Sezatoarea canadiana (59)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by ange

noi nu putem...
data viitoare.
asteptam sa se incalzeasca piscina Danei sau sa-mi creasca mie gazonul sau sa se mute ira
distractie placuta.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Da' cu pozele din Florida cum ramine??? Am si eu o problema...

Dana si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Fetili,

asa de mult de-abia astept sa va vad !!!
O sa va povestesc si nepovestita aia de pe forum, ce-am patit eu cu mamica.

Deci cine vine pana la urma ? Cati copiii ? Sofie - 4 ani - va avea cu cine sa se joace ?
Sa va faceti frumoase, ca vine Carmen77 cu camera aia a ei de prinde toate cosurile si imperfectiunile de pe fatza. Io crez ca-camera aia e chiar microscop, da' ea nu vrea ca sa ne zica, si ne duce cu vorba.

Faleu ce m-am ingrasat azi la 9 dimineata ! M-a pus tatamare sa cumpar ieri un borcan cu Nutella, cred ca nu stiam ce mai cumpar de oboseala, si azi m-a pus al' cu coarne sa-l mananc. Tat-tat. Cu o zi inainte primisem de la o eleva o cutie cu bomboane de cioco, si Sibin si amicul nostru nu s-au prea atins, ca cica erau prea dulci, si atunci m-am sacrificat io, of courz. M-am facut cat China, va jur. Sibin a zis ca n-a mai vazut asa grasa de la jocurile de sumo de la TV.

Cami&Bebitzuku, io ma mut la vara, mai precis dupa 15 iunie. Chef la mine n-o sa fac ca n-am bani, asta e clar, numa chef nu-mi va lipsi mie dupa trilioanele de cheltuieli cu mutatul, aranjatul, toate taxele, notarul si alte ferestre de schimbat. Facem chef dupa ce ne-om redresa, adica peste 25 de ani cand terminam hypotheque-a. Da' io nu mai zic nimic oricum pana nu ma vad semnata la notar, ca ce-i in mana nu-i minciuna, deocamdata suntem in tranzitie si dilema mé e...cum o sa semnez io notaru, cand la data stabilita eu o sa fiu plecata in turneu ???

Ura ce fericireeeee, ne vedem la intalnireeeeeeeeee si daca e mumos afara ne dam pe topogane, yupiiiiiiiiii !!!
Scuzatz, de la ¸borcanu' cu Nutella mi se trage !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

neatza!
eu m-as bucura sa veniti cat mai multe la intalnire, ca fiind prima pt mine ar fi un minunat prilej sa va cunosc.

pitilache, poate totusi veniti si voi cu pitica ...sa nu fim noi in minoritate..plsssss
ange, chiar nu se poate sa apareti?
daca vremea permite eu as opta pt parc, sa ii fac si plimbarea aferenta Juliei.

aoleo, ira, zici ca va fi vreun aparat foto bengos? ma duc sa imi iau rv la cosmetica in cazul asta, sa nu ma fac de balci din prima...la coafor nu e cazul, ca imi cade parul ca la nebuni...

apropo, ce se serveste la burger king in afara de burgeri , evident...ca nu am mai fost si vreau sa stiu daca vin mancata

hai, ochii pe meteomedia in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Una bucata zgubilitica de Julia 3 ani jumate si una bucata bebe Luca de 10 luni tocmai bun de smotocit primitila intalnire?
Ca in caz ca da, vin si io chiar daca nu prea scriu din lipsa de inspiratiune.

Roxana

Mergi la inceput

rocs02, yyyeeeesssss....hai , poate se mai arata si alte fete...iesiti din ascunzatoare, va vaaaddd!!!peekaboo!!!

ana, tu ziceai ca s-ar putea sa vii si cu sotul? ca pe noi oricum ne aduce cu masina si nu stiu ce face el intre timp...daca vine si sotul tau, poate ii combinam acolo la povesti...ca intre atatea gagici, al meu clar nu sta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Io s-ar putea sa mai aduc niste prietene din parcul nostru, Jean-Stralucitoriu. O fetita Anamaria si un baietel Alexandru cu parintii aferenti, de vor. Ii sun in we ca acum n-am timp.
Bravo, Rocs, haideti, Montrealul, carele mai vrea distractie pt. prichindei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

dana,pai ramai cu problema ca nu pun poze
am fost in Florida doar in studiu de piata.Pe 15 iunie plecam pt adevaratelea pana atunci dau si eu burta jos,ma bronzez o tzara,bag km. cu bicicleta si poate ,poate va arat o miss Laval

ktrinel,nimic nu e imposibil.numai ca Maia mea e cam mare pt Burger k.I-am promis ca duminica mergem la film.Si la 11,00(duminica) pt noi e devreme rau
daca va hotarati pt parc poate dau o fuga desi de la mine pana la voi la oras fac o juma de zi
apropo,vine cineva cu copii marisori? a mea are 8 ani.
fac consiliu de familie si maine seara va anunt.
om vedea

Mergi la inceput

ange, unii is prea mari, altii prea mici ...adica noi...dar ce sa ii faci ... caldura asta se lasa asteptata ... chiar asa departe stai in Laval? noi venim de la Rive Sud...hai ca ne intalnim la jumatea drumului.

Annnaaa, unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

ange, unii is prea mari, altii prea mici ...adica noi...dar ce sa ii faci ... caldura asta se lasa asteptata ... chiar asa departe stai in Laval? noi venim de la Rive Sud...hai ca ne intalnim la jumatea drumului.

Annnaaa, unde esti?

pe aici :))
noi venim duminica doar doi-sigur adica una bucata omulet 7 ani si cu mine; husbandul cica sta cu nasul in pregatiri ca mai are o saptamina pina decoleaza in Calgary.

angiiiiii,

esti tu mai departe decit cuca macaii da Laval vest de unde vin io? vrei sa va luam noi, sa mergem impreuna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Ana,esti foarte foarte draguta.merci mult.
a fost o gluma cu distanta.la cat bat eu lavalul in lung si-n lat pana pe Decarie e o nimica toata zau asa!
Problema este ca nu stiu daca pot sa ajung.Am drum duminica in Mtl in jur de 12,00 dar cu tot familionul.Chestia este ca pe al meu coleg nu-l conving sub nici o forma sa vina cu noi la intalnire
Ar fi o varianta sa ma lase pe mine 15-20 de min sa va salut si apoi sa ma fluiere cand se intoarce spre casa.
Discut problema deseara la si va dau de veste maine.

un week. placut

Mergi la inceput