Bucurii de sept-oct 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
AndraPG spune:
Lexi, mersi frumos si de ajutor si pentru aprecieri, si fetita ta e tare frumoasa, am vazut-o pe site-ul bucuriilor. Sa va traiasca!
O mamica fericita si implinita!
MamiLili spune:
Fetelor, nu uitati sa trimiteti poze si detalii despre BUCURIILE voaste pentru site-ul de pe prima pagina.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu!
Sephora spune:
VA pup fetelor
Xandrutza cred ca mai mult sport de cat fac cu bebe nu se poate face,dar te asigur ca nu da nici asta randament.
Liliana Parafango la mine nu a functionat in schimb masajul da,de spatamana viitoare m-a apuc si de masaj.Ce tare poza...
Andra scumpica pitica
Lakioana ca de obicei Reby m-a da gata.
Noi am fost tare umblareti azi,copilul a dormit o ora jumate prima data si a doua oara alte 2 jumate,afara.Cu chinul de rigoare dar functioneaza.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Sephora spune:
Azi Afara si una cu Dintucii
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
cri19 spune:
Buna seara mamici de bucurii!
Am intrat sa va salut ca de forum nu mai am timp;piticul meu e extrem de alintat si ma alerga toata ziua ca pe hotii de cai.
SEPHORA si Andrei are caciulita la fel;se pare ca avem cam aceleasi gusturi la hainute.Cum merge cu inotul?
LAKIOANA am vazut pozele cu Reby,e minunata printesa ta .
ELOISE sper ca e bine Vladut;uite un de la noi sa nu mai tuseasca.
PUFYMIC condoleante .Multi pentru cei doi baieti frumosi.
alexutza_26 spune:
Buna seara bucurii!
La multi ani!celor nascuti intr-o zi de 14...desi cam tarzior, dar se iarta,nu?
Azi am umblat de mama focului prin oras, vreo 4 ore...i-am dat sa manance piureul in Mall, intr-o cafenea, noroc ca nu erau decat 2 pers la ora aia acolo ....se uita lumea care trecea ca la circ...dar asta e...a fost tare fain afara ca sa ratam ocazia....
S-o iau cu inceputul....ca am citit!!!!
Monique - bine ca ati scapat cu bine peste vaccin!
Ramonar - admirat Patri si hainutele ei superbe!!!
Lakioana - vazutReby printesa motata...superba
Sephora - cat de fain se vad dintisorii...e mortal.de abia astept si eu grasanul sa iasa la inaintare cu dintosii!!!
Gety - bravo!deci esti in bani acum,nu???
Eloise - sper ca totul sa fie bine, si sa treaca repede!!!
Cristina - tu pe unde ai umblat azi....logic..pe afara....
Tanima - vad ca tare harnicuta mai suntem...bravo tie ca ai atata putere...
AndraPG - Vazut o mandrete de fata..sa fie sanatoasa!!!
Columbeanca -ma dezgusta de-a dreptul...nici nu stie bine pe ce lume traieste, nici de ce a facut copilul ala, cred ca doar pt bani, ca alt motiv eu nu vad, si nici nu vad ca are prea multe in cap daca vrea sa-l faca pe-al doilea tot anu' asta.....Cat despre kg in plus..am luat 28 kg in sarcina (sunt si mica de statura)...mai am de dat jos vreo 8 kg..dar il astept pe grasan sa mearga sa ma pot tine dupa el....si le voi da jos...nu ma stresez foarte tare - pana la urma Dzeu mi-a dat minunea pe care am asteptat-o atata timp, ar fi stupid sa ma lamentez ca arat nu stiu cum....
Ignatica - eu amestec branzica si cu para,ca e mai zemoasa, ezi poate te ajuta in vreun fel....
Cam atata de aici de la Ploiesti....va doresc o noapte placuta, sa va odihniti si sa lasati bucuriile sa viseze frumos......
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Sephora spune:
Celor nascuti intr-o zi de 14
Alinache si Flavia sa fiti sanatoase si sa va bucurati de cei dragi
Mama ce liniste pe aici....!
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
alinamoro spune:
Vazut printese de Lakioana si Ramomar, pupici.
Sephora, ce bine sa vad dintzisorii! Nu te musca cand il alaptezi?
Eloise, ce a zis dr. de familie, cum e Vladut?
Adelina e ragusita de 3 saptamani, nu are alte simptome, dr. a zis ca-i alergie si eu tot astept sa treaca si vad ca nu trece, ma dispera deja, luni am fost la homeopat. Nu-i foarte ragusita, dar nu e vocea ei si nu-mi place. In rest ea e vesela, papa bine, de fapt cum a papat...
La noi s-a intamplat ca intr-o sambata am mers la niste prieteni unde era foarte cald si in juamte de ora a ragusit si de atunci tot asa o tinem.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
MamiLili spune:
Maaaare intalneala, ora 13:30, Palat.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu!
roxanae spune:
Cristina al meu sot e mai "batran" cu 17 zile decat mine, deci tot 28 are ca si al tau.Dar se pare ca este mai incapatanat.Adevarul e ca forumul iti cere ceva timp,iar la cel de care dispun eu , cam are dreptate.
Alexutza nu vrei sa vorbesti cu mine? repet de care para papa bebe fruct sau din cea la borcanas?merci.
Eloise sanatate lui Vladut.E bine, a venit doctora?