"Nora pentru mama"
Raspunsuri - Pagina 30
moncamica spune:
Razvan s-a indragostit iar ca la 17 ani jumate; iar se lauda de parca noi nu-l vedem cum e . Si Liliana asa cum e vrea si ea sa castige concursul si cu alt baiat e clar ca nu se poate.
Monica stie in ce situatie a ajuns din cauza pozelor si din respect pentru Bris si mama lui a ajuns sa spuna ca a fost o conventie intre ea si Bris, ca ei nu s-au placut si ca ea are un prieten afara. George e un pretext pentru Monica pentru a iesi afara din situatia penibila in care a ajuns si nu vrea sa-i bage in aceeasi situatie si pe cei la care tine.
Si Cristi daca ar intra tot n-ar avea ce face; e prea orgolios si capos ca sa mai faca cuplu cu cineva.
moncamica spune:
Nici mie nu-mi place Lacrima; e uratica, dar asta nu conteaza prea mult aici in concurs ca nu e de frumusete. Aici poti fi oricum ca e vorba de castigarea unor bani. Scopul scuza mijloacele.
felicia74 spune:
Stiti cumva daca se gasesc pe net emisiunile inregistrate?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
belutza spune:
N-am apucat sa vad toata emisiunea sambata seara,am adormit :).Cine a iesit mireasa saptamanii si cine a intrat in casa sambata ?
capra cu trei iezi spune:
mireasa saptamanii- lacrima (cu 40% fata de sapt ant 70%)
in casa au intrat cristi si dna georgeta>
s-o pune de-o nunta cristi -lacramioara?
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
annnna35 spune:
Ca de obicei, a iesit nora sapt Lacramioara si au intrat, propusi de ea, dna Georgeta cu Cristi...
Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.
lulu_boches spune:
Ce surpriza ne pregatesc cei de la KAnal D?
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
Tzuni spune:
M-am prins de mult ca cei de la Kanal D fac jocul cum le convine ca sa faca rating si sa-si salveze postul de la inchidere!
Cat despre final, castigator va fi cuplul Razvan-Cristi care vor declara ca se iubesc , dar ca au vrut sa vada si cum e sa le faca curte femeilor!
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
felicia74 spune:
Tzuni
Dar ce e cu inchiderea postului? Chiar asa de prost le merge?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)