Sezatoarea canadiana (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

quote:
Originally posted by laurajr

Bun site-ul cu programarile la medici, dar se pare ca e numai pe partea franceza ( am eu o banuiala ca acolo e mai bine cu sistemul sanitar) .

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura ,Ioana Nazdravana si David Fermecatoru'

....mai bine....pe laura, glumesti desigur....
ce mai face Davidutzu?sunteti scumpi la chip, nu ne dai si noua poze cu el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Ktrinel si la copii tb un garantor , o persoana dintr-un ordin profesional ! Noua ne-au mai trebuit 2 persoane care sa garanteze pt noi pt ca avem mai putin de 2 ani de canada.
As pune eu foto, dar nu stiu cum .

Mergi la inceput

aha, laura nu am citit treaba cu anii de canada...probabil ca asa este cum spui. mea culpa
cel mai simplu e sa lipesti un link direct ...asta pana inveti sa faci ceva mai profesionist...ca nici eu nu stiu.
bafta!

uite asa ca la mine http://community.webshots.com/user/crisdor , am luat cu copy&paste adresa de sus si ampus-o aici...care stiti mai multe, sfatuiti-ne sa nu mai fim asa "amatoare" in ale forumului .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Laura cum ai reusit sa-i faci poza lui David. L-ai tinut tu in brate sau cum? Am luat si eu kit-ul pentru Isabella dar trebuie sa-i fac poza si ma intreb cum?

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2059578350098483114BQnGIr

ktrinel mortala gaza ta!!!!!!!!!!mai cum mai trece timpul asta...parca ieri erai la gravidutze....

Dati voi fetele un quote la primul mesaj, si cum a scris Donia cap.58, vedeti cum trebuie sa incadrati linkul cu poze, ceva cu [url] ect, sigur va descurcati.

Editez ca am uitat sa-ti zic de Orajel, exista unguent si se maseaza gingiile.E cu anestezic si pe fiica-mea a ajutat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Mai am uitat ceva...deh, batrinele...

Ira tu care ai vazut filme quebecoase, ia zi ai vazut Miss Meteo? si daca l-ai vazut zi-mi cine cinta melodia aia super frumoasa de la finalul filmului;"Quand, je toujours envie de toi....etc" ca nu mai stiu, m-a uns la suflet.Stiu ca e bataia lunga dar am pus intrebarea ca cine stie, cred ca e si varianta in engleza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

quote:
Originally posted by pitilache

Laura cum ai reusit sa-i faci poza lui David. L-ai tinut tu in brate sau cum? Am luat si eu kit-ul pentru Isabella dar trebuie sa-i fac poza si ma intreb cum?

Va pup,
Roxana

Se ia una bucata copil, se asaza pe scaunelul inalt de la fotograf, mama sta in spate, ciucita si-l sprijina cu palmele sa nu alunece in timp ce tot magazinul face ca toate animalele ca sa capteze atentia copilului .
De preferat e sa cooptezi un cuplu de batrani carora le lipsesc nepotii; ei au zdranganit cheile de la masina in fata lui David pana la developarea fotografiilor si ar fi continuat cu zgomote specifice animalelor daca foto nu erau bune .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laurajr

quote:

Va pup,
Roxana

Se ia una bucata copil, se asaza pe scaunelul inalt de la fotograf, mama sta in spate, ciucita si-l sprijina cu palmele sa nu alunece in timp ce tot magazinul face ca toate animalele ca sa capteze atentia copilului .
De preferat e sa cooptezi un cuplu de batrani carora le lipsesc nepotii; ei au zdranganit cheile de la masina in fata lui David pana la developarea fotografiilor si ar fi continuat cu zgomote specifice animalelor daca foto nu erau bune .

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura ,Ioana Nazdravana si David Fermecatoru'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Pitilache/Roxana - noi i-am facut poze Gabrielei in Centre Rockland (Montreal) la et II la un studio foto pt copii (avea atunci 3 luni si nici un alt studio foto nu a vrut sa ne faca - "copil prea mic"). A fost cam cum spune Laura: eu in genunchi in spatele scaunului cu prunca, tinand-o de subsiori, o fotografa facea poze si alte doua aveau tot felul de zanganitori (maracas) si topaiau in spatele pers care facea foto. Au terminat f repede. Se vedea ca stiu sa lucreze cu copii.
Multa sanatate si numai bine va doresc,
Lorelai

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:

Denisa petrecere frumoasa pentru sambata si La multi ani de pe acum!

Dana care este site-ul CCRA (si ce inseamna mai exact?, agentia canadiana de impozite?)

Roxana

http://www.cra-arc.gc.ca/apps/careers/external/english/CATEGORY00-Index.html

CCRA=canada customs and revenue agency= guvernul federal

Vezi ca am copiat direct din favoritii mei deci vei gasi aici nuami joburi pe contabilitate dar odata ce deschizi site-uri uita-te pe meniul de joburi

Dana si gemenii

Mergi la inceput