Bucurii de sept-oct 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 7
msl spune:
Fetelor,
Dati-mi si voi niste idei ca nu stiu ce sa-i mai dau sa pape la bebe! aici nu primesc nici un sfat de la pediatru, cind am intrebat mi-a spus sa-i dau borcanase faza 1, dar eu prefer sai fac eu in casa, nu sa-i dau borcanase; pina acum i-am dat morcovi cartofi, dovlecei, mere si pere, facute pireu, dar nici cum nu o pot face sa bea supa! nu stiu ce alte legume fructe sau altceva se mai pot da la 6 luni?
tot citesc aici pe forum ca la alti bebei iau iesit dinti la 6 luni,dar la bebele meu nu i-a iesit nici un dinte inca,ma intreb daca are ceva deficit de calciu sau alte vitamine ca nu ia iesit nici un dinte, sau o fi normal?
o zi buna tuturor
http://www.totsites.com/tot/bebepoze
roxanae spune:
Msl ,Dianei prima mea fetita i-au iesit dintisorii la noua luni.Acum are o dantura perfecta fara nicio carie.Nu cred ca este lipsa de vitamine sau Ca, ci pur si simplu asa e ea.
La capitolul diversificare si noi cam intre aceleasi feluri ne zbatem.Asteptam sa crestem mai mari.
Monique_new spune:
Buna dimineata. Iete ca ajung sa dau -luta de dimineata. Cine doreste o poftesc.
mslNici noi nu avem nici un dintuc sintem stirbe si nici nu vad sa iasa prea curind ceva, Am inteles ca daca ies mai tirziu cica ar fi mai bine, sint mai sanatosi sau rezistenti cum vrei sa le spui.
De papica ce sa spun. Nici a mea nu bea supica, dar i-am facut ciorbica cu carnita(in toata regula pt ea).Ieri a papat spanac facut cu cartof in care am pus si o doza de lapte praf. Mi-a spus pediatra sa ma iau dupa borcanele. Eu pina acum nu i-am dat decit asa f rar cite un fruct dar papica deloc la borcan. Azi nu stiu ce gatesc pr fomista. Iti spun diseara ce idei mi-au mai venit.
Ar trebui sa facem o carticica de bucate...ce ziceti
Pupici si o zi buna la toata lumea.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
CristinaGoji spune:
Monique_new - saru'mana de . Eu pana mi-am schimbat bebul, spalat, facut cafeluta, tu deja ai dat-o pe-a ta. Si eu am ramas cu ditamai cafeloi in cafetiera Las ca maine numa' o incalzesc si o bem asa
Roxanae - asa deci, e tinerel si sotul tau! Oare cum sa facem sa-l aducem pe calea cea dreapta?
Msl - daca vrei sa-i faci mancare gatita, uite-te pe borcanele ce legume pun ei acolo si te ghidezi dupa ele. Eu asa intentionez sa fac. Iar de supica, nu stiu ce sa zic, dar mie personal nu mi se pare ca e extrem de important sa pape si supa. Daca n-o sa vrea Vladut, o sa-i dau doar apa.
Alexutza - am fost pe-aici, doar ca nu prea am avut ce comenta
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Monique_new spune:
Na ca mi-a venit ideea de retetaII fac macaroane cu legume si carnita de pui.....macaroane fara gluten din orez(au doar orez si apa )
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Monique - buna cafeluta!
Cristina - deci asa? lasa ca beau de la tine mai tarziu...
Roxanae -trimis PM
Eloise - cum este Vladut? Ce-a zis med de familie?
Noi azi ne ducem la pediatra ca sunt oleaca bulversata de atataea retete si meniuri si legume care le stiam interzise pana la un an...si tot asa!Am atatea intrebari, cred ca se va cruci doctorita, dar asta e!!!!
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Mirabelac spune:
AndraPG felicitari pt. statul in fundic a bebitei tale. Vazut fetita care seamana cu taticu'. Eeee, alta viata cu albumul, pune-l la semnatura sa-l vedem tot timpul.
Lakioana vazut Reby cu parul ei frumos si diversificata total.
Sephora bestiali dintucii lui Matti.
Tanima tare harnica mai esti, eu inainte de sarcina eram ahtiata dupa curatenie si sa fac cate ceva tot timpul prin casa, insa sarcina m-a tinut la pat si am cam ramas asa...
Eloise sunteti bine?
msl nu-ti fa probleme cu dintzucii, cu cat mai tarziu cu atat se vor caria mai tarziu, depinde de bagajul genetic al fiecaruia, eu am o prietena a carei fetita i-au iesit tarziu, pe la 1 an parca, la 2 ani ii ieseau abia caninii.
Monique n-ar fi rau sa facem o carticica de bucate pt. bebei, am putea s-o punem pe paginutza BUCURIILOR s-o accesam fiecare dintre noi.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
Mirabelac spune:
Eu am o problema, de 2 zile fi-miu nu mai vrea sa adoarma la el in patut nici ziua nici noaptea, de 2 seri trage cate un scandal la culcare de ma stie tot blocul, desi era super obosit, pana nu l-am pus pe perna mea, nu a vrut nici cum sa doarma... greseala mea este ca dimineata pe la 6 il luam cu mine in pat si mai dormea 1-2 ore ca altfel se trezea. De acum nu-l mai iau...
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?