Sezatoarea canadiana (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by Denisam

Ktrinel- eu la 5-6 luni cand era criza cu primii dintzi,am incercat orajelul si inca unul din ro, si nu ii placea, urla de nervi si nu i-am dat nika, s-a calmat treptat, si e posibil sa nu ii iasa asa repede dintzii.Merge cu rom sau tarie umezita gingia dc urla , anestezie curat si efect scontat dar nu mai mult de 2 ori ep zi.
Acum la 1 an cu masele, am descoperit ca exist chamila, care e de fapt caommilla -musetzelul nostru,e heomeopat si il gasesti la magaz. naturiste sau shoppers drug, si se da 1 ml de 3 ori ep zi-dimi,prinz si seara, veiz sa iei lichid, ca granulele ispacatoase treb zdrobiet si date cu apa, ca ea nu stie sa le tzina sub limba inca.Ii potzi danelimitat si sa vezi c ebien doarme apoi, mai se da si belladona,dar eu am intrerupt-o ca nu isi avea rostul mai ales ca nu am gasit lichida si asta in trecut avea efecte secundare, subtire dar dc nue nevoie de ea de ce sa ii dau.
Numai bine si pupici!

Denisa
Denisa 23+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Wow Denisa, pai voi pregatiti de mici copii cu ..rom, ptr vacantele din insule, ah???

Dana si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

uite aici alt sit cu joburi la guvern http://www.jobs-emplois.gc.ca/jobs/index_all_e.htm. in josul paginii are links la alte institutii de stat (crown corporations).

imi aduc aminte ca cealalta Lorelai (din Suedia) a postat la un moment dat niste linkuri cu situri cu joburi si recruiteri. Lorelai, o mai ai? ma intereseaza pt niste prieteni si nu am salvat-o atunci.

inca o intrebare, stie cineva ce calificari trebuie sa ai ca sa-ti deschizi o recruiting agency?

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Emilly, nu am avut timp sa citesc tot sa vad ce ti s-a raspuns, ca trebuie sa ma duc la pasapoarte. Ai nevoie de declaratia unei persoane importante sa zic asa, asa cum au spus fetele. Daca e cineva care te cunoaste pe tine de 5 ani de exemplu, trebuie sa scrie ca il cunoaste pe copil de citi ani are copilul, nu de 5 (ex. la mine a scris de 5, la Agata tot de 5, dar la Tudora de 2!) E trecut la rubrica Répondant. Daca nu o ai, atunci e valabila chestia cu doua persoane, daca nu le ai nici pe acestea, singura problema care este e ca poate intirzia mult venirea pasaportului. Dar eu voi intreba astazi ce se intimpla daca nu ai nici repondant, nici cele doua persoane... si cind ma intorc spun tot.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mai mamici de spiridusi, cand am zis rom sau tarie, am zis ca inmoi tu degetul si ii pui pe gingii, nu e nici macar 1ml si de 2 ori ep zi e ok, ca stiu atatzia cpii si parintzi ce faceau asta si sunt super smart copii si super ok, in caz de emmergency asta, ca dc merge cu camomilla sau gelul ala , care tzien fix 15 min de la 3 doctori si mamici stiu asta, bravo lor, ins ca nu au dureri.

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

denisa, ktrinel, de gaseste Camillia (are belladona in continut) de la Boiron la Loblaws. sint fiole intr-o cutie alba. la noi a functionat cind dadeau dintisorii.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Lorelai- da stiu, noi folosim de 2 luni si fctioneaza- saru'mina!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

denisa, iubita, eu am inteles perfect ce ai zis cu taria...dar am ras un pic. am gustat si eu orajelul ala ieri ...ptiuuuuuuuu ...mi-au inghetat limba , buzele, etc...ma si gandeam ce simte saracu' copil...parca ar fi la dentist ...tot mai buna o tuiculitza....naturala macar

