Bucurii de sept-oct 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 10
MamiLili spune:
Ooooooooooo Marina, ce frumos sta ea la pozat!
Chiar, unde-s mamicile de bucurii?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu!
lilina spune:
Lakioana, multumim de poze
este SUPER nora mea....s-o pupi din partea mea si a lui Vlad
Msl, bine ai venit
nu-ti face probleme cu dintzucii...e mai bine sa apara cat mai tarziu
si DA, fa-i mancare in casa: supa de legume: morcov, pastarnac, telina,
cartof, ceapa, radacina de patrunjel si mixeaza-le (mai putin ceapa)
poti sa pui si dovlecel...si da-i sa pape la copil
poti sa incepi sa-i dai si carnita piept de pui dezosat - fierbi
separat de supa de legume un pic de carnita si o amesteci cu legumele
din supa....le mixezi bine de tot - eu ii dau lui Vlad in biberon
ca la lingurita....nu vrea....si dureaza 2 ore
poti sa-i dai si ficatel de pui - tinut in prealabil in lapte
apoi fiert - aceasi metoda ca si la carne...nu se fierbe cu legumele !!!
fructe ii dau asa: mere, banane, portocale, mandarine si mai nou
ananas proaspat - mixat bine si amestecat cu alte fructe
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
matahut spune:
Da, Lili, dintr-o suta de poze iese si ea ca lumea intr-una
Intrebare: forumla cu [url...bla lba merge si pe yahoo, daca vreau sa trimit cuiva o poza? Sau trebuie sa o atasez? Preferam sa o pun ca aici....
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
Am mai pus in albumasele bucuriilor si Maruca sta in fundulet
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
msl spune:
Buna fetelor!
Multumesc mult de idei si sfaturi!
Monique new, cum ii faci macaroanele?le pasirezi in blender?sau cu furculita? este o idee buna nu m-am gindit la macaroane de orez...
ii dau si cereale, dar amestecate cu fructe dimineata, din acelea mixte, mai putin orez ca constipa; inca nu ii dau brinza ca de fapt nu este brinza de vaci aici asa cum este in Ro si eu habr-nam sa o fac in casa...cred ca nici n-as avea cum;
ii plac mult merele si perele, dar ma gindesc ca in fiecare si sa-i dau mere si pere nu-i prea mult?
carne de la ce virsta se da? iaurt inca nu i-am dat, cred ca e prea devreme pt iaurt?
daca ma iau dupa borcanase, sint cu mazare si fasole verde ceea ce din cite stiu eu sa da mai tirziu pt ca baloneaza?!?
restul i-am dat deja mere, pere, cartofi, morcovi si dovlecei;
se pot da caise si piersici? sau numai mai tirziu
Alta problema care o am este ca nu pot sa o fac sa bea lichide nimic in afara de lapte; pt ca nu prea i-am dat cit timp a fost mica sa se obisnuiasca acum nici in ruptul capului nu vrea apa sau ceai sau supa!
AndraPG, imi inchipui prin ce ai trecut, am patit si eu o faza asemanatoare cind mi-a cazut fata de pe canapea, si am fost disperata sa nu fi patit ceva, nu am putut sa o duc la doctor pt ca aici daca se intimpla asa ceva iti trimit protectia copilului pe cap si te acuza de neglijenta si iti mai si ia copilul! ca norocul ca nu a patit nimic!
sa aveti o zi/seara frumoasa!
http://www.totsites.com/tot/bebepoze
MamiLili spune:
Marina, la intrebarea ta cu url nu stiu sa-ti raspund, sunt atehnica.
Iar in poza eu o vad pe Maruca pe burtica...nu in fundulet.
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu!
Sephora spune:
Iar am umblat creanga,de data asta am fost la servici cu tati ptr ca el a plecat mai tarziu (pe la 11,a fost la dr)
Asa ca am fost prin parc pe la Floreasca,sincer mi s-a parut ca am vazut o fata super cunoscuta,m-am uitat lung,dar nu stiu sigur cu cine sa asociez fata.Avea oricum un catel super scump,un pufy mic care statea in plasa de sub carut.
Andra imi inchipui prin ce a-ti trecut,saracul tatic ati dai seama ca n-a vrut sa se intample asa.
Cucuo suuuper Mariuca,dar sta pe burtica in cealalta poza,vad ca a scris si MAmiLili.
Msl eu i-am dat lui Matti si piersica si caisa din compot si i-a placut mult.
Eloise m-a bucur mult ca Vladut e ok,ai vazut ca am avut dreptate!
Si Matti tuseste dar eu cred totusi ca e o prosteala,ca a descoperit cum se face si repeta.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
MamiLili spune:
www.desprecopii.com/info.asp?ID=1046" target="_blank">Cititi si va minunati!
Varsta lui Mathias
Liduta spune:
offf, kilogramele astea!
ma alatur si eu mamicilor care au ramas cu kg dupa sarcina si nu le mai pot da jos. eu am luat 20 de kg in timpul sarcinii, am dat 10 jos la nastere dar apoi am luat iar vreo 3. De o luna de zile merg la sala, la aerobic, si nu prea se vede nimic...si muncesc nu gluma . Nu mai zic ca pe acolo la sala sunt fete de 20 de ani si se uita la mine de parca as fi extraterestru. oi avea eu aproape 30 de ani si multe kg in plus fata de ele dar am acasa o mandrete de baiat (si cu tati doi).
oricum sunt norocosoasa ca nu a scazut deloc prodictia de laptic pentru ca nu am renuntat la alaptat. Si apoi, David al meu nu pune gurita pe lapte praf nicicum. Am incercat o luna intreaga, cu gandul sa-i dau suplimentare dar nu am reusit. Ii place tzitzi si pace.A, si ii mai plac tare mult cerealele Hero, ca nu reusesc sa tin pasul cu el, si daca-l las cu gura cascata tipa la mine.
Xandrutza faina de orez o faci in casa sau o cumperi din comert?
Monique buna ideea cu carticica de bucate. Cel putin pentru mine care nu am intrat inca la papica gatita pt David, si sincera sa fiu ma cam sperie gandul ca nu stiu ce sa-i fac.
incerc sa mai scriu si alta data, dar eu abia reusesc sa tin pasul cu cititul... nu ca nu as sti sa citesc
Va pupam si Noapte buna