quote:
Originally posted by belutza
Sunt curioasa ce-or mai discuta in emisiunile de la 13:30 . gabriela spunea ca o sa se discute despre experienta din casa , dar cat frate sa discuti despre asta ??? chiar asa in fiecare emisiune toata saptamana .. pffffff
belutza
Or sa discute despre cate autografe au dat

Ali si
IARINA (16.02.2006)www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
szaboali spune:
Sau poate au uitat Cristi si Lacrimogena cu era la
si cum in casa nu puteau cu atetea camere de filmat.............

Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
belutza spune:
Da, mai ales Anica. ea e cu autografele. N-o sa mai aiba nimeni loc de ea in emisiune .
belutza
szaboali spune:
quote:
Originally posted by belutza
Da, mai ales Anica. ea e cu autografele. N-o sa mai aiba nimeni loc de ea in emisiune .
belutza

Ali si
IARINA (16.02.2006)www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
szaboali spune:
Tare curioasa is sa vad despre ce discuta astazi in emisiune...
...ceva aberatii![]()
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)