Fetele din America (83)
Raspunsuri - Pagina 13
Bic spune:
Lai, ce faci, fata draga, in Brazilia? Te-ai dus de tot sau doar temporar? Tu si cu AC sinteti tare plimbarete. Bravo voua!
Oana_B, eu sper sa nu ajungem la situatia asta cu socrii mei, dar imi pare bine ca ai adus in discutie subiectul.
Socrii mei, dupa gindirea romaneasca, au ales sa-si ia o asigurare mai ieftina care nu acopera mare lucru, in conditiile in care amindoi au probleme de sanatate.
Si-mi zice soacra-mea ieri: "ei, am fost de-atitea ori, nu ni se intimpla taman acum ceva." 

Degeaba i-am explicat ca daca li se intimpla ceva sintem datori vinduti.
Sint chiar suparata pentru ca lumea in Romania nu intelege ca asigurarea nu e ceva garantat, ci un serviciu pe care il cumperi pentru eventualitatea in care ti se intimpla ceva. Si ca da, daca nu ti se intimpla nimic se cheama ca ai pierdut bani, dar ceea ce uita ei e ca daca TI se intimpla ceva si nu ai cheltuit pentru acel serviciu, ti-ai distrus orice echilibru financiar, in cazul in care nu esti milionar sau macar ai casa. Of.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
msl spune:
Fetelor care v-ati plins ca obtinerea certificatului de nastere rominesc este o bataie de cap si nu merita nu este adevarat!
eu am rezolvat in citeva ore sa fac toate actele si sa le depun; fara pile cunostinte sau relatii; si functionarii de la consiliu si evidenta populatiei au fost foarte amabili si asta fara nici o mita! nu inteleg de ce se spune ca este o intreaga "aventura" daca vrei sa faci certificatul in Ro, nu este asa, cel putin nu in Cluj! toate astea m-au costat mult, mult mai putin decit daca ar fi trebuit sa calatoresc la los angeles pt depunerea actelor, deci pt cele care sinteti interesate, merita efortul, este minim!
http://www.totsites.com/tot/bebepoze
Carmenbr spune:
Fetele am si eu o mare rugaminte la voi. Stiu ca vorbeati la un moment dat de vacante in Mexic sau oriunde la soare. Din motive obiective (un nou job) s-ar putea sa fim nevoiti sa renuntam la biletele de Ro si atunci vreau neaparat o vacanta de cateva zile acum in 1-2 saptamani, deci rapid trebuie sa ma hotarasc. Daca in cautarile voastre sau in vacantele voastre ati intalnit un resort super cu animale pt copii (am un baietele de 2,10 ani), cu piscine, loc de joaca pt copii, va rog spuneti si mie. Dati-mi si mie niste locatii child friendly pe unde ati fost voi ca nu vreau sa incerc "marea cu degetul".
Va multumesc mult si imi cer scuze ca am dat buzna, dar timpul nu este prietenul meu azi!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
lai spune:
quote:
Originally posted by Bic
Lai, ce faci, fata draga, in Brazilia? Te-ai dus de tot sau doar temporar?
Cercetez
Lai
anamari spune:
Interesant subiectul despre asigurari de sanatate...vreau si eu sa o chem pe mama aici ca e mai ieftin decat 5 bilete pana in Ro si m-am gandit la problemele dansei de santatate .Asa ca m-am uitat si eu peste Affadavit of Support dar se stipuleaza numai beneficiile de la stat:food stamps, welfare...deci nimic despre facturile de spital...Altfel ma gandesc ca singurul mod in care te pot "trage la raspundere" pentru factura de la spital e daca semnezi actele de internare.
Daca nu platesti facturile cam tot ce ti se poate intampla e sa le trimita la o companie de colectii si iti apar in credit report. Asta in cazul in care ai SSN. Si daca vrei credit pentru casa sau masina nu e tocmai ok sa ai colectii in credit report....dar daca te duci inapoi in Mexic sau Romania nu iti pasa...daca traiesti aici, mmm-e mai dificil.
pentru spitale un program de care am auzit se numeste Hill-Burton -Hill Burton Hotline:
1-800-638-0742
(1-800-492-0359 in Maryland)
apoi:
http://national.unitedway.org/-sa puna codul postal in casuta din stanga sus si gaseste agentia locala care poate sa o indrume catre programe din zona.
si sa sune spitalul sa intrebe de ajutor financiar....
Si pe aici sunt doctori si doctori, iar preturile de la spitale....
Gabbriela spune:
Paste Fericit!
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
corinadana spune:
Va urez un PASTE FERICIT!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Bic spune:
Rapid.
Incearca soacra sa faca cozonac si s-a blocat total la cantitatea de drojdie care trebuie pusa.
Cite plicutele de Felischman Active Dry trebuie la un kg????
Sper ca este cineva pe receptie...![]()
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

pink!