Sezatoarea canadiana (59)
Raspunsuri - Pagina 6
Ktrinel spune:
quote:
Originally posted by laurajr
Bun site-ul cu programarile la medici, dar se pare ca e numai pe partea franceza ( am eu o banuiala ca acolo e mai bine cu sistemul sanitar) .
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura ,Ioana Nazdravana si David Fermecatoru'
....mai bine....pe laura, glumesti desigur....
ce mai face Davidutzu?sunteti scumpi la chip, nu ne dai si noua poze cu el...
laurajr spune:
Ktrinel si la copii tb un garantor , o persoana dintr-un ordin profesional ! Noua ne-au mai trebuit 2 persoane care sa garanteze pt noi pt ca avem mai putin de 2 ani de canada.
As pune eu foto, dar nu stiu cum .
Ktrinel spune:
aha, laura nu am citit treaba cu anii de canada...probabil ca asa este cum spui. mea culpa
cel mai simplu e sa lipesti un link direct ...asta pana inveti sa faci ceva mai profesionist...ca nici eu nu stiu.
bafta!
uite asa ca la mine http://community.webshots.com/user/crisdor , am luat cu copy&paste adresa de sus si ampus-o aici...care stiti mai multe, sfatuiti-ne sa nu mai fim asa "amatoare" in ale forumului .
pitilache spune:
Laura cum ai reusit sa-i faci poza lui David. L-ai tinut tu in brate sau cum? Am luat si eu kit-ul pentru Isabella dar trebuie sa-i fac poza si ma intreb cum?
Va pup,
Roxana
Emilly spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2059578350098483114BQnGIr
ktrinel mortala gaza ta!!!!!!!!!!mai cum mai trece timpul asta...parca ieri erai la gravidutze....
Dati voi fetele un quote la primul mesaj, si cum a scris Donia cap.58, vedeti cum trebuie sa incadrati linkul cu poze, ceva cu [url] ect, sigur va descurcati.
Editez ca am uitat sa-ti zic de Orajel, exista unguent si se maseaza gingiile.E cu anestezic si pe fiica-mea a ajutat-o.
Emilly spune:
Mai am uitat ceva...deh, batrinele...
Ira tu care ai vazut filme quebecoase, ia zi ai vazut Miss Meteo? si daca l-ai vazut zi-mi cine cinta melodia aia super frumoasa de la finalul filmului;"Quand, je toujours envie de toi....etc" ca nu mai stiu, m-a uns la suflet.Stiu ca e bataia lunga dar am pus intrebarea ca cine stie, cred ca e si varianta in engleza...
laurajr spune:
quote:
Originally posted by pitilache
Laura cum ai reusit sa-i faci poza lui David. L-ai tinut tu in brate sau cum? Am luat si eu kit-ul pentru Isabella dar trebuie sa-i fac poza si ma intreb cum?
Va pup,
Roxana
Se ia una bucata copil, se asaza pe scaunelul inalt de la fotograf, mama sta in spate, ciucita si-l sprijina cu palmele sa nu alunece in timp ce tot magazinul face ca toate animalele ca sa capteze atentia copilului .
De preferat e sa cooptezi un cuplu de batrani carora le lipsesc nepotii; ei au zdranganit cheile de la masina in fata lui David pana la developarea fotografiilor si ar fi continuat cu zgomote specifice animalelor daca foto nu erau bune .
Ktrinel spune:
quote:
Originally posted by laurajrquote:
Va pup,
Roxana
Se ia una bucata copil, se asaza pe scaunelul inalt de la fotograf, mama sta in spate, ciucita si-l sprijina cu palmele sa nu alunece in timp ce tot magazinul face ca toate animalele ca sa capteze atentia copilului .
De preferat e sa cooptezi un cuplu de batrani carora le lipsesc nepotii; ei au zdranganit cheile de la masina in fata lui David pana la developarea fotografiilor si ar fi continuat cu zgomote specifice animalelor daca foto nu erau bune .
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura ,Ioana Nazdravana si David Fermecatoru'
lorelaim spune:
Pitilache/Roxana - noi i-am facut poze Gabrielei in Centre Rockland (Montreal) la et II la un studio foto pt copii (avea atunci 3 luni si nici un alt studio foto nu a vrut sa ne faca - "copil prea mic"). A fost cam cum spune Laura: eu in genunchi in spatele scaunului cu prunca, tinand-o de subsiori, o fotografa facea poze si alte doua aveau tot felul de zanganitori (maracas) si topaiau in spatele pers care facea foto. Au terminat f repede. Se vedea ca stiu sa lucreze cu copii.
Multa sanatate si numai bine va doresc,
Lorelai
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Podeanu spune:
quote:
Denisa petrecere frumoasa pentru sambata si La multi ani de pe acum!
Dana care este site-ul CCRA (si ce inseamna mai exact?, agentia canadiana de impozite?)
Roxana
http://www.cra-arc.gc.ca/apps/careers/external/english/CATEGORY00-Index.html
CCRA=canada customs and revenue agency= guvernul federal
Vezi ca am copiat direct din favoritii mei deci vei gasi aici nuami joburi pe contabilitate dar odata ce deschizi site-uri uita-te pe meniul de joburi
Dana si gemenii