Sezatoarea canadiana (59)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Eu va mai citesc din cand in cand dar nu am mai postat de mult timp; vad ca vreti sa va intalniti azi si mi-ar placea si mie sa vin mai ales ca stau f aproape. Ce frumos, abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

neatza! deci ramane parcul?

meteo spune ca abia pe seara ploua ...in rest e ok...carmen, esti de acord? si la tine arata la fel ?

valen, hai si tu!
apropo, putem aduce ceva de rontzait? de baut? o cafea ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Dragelor, puteti aduce orice de rontait. Ines din burtica va fi foarte incantata cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Da, cred ca ramane in parc, asa arata si la mine Meteomedia .

Mai, ca sa nu fie vreo neintelegere, planuim vreun picnic afara? Ca io nu aveam de gand sa aduc mancare cu mine, doar copilul si aparatul foto . Si acu oricum nu mai am timp sau chef sa ma apuc de facut sandvisuri, poate ma opresc la un Subway daca se planuieste un picnic.

Deci?

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

eu nu ziceam chiar de picnic, asa doar niste rontaieli, cafea,din picioare ...sa nu stam pe uscat...la cate om avea de povestit ...

avem ceva fete/baieti cu nume de flori azi la intalnire?

Mergi la inceput

Consortu meu, da sa nu ziceti ca am zis

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

sorry...fetelor!
Imi pare nespus de rau ca nu am putut participa pana la urma la intalnirea din parc. Am avut de dimineata o vizita surpriza a unor prieteni din state care se intorceau acasa de la Quebec city.De abia
acum au plecat...asta e...oricum mie imi pare rau ca nu am avut ocazia sa va cunosc...poate cine stie mai organizati ceva pana in iunie cand vom parasi Montrealul.

Va pup si sper ca v-ati simti bine impreuna!!
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Hello,

ce frumos a fost, da' cam scurt. Am ajuns la 11 in parc si pe la ora 12, dupa 50 de minute de asteptare, am ajuns la concluzia ca ar fi trebuit totusi sa tin cont si de ziua de 1 aprilie, si ca totul e o farsa si ca o totusi nu va fi nici o intalnire in parc, in ciuda soarelui si a vremii fantastice. Noroc ca 1 aprilie e valabil doar in Ro.

K.trinelu' a venit prima, probabil din cauza asta nici nu s-a intalnit cu Nelia, care a venit ultima si cred ca nici acum n-a ajuns acasa. Copiii s-au jucat si au sapat o groapa mare in nisip, uite ca acum realizez ca n-am astupat-o, ar fi fost interesant din partea mea sa nu las o groapa de 50 cm in nisipul umed, sper sa nu-si rupa nimenea picioarele p-acolo. Daca se exista poze sa nu uitati sa le cosmetizati ca ieream toti plini de praf amestecat cu zapada si gazon umed...si sa le dati si cu ruj, ca io uitasem sa ma machiez cand am plecat de acasa.

Concluzia mea e ca avem cei mai cuminti, destepti si frumosi copii din lume, copiii DC Montreal, incepand cu cei de 3-4 luni si terminand cu cei de 30+, toti cei care au sarit coarda si au scurmat cu lopatelele-n nisip. Cand e soare si asa de frumos afara devenim cu totii copii.

Mergi la inceput

Pozele sunt puse la dispozitie, doamnelor , nu a fost nevoie de photoshop, ca sunteti frumoase si copiii la fel .

Le gasiti in albumul aprilie 2007.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Carmen, in primul rand la multi ani pentru iubirea ta si sa fiti fericiti, frumosi si la fel de spirituali toata viata. Sper ca mai apucati sa faceti chef in seara asta.

In al 2-lea rand multumim de poze din care cu mandrie si pasiune va dadurati disparuti. Nu-i nimic, data aviatoare imi aduc si eu Smena mé de pe vremea celui de-al 2-lea razboi mondial si vi-l dedic in intregime, numa' tie si celor 2 super-spidermani posesori de 2500 de Cars.

Io pe printesa mea de aur cu diamante si brilliante, suvite ca mierea si chiloti cu Kitty am bagat-o direct in cada, ca mai aveam putin si-o confundam cu un purcel.

Mergi la inceput