lorelai, merci de info.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Lorelai din Ottawa :-) (ce shod mi se pare sa scriu altei Lorelai) - site-urile cele mai mari si mai importante cu job-uri pt Canada ar fii: monster.ca, workopolis.com, jobboom.ca. Aceste erau site-uri-le pe care le utilizam in cautarea cv-urilor. Mai sunt grupurile de cautatori de job-uri de pe yahoo - parca... si nu numai...
Din pacate mi s-a busit calcu vechi si aici nu am unde sa-l repar - acolo aveam denumirea exacta a grupurilor - din aducere aminte parca eu mai postam si pe qcjobs.com - si se poate accesa de pe e-mail-ul din Outlook - daca provider-ul tau Internet iti da acces la grupuri.
Din cate stiu eu - nu trebuie absolut nici o calificare speciala ca sa-ti deschizi firma de recruiting. Bineinteles ca ar fii deosebit de folositor sa ai deja un cerc de cunostinte printre managerii de HR cu, care doresti sa colaborezi. Ar fii bine sa ai un avocat care sa-ti faca niste contracte tip pt contractori si pt permanenti. Si bineinteles depinde ce vrei sa recrutezi - adica ce tip de resurse - in ce domeniu... n-ar fii rau sa ai cateva cunostinte de baza in domeniul in care vrei sa recrutezi (da' nu-i musai - intrebarile, cuvintele cheie, cerintele standard pt anumite job-uri se pot invata). Daca vrei sa "discutam" mai detaliat, poti sa-mi scri pe lorelaim@gmail.com.
Multa sanatate si numai bine-ti doresc,
Lorelai

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pentru cine e interesat, am fost la pasapoarte, ne vor veni intre 10 si 13 aprilie. Am stat 3 ore jumatate la coada (ma rog, eu nu am simtit pentru ca intre timp am alergat si am luat-o pe Agata de la scoala si cind m-am intors mai erau patru numere pina la al meu). Ofiterul de servici pe care l-am intrebat daca tot timpul e asa mi-a spus ca dimineata la ora 7.30 (ora deschiderii), jos, la liftul care duce la etajul 8 e coada de 500 de persoane. Problema este ca la mine a durat atit doar pentru 24 de numere in fata mea! Unii dintre functionari sint niste mocaiti, imi venea sa dau cu ei de pamint. Dar pasapoartele vor veni totusi repede.

In formularele luate de la posta cere répondant si pentru adulti si pentru copii. Dar daca nu il aveti si nu aveti nici cele doua persoane, va duceti acolo si la intrare, cind va verifica actele si va da numarul de ordine, spuneti acest lucru si va da doua persoana care garanteaza pentru voi, pe baza de acte si de persoana. Problema este ca aceasta hirtie trebuie parafata de un agent d'assermentation (politist, notar sau la banca), caruia trebuie sa-i platesti ceva, nu stiu cit. Cel mai simplu este sa te duci, sa-ti verifice actele ca sa stii ca ai tot, sa faca ei garantia si pina cind iti ajunge numarul cauti repede o banca (daca se poate cea la care sinteti client) si va face si notificarea, va intoarceti si le depuneti si ati rezolvat totul in citeva ore. Daca aveti voi un repondant sau persoane care garanteaza pentru voi (pentru declaratia celor din urma aveti nevoie tot de o notificare) e mai bine, ca va duceti cu actele gata facute. Din cite mi-am dat seama, ar fi bine daca ajungeti acolo in jur de prinz, poate un pic inainte, in doua ore ati scapat. Dimineata si dupa prinz se ingramadesc oamenii pentru ca pleaca la lucru sau se invoiesc ultimele ore de la servici ca sa rezolve problema - la 5 inchide.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Despre pasapoarte

Un coleg mi-a zis ca la centrul din Cote-Vertu este in general mai putina lume. Sotul meu l-a facut in februarie si s-a dus la biroul de la Fairview si a asteptat cam 2 ore.

Ira,

Nu stiu daca ai vazut apartamentele astea (intre 121 000$ si 182 000$):

http://www.montoit.ca/habitation/article/article_complet.php?path=/habitation/article/14/10,10450,0,032007,1338154.php

Spun in articol ca respectivele condouri sint admisibile la programul de subventie de la Ville de Montreal de 7500$ (familie cu un copil) si la credit de 10% de la SHDM (rambursabil cind vinzi).
Bafta la cautat.

Pentru fetele din Montreal

V-ati pregatiti pentru furtuna de miine? Iar zapada, iar frig...
Am vorbit cu cineva in nord-estul Frantei si mi-a spus ca acolo este deja vara...

Mergi la inceput