Fetele din America (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Bic,pana vin fetele poate te pot ajuta eu!Nu stiu cum e drojdia la voi,dar in general se pune cam 80gr la 1kg de faina.Sper sa va iasa!
Paste Luminat!

"La vita e bella"
poze

marea inghetata

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Buna,fetelor am mai fost pe aici dar cam am fost ocupata cu micuta,ma mai tineti minte?
Oana B-poate incearca cunostinta ta sa sune la Crucea Rosie cica ei tot te ajuta,altceva nu prea stiu de vizitatori.
Noi cu familia am venit in SUA cu un statut nu prea bun,cum ar fi pe contul nostru si ajutor medical am primit din greseala,cind aflaseram eram deja in a 5-a luna de sarcina si medicul urma sa-l platesc eu ca nu mai puteam sa-mi cumpar asigurare,pe la a 7-a luna baiatul de 7ani a facut fractura la mina si plecaseram la emergecy unde nimic nu i-au facut numai radiografie la care a venit un bill de 1100$ si pina acum il platesc ma car ca dupa income mi l-au scazut 75%.Deja miina pusa in gips cu toate intrarile la medic inca 2900$.Acum urma sa nasc si cineva ma sfatuit sa nu ies din spital pina nu cer emergency medicaid asa si am facut,raspunsul mi-a venit dupa 4luni ca-mi acopera factura de nastere si ca micutei ii da asigurare statul-atunci a fost marea bucurie.
Aici tre sa te zbati,de nu te-ai dus pe apa simbetei cu tot cu bani,de cind si-a rupt baiatul miina,sotul,baiatul si fetita mai mare deja sint cu asigurare procurata,am ramas eu sa-mi procur dar mai stau in asteptare...
Scuzati de asa scris mult.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Cineva intreba de vacanta sau bine spus de locuri frumoase,m-as bucura mult sa stiu si eu,noi dorim sa plecam la odihna dar nu prea stim incotro sa o luam ca de trei ani aici stati nu am mai fost niciunde.Am zarit in internet despre Myrtle Beach-South Carolina,Destin-Florida sint locuri frumoase a fost cineva pe acolo sa ne spuna si noua?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Paste Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxy05 spune:

quote:
Originally posted by Marianca

Cineva intreba de vacanta sau bine spus de locuri frumoase,m-as bucura mult sa stiu si eu,noi dorim sa plecam la odihna dar nu prea stim incotro sa o luam ca de trei ani aici stati nu am mai fost niciunde.Am zarit in internet despre Myrtle Beach-South Carolina,Destin-Florida sint locuri frumoase a fost cineva pe acolo sa ne spuna si noua?

poze

Marianca, noi plecam in Hawaii la sfarsitul lui Mai, in Kona, Big Island. Daca te intereseaza locatia asta, da-mi un PM si iti povestesc mai multe.
Paste fericit!
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Paste fericit va urez si eu si lumina in casa si in suflet!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Paste fericit

Alvaro & David

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Bun gasit tuturor! Ma primiti si pe mine? Va citesc mai demult, dar sunt mai activa la Odisee (am deschis subiectul cu "bebelusi made in USA"), dar vreau sa devin mai activa si aici, caci formati o comunitate virtuala foarte placuta si utila.

Am intrat acum doar sa urez tuturor un Paste luminat, aducator de sanatate si prosperitate! Sper ca aveti toate bunatatile gata, sa vina Pastile cu mireasma de "acasa"...

Cristos a inviat!

PS: Cine se ocupa cu lista de la inceput, va rog treceti-ma si pe mine la Michigan-Warren. Multumesc.

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Welcome Krissy. Felicitari pentru bebelusa
Paste Fericit

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput