Sezatoarea canadiana (59)
Raspunsuri - Pagina 22
Ira spune:
E duminica, scuzati ! Eram cu Sofia pe mine si ne gadileam
, pufoseam, muscam - cu 1 mana si 2 picioare, si cu restul de 3 degete ramase incercam sa scriu, am gresit, mea culpaaaaaaaa
.
Duminica e intalnireaaaaaaa !!!
Va asteptam cu mic cu mareeeeeeeeeeeeee !
nelia spune:
Da, si eu vreau sa stiu daca e duminica, pentru ca simbata chiar e zi plina cu activitati care mai de care. Dar eu cred ca e duminica, doar ca e 2 aprilie! Sau ma insel eu...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Ira spune:
Frate, parca suntem in filmele alea cu Stan si Bran

quote:
Dar eu cred ca e duminica, doar ca e 2 aprilie! Sau ma insel eu...
E duminica, dar 2 aprilie ???
2007 sau 2008
Faleu, cred ca suntem cu febra cu toantili. Eu zic sa venim la instinct, ca ne gasim noi
Deci intalnirea e duminica 1 aprilie la McDo din Namur la 11 dimineata (nu noaptea)
!
nelia spune:
Da, e duminica si e 1! Nu stiu unde m-am uitat si am vazut ca e 1 e simbata!
Scuze! Deci, duminica, noi vom fi pe la ora 1 fara un sfert, ca ajungem repede din centru, de la clubul de salsa. Abia astept!!!
Podeanu spune:
Mai fetelor, eu chiar nu are rost sa vin...copiii mei rup toboganele de pe acolo. Si sa vin singura nu prea imi da inima ghes mai ales ca duminica imi pregatesc sotul de plecare la servici..
Data viitoare cu siguranta ne cunoastem. Si daca nu vrea Irina la ea in curte, la vara petrecerea e la mine, va pregatiti costumele de baie,umflati colacele ptr copii si ne cunoastem mai bine cu mic cu mare.
Irina oferta la casa e super, eu zic sa nu o pierzi.De ce nu oi fi spus mai din timp de electromenajere? Le-am dat pe ale mele luna trecuta la o prietena si erau in stare f buna.
Ce frumos e afara, asa iti vine de duca.
Petrecere frumoasa la intilnire si asteptam poze.
Dana si gemenii
sia_o spune:
fetelor, atentie la neatentie. la Namur e Burger king. sa nu cautati McDo ca nu gasiti. eu nu am stiut de la inceput cum ii zice , dar acuma stiu.
pa ne vedem duminica la 11
Ktrinel spune:
aoleo, deci nu e mc do, e burger king...ira, am copt si rascopt intalneala asta...sper sa iasa pana la urma