Sezatoarea canadiana (59)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Pana la urma in ce parc va intalniti? Ca poate dam si noi o fuga. Vad ca o sa aibe amandoi companie pana la urma, Sebastian are 7.5 ani si Isabella 2 luni aproape!

Tinem aproape si noi!
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Daca ne vedem in parc, va fi in Outremount in parcul Joyce duminica la 11 :

Uitati aici harta :

http://ca.maps.yahoo.com/py/maps.py?Pyt=Tmap&addr=615%20avenue%20Stuart&city=Montreal&state=QC

Sa speram ca va fi vreme frumoasa si ca vom avea multi copii !
Daca e soare eu aduc o minge mica, un elicopter care decoleaza (quand ça lui tente), lopatici si coarda de sarit.

Daca va ploua voi aduce umbrelasi ne vom vedea la Namur la aceeasi ora si in aceeasi zi.

Decizia va fi luata sambata seara de catre experta noastra in timpul (probabil), Carmen77. Nu de alta, da' daca zice ca nu ploua si dupa aceea ne facemm fleasca, sa avem pe cine da vina.

Carmen, pe serioaselea, tu vei da verdictul locului final de intalnire. Anaaa, tu chiar pleci, mai, in Alberta ? Nu-mi vine sa cred.

Va pupez si nu uitati sa aduceti copiii la intalnire, ca Home Alone2 e déjéa pe piata si nu mai are rost inca o reeditare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Pai Ira, eu acu m-am uitat pe prognoza si se pare ca avem noroc, zic 12 grade si soare (poate cativa nori, dar nimic mai grav), deci daca ramane asa, in parcul Joyce ne vedem. Nu vreau pe de alta parte sa ma caftiti pe mine daca ploua .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Am uitat sa intreb cum e cu parcarea prin zona, ca eu sigur vin cu masina, si stiu ca prin centru e pb cu parcarea, .. .deci, avem unde parca? Ca eu de cate ori am treaba prin downtown, nu gasesc loc de parcare .

POZE NOI

Mergi la inceput

Fetelor care ati facut botezul in Montreal de unde ati luat lumanarea?

merci,
Roxana

Mergi la inceput

Pitilache, eu am vazut si pe la Canadian Tire lumanari mari albe, pe care poti pune tu o funda si 2 flori si gata.

POZE NOI

Mergi la inceput

Merci, Carmen. Chiar nu m-am gandit sa incerc la Canadian Tire!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quebecul,

ramane cum am stabilit deci fetelor: daca ploua e burger king, daca nu in parc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Carmen, cu parcarea e bine, sunt locuri pe langa parc !

Ce fericita sunt ca ne vedem in parc ! Doamne ce bine !

Deci maine incepand cu ora 11 ne strangem la topoganele parcului Joyce, eu acum imi sun prietenele.

Sa inteleg ca vii si tu, Roxana, pen' ca e in parc ? Si tu Dana ? Eu acum am intrat in casa, a stat Sofia 8 ore azi in parc, incercam sa recuperam de peste iarna.

Noapte buna si pe maine.

Mergi la inceput

Ira o sa incerc sa ajung si eu. Nu promit pentru ca Sebastian are meci la 9 la Vaudreuil si in functie de dispozitia lui dupa meci, facem sau nu deplasarea. Dar mi-ar face mare placere sa va cunosc!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput