Bucurii de sept-oct 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
matahut spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Eu am o problema, de 2 zile fi-miu nu mai vrea sa adoarma la el in patut nici ziua nici noaptea, de 2 seri trage cate un scandal la culcare de ma stie tot blocul, desi era super obosit, pana nu l-am pus pe perna mea, nu a vrut nici cum sa doarma... greseala mea este ca dimineata pe la 6 il luam cu mine in pat si mai dormea 1-2 ore ca altfel se trezea. De acum nu-l mai iau...
si eu fac la fel. De la 6 si ceva de cand se scoala tati o mai iau cu mine ca sa nu mai stau sa ii bag suzi peste grilajul de la pat...Intr-adevar, asa mai doarme 2, 3 ore, altfel....se cam trezeste Dar a mea mai doarme pe patul mare si ziua, din cand in cand, vad ca nu a facut inca alergie la patutzul ei...Hm, mi-ai dat de gandit!
A mea a dormit bine azi noapte pana pe la 2, dupa aia...s-a trezit de 10 ori pana la 6
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
Si eu am vazut toate pozele - Lakioana, Sephora, AndraPg! SI in general, ma uit la tot ce misca , doar ca nu apuc mereu sa raportez .
Maruca mea e o miniterorista, nu mai vrea sa stea decat cu mine, mai exact, sa ma ocup DOAR de ea.Acum sta in scaunel langa mine cu jucarici si plange cu repros uitandu-se la mine...Asa ca...voi fi scurta.
Am luat-o in brate...ca nu se mai putea!
A, de 2 zile s-a bronzat pe obrajori, e tare scumpa. Vai, si baleste....ceva de speriat. De dintzi...nici pomeneala, dar se uda pana la brau si afara! Ii ies spumite de parca a baut detergent
Va las ca acum imi uda mie bine mana
Ignatica spune:
Si eu am acceasi problema, David incepe sa faca mutre cand il pun in patuztul lui de cand il luam cu noi la 5-6 dimineata. Mie imi placea cand il luam asa pentru ca mai dormeam si noi mai adormea si el, dar acum daca se obisnuieste mai mult cu noi...Nu stiu ce sa fac. Incerc maine sa il las in patutzul lui dupa ce ii dau sa pape la 6, sper sa functioneze.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
alexutza_26 spune:
Eloise - bine ca baiatu' nu are nimic!!! parintii grijulii!!!
Noi ne-am intors de la pediatra...nu m-a lamurit, de fapt tot ce ne-a zis stiam de pe DC , tot insista cu Danonino de vanilie, sau daca nu este acceptat sa-i dam Danone cu piersica sau caisa...
Fructe ne-a zis ca doar mar, piersica si banana avem voie la varsta asta (5 luni jumate)...voua ce v-au zis pediatrii...ce fructe dati la bebei???
Ne-a zis sa incepem cu carnita de pui fiarta separat i apoi amestecata cu pireul de legume...si cam atata.
Aaa..ne-a zis ca cica la varsta asta nu e bine ca la o masa sa se depaseasca 180 ml cantitate...voi ce stiti?????pt ca grasanu' uneori ar vrea si mai mult...
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
roxanae spune:
Alexutza ati fost la Mihaela ca si noua tot la fel ne-a spus, dar nici noi nu am ascultat.Mai ales legat de Danonino.Sa stii ca sunt bebei care mananca si 250g la o masa deci, parerea mea este ca poti sa-i dai cat cere.
AndraPG spune:
Am intrat sa va multumesc pentru aprecierile vis-a-vis de album!
Seara de ieri s-a incheiat cu bine dupa ce am trecut printr-un moment de groaza prin care n-as vrea sa mai trec vreodata. Puneam ultimul rind de haine la spalat, cind am auzit o bufnitura si dupa scurt timp un tipat amestecat cu un plins disperat. M-am repezit la sufragerie intr-un suflet ca sa vad cosuletul Carinei rasturnat si pe bebita rosie toata la taica-su in brate, care se ingalbenise de spaima. A vrut sa o ia cu tot cu scoica si sa o legene si i-a scapat minerul, scoica s-a rasturnat si Carina s-a rostogolit pe jos.Mai ca nu i-am scos ochii sotului, i-am smuls copilul din brate si am incercat timp de 10 minute sa o linistesc. Plingea cu intretaieri ale respiratiei si-si ducea o minuta la una din timple. Binenteles ca m-am speriat de moarte, m-am rastit la sot sa se imbrace si am fugit cu ea la urgente. Intre timp, bebita s-a mai linistit si a adormit la mine in brate si dupa un control relativ atent, ne-am intors mai linstiti acasa. Mi-am mustruluit sotul bine si mi-am petrecut mare parte din noapte cu ochii pe bebita, multumindu-i Domnului in gind ca nu s-a intmplat nimica grav, nu stiu ce m-as face daca ar fii sa pateasca ceva.
O mamica fericita si implinita!
alexutza_26 spune:
Roxanae - da, la Mihaela, si m-am cam sucarit oleaca, ca nu corespunde cu ce aveam eu in cap...ma mai informez, si apoi ma decid....
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
MamiLili spune:
Noi ne-am intors de la plimbarica si intalneala (cu Andra si Vladut ). A fost soare dar si un vant nesuferit, care ridica praful si-l inderepta spre...fetele noastre. Abia asteptam sa spal copilul pe fata, aratam amandoi de parca am traversat Sahara. V-as arata si discheta mea demachianta dar e... cah. Vorbeam si cu Andra: "cat praf poate sa fie in tzara asta? De ce in alte tzari nu vezi masini murdare sau pantofi prafuiti dupa 200 metri de mers pe jos?" Hai c-am gasit tema de dezbatere.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu!
matahut spune:
VAI!!!!!!!! De 3 ore nici o Bucurie...Hai sa ne aduc pe prima pagina....
Uitati prima rochitza a Marucai...
Rochitza