Bucurii de sept-oct 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Gata cu bucatareala. Am facut papica fetei. Buna rau.....as minca si eu.

Mirabela cum fac sa pun poze pe site....pls oi fi zis de o mie de ori mai zi o data si pt mine

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

neatza fetele, buna monique...

avem multi sarbatoriti azi:
la multe lunite David Gabriel, Albert Iustin, Avram Tudor, Ana Maria si Rares!!!

am mai vazut poze: albumul andrei pg, dintucii lui matti, pe reby cea frumusica... si am pierdut sirul... ma uit in fiecare zi la poze, pe astea le-am vizionat chiar acum, de aia le tin minte... imbatranesc...
alexutza, si eu cand merg la doctor ma duc cu lista, si imi raspunde la toate plus la cele care imi vin in cap pe loc (sunt o terorista...)
msl, noi facem indata 6 luni si nu avem nici un dinte... asteptam... de papica, ce sa zic, i-ai dat cereale, branzica?
spunea mirabela de o carte de bucate; eu am primit de la alte mamici o carte cu retete pentru BB, are si meniuri pe varste... eu am stat si am aranjat-o in pagina, ca din punct de vedere al redactarii, daca nu e scris documentul cum trebuie, imi vine greu sa-l citesc, si cu ocazia asta am studiat-o, cred ca e interesanta... sa o trimit pe mailul comun?

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Xandrutza - deci nu sunt singura terorista....hai ca m-am mai linistit!!!! Credeam ca doar eu pun atatea intrebari, sotu' zice ca o disper pe doctorita, dar asta e...spre binele copilului!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Daaaa, pune cartea de bucate pe mailul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Monique ca sa nu mai scriu odata, intra la semnatura mea pe ultimul link si scrie acolo tot ce trebuie sa faci si ce sa trimiti la adresa bucurii2006@yahoo.com

Xandrutza trimite cartea pe mailul de mai sus sa fac o pagina separata pe site, cred ca se va accesa mai usor de acolo, poti s-o trimiti si pe mailul comun in acelasi timp, cred ca va fi foarte utila, cine mai are astfel de carti ar fi bine venite, multumim.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

mirabela, am trimis!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Baui si io laptic,aplicai metoda dar m-am chinuit cam jumatate de ora si dupa accea brusc i se facu foame de tragea toata camasa de pe mine,i-am dat-o pana la urma si a adormit dar nu de tot asa ca l-am pus imediat in patut,s-a mai fatait de doua ori si a cazut.Oricum s-ar zice ca m-a facut si de data asta....

Alina am mai spus ca m-a prinde si ca imi face rau,dar asta numai cand s-a saturat,ptr cateva zile am muls si dat din sticluta.Cand suge nu-ti face rau,numai la sfarsit cand se satura incepe sa se joace si zdrang.
Msl n-are nimic ca nu i-au iesit,au timp sa iasa.Depinde de gena,cum ti-au iesit tie asa o sa iasa si la copil,mie mi-au iesit la 5 luni si lui la 5 luni si o saptamana,nu cred ca are importanta daca ai ies mai devreme nu se strica,eu una nu am probleme sau daca a aparut cate ceva imediat m-am dus la dr,n-am asteptat sa se agraveze.Eu cred ca asta e important.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Eloise spune-ne ceva,sper ca Vladut e ok.Asteptam raspuns pozitiv...

Celor nascuti intr-o zi de 15

M-a duc si io sa bag neste treaba si revin.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

BUCURII!

Am vazut pozicile de ieri, Lakioana, AndraPG, Sephora. Frumosi copii!

Cine se mai anunta la intalnire? Am vb cu Andra si zicea ca vine.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Fetelor, sunteti niste scumpe, imi cer scuze ca n-am mai intrat ieri pe forum sa va anunt ca totul e bine, foarte bine, copilul e sanatos, in plamanutzi nu se aude nimic si ni s-a parut noua, pur si simplu. El tusea asa, sporadic, de 4-5 ori pe zi. Si a fost ragusit in vreo 2 dimineti... Gata, e clar, suntem parinti paranoici... Mi-e si rusine sa mai merg la doctor...

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eu as vrea sa vin la intalnire, dau un sms daca vin, trebuie sa ma viziteze mama si nu stiu exact cand vine. Pup fetele.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput