Fetele din America (83)
Raspunsuri - Pagina 15
sinzi_ana spune:
Paste Fericit!!!!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
CRISMIR spune:
Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai bucurii,multa fericire si pace in suflete!
HRISTOS A INVIAT!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url
CamiM spune:
Adevarat a inviat!
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
Krissy spune:
quote:
Originally posted by Carmenbr
Fetele am si eu o mare rugaminte la voi. Stiu ca vorbeati la un moment dat de vacante in Mexic sau oriunde la soare... Daca in cautarile voastre sau in vacantele voastre ati intalnit un resort super cu animale pt copii (am un baietele de 2,10 ani), cu piscine, loc de joaca pt copii, va rog spuneti si mie. Dati-mi si mie niste locatii child friendly pe unde ati fost voi ca nu vreau sa incerc "marea cu degetul".
Uite o idee: http://www.familyfriendlyvacations.com/
Pe site-ul asta specializat ai cautat? Sunt sigura ca din atatea locatii si deal-uri o sa gasesti ceva interesant, am vazut chestii chiar faine. Succes!
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold
Andrada spune:
Christos A Inviat!!
Am si eu o intrebare va rog. Ce affidavit of support folositi voi cind invitati pe cineva din Romania,
multumesc,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Christos A Inviat!!
Am si eu o intrebare va rog. Ce affidavit of support folositi voi cind invitati pe cineva din Romania,
multumesc,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Folosesc pe cel de pe siteul de la USCIS www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.5af9bb95919f35e66f614176543f6d1a/?vgnextoid=fe3647a55773d010VgnVCM10000048f3d6a1RCRD&vgnextchannel=db029c7755cb9010VgnVCM10000045f3d6a1RCRD" target="_blank">Affidavit of support
Anamaria
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
Andrada spune:
Multumesc Anamaria!
A
Marianca spune:
Multumesc Krissy pentru link.
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze
Bic spune:
Adevarat a-nviat! 
Io tot cu problema mea cu cozonacul... desi vad ca ati depasit situatia.
Pentru cei interesati pentru viitor, am folosit trei pachetele de Active Dry Yeast de la Fleischman la 1 kg de faina si a iesit delicios. Mniam.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Marianca spune:
Salutare,voi mincati cozonac ca nu aveti timp sa treceti pe aici?
Cum au trecut sarbatorile?
Am vrut sa intreb fetele care au bebe,cum e sa te duci cu un bebe de 6luni in vacanta la ocean,spunetimi va rog si mie,ca sa ma pot pregati mai bine,imi este frica sa nu pateasca ceva.
Poate recomandari...
Multumesc anticipat,astept.
Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze