Sezatoarea canadiana (59)
Raspunsuri - Pagina 23
nelia spune:
Ce frumos e afara!!! Am intrat sa va spun ca am pus www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">aici si www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">aici filmulete (scurte si nu prea reusite din diverse motive) de la repetia spectacolului de patinaj al Agatei (la spectacole nu am avut voie sa filmam/fotografiem, vom cumpara ce au facut ei).
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Ira spune:
Copii, dar voi sunteti siguri siguri ca o sa fie urat duminica ?
Asa de mult mi-ar fi placut sa mergem in parc...ar fi venit si Dana, si Roxana...in fine
Ramane sa mai aruncam un oki pe forum, daca totusi va fi vreme proasta ne vedem la Burger King. Eu ma car ca zilele astea muncesc ca un caine, nu pot sa refuz ca e bine platit si am nevoie de bani cu mutarea noastra
. D-abia astept sa ma mut si sa intru pe ajutor social. Oare s-o putea
? Ce vremuri pitoresti, vere, ce calmitate, plenitudine emotionala si intelegere superioara a filosofiei vetii aveam io in timp ce BS-uiam
.
Va las ca pierd autobuzul, carevasazica rata pt. la tzara
.
ange spune:

ne primiti si pe noi la intalnire?
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by pitilache
Fetelor, ce as mai veni si eu la intalnirea voastra cu copiii, dar cu unul nu ma incadrez la varsta ca-i prea mare si vorba Danei, mai rupe si toboganele de pe acolo, iar cealalta ar avea de "discutat" poate doar cu fetita lui Ktrinel, ca nu are nici 2 luni. Inca o alaptez si ar fi mai greu de deplasat pe timp prea lung. Ramane pe data viitoare!
As mai avea si eu o intrebare la cele care si-au finisat subsolul. Cam cat v-a costat? La noi este semi-finalizat si am vrea sa-l facem in primavara-vara asta. Ar mai fi de facut un perete despartitor si apoi de finisat, vopsit, + tavanul. Parchetul si gresia o calculez separat. Stiti pe cineva care a facut si ar putea sa ne faca o estimare? Merci mult.
Va pup,
Roxana
Roxana noi am avut tot asa subsolul semi finisat adica numai peretii cu cuie batute. Al meu sot a pus parchet, a astupat gaurile de pe pereti si cind am ajuns la zugravit ne-am luat cu miinile de cap de ce strimbi erau peretii...Pe alb nu se vede dar cind pui culoare vezi orice imperfectiune. Asa ca am sunat un tip constructor care ne mai facuse cite ceva prin casa, si a terminat el peretii si tavanul.Tavanul a fost pus in prealabil de sot cu citiva prieteni.
El chargeaza la ora de munca 35-40/ora.Tavanul se face f greu de un nepriceput comparativ cu peretii. La tavan ne-a luat in jur de $ 600 si la pereti cam $400. Dar ma refer numai la astupat gaurile, dat cu kit din ala alb si retusat. De vopsit dupa, am vopsit tot noi.
Nelia va asteptam si pe voi cu intilnirea. Am piscina incalzita asa ca chiar si in august putem face baie.In functie de ce zic si fetele, hotarim o data dupa 22 August.
camelia draga , nu te primim ca nu ne-ai aratat si noua poze din Florida...
Dana si gemenii
pitilache spune:
Dana, merci tare mult de raspuns. La noi ar mai fi in plus de facut un perete despartitor si tavanul, plus ce ati avut si voi. Asa am zis si noi, ca de vopsit, o sa facem, noi. Cunsitinta voastra ar fi disponibila sa faca o vizita pentru o evaluare?
Merci mult inca o data,
Roxana
nelia spune:
Bine, atunci la sfirstul lui august sa ramina! Dar daca e vara prea calda, va dau voie sa va intilniti si inainte!![]()
Ange, eu te primesc si daca nu ne-ai aratat pozele... mai ales ca eu nici nu am stiut ca ai tulit-o in tarile calde!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
carmen77 spune:
Eu m-am uitat din nou pe prognoza, acuma arata 6 grade maxima si 90% sanse de ploaie, deci cam tot indoors va trebui sa ne vedem. Daca se mai "ajusteaza" prognoza, in sensul sa nu ploua/ninga, si eu prefer intalnirea intr-un parc, dar daca nu ... e bine si la Burger King.
Si weekendul viitor am vazut ca ninge
, deja ma amuza, o sa avem un White Easter
.

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
sia_o spune:
nelia, am sunat-o dar nu era prea convinsa ca o sa vina. oricum o sa iesim cu ei in oras simbata si o sa mai vorbesc atunci cu ea.
eu sigur o sa vin chiar daca nu o sa pot sa stau foarte mult , pentru ca azi am aflat ca avem o aniversare duminica.
simona
ange spune:
noi nu putem...
data viitoare.
asteptam sa se incalzeasca piscina Danei sau sa-mi creasca mie gazonul sau sa se mute ira
![]()
distractie placuta.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
carmen77 spune:
Update la prognoza: acu zic 10 grade maxima si nuageux avec elaircies, deci s-ar putea sa avem totusi sanse sa ne vedem in parc
. Eu zic ca decizia finala sa o luam maine, adica daca ramane indoors sau outdoors.
O zi buna sa aveti (doar e vineri
)

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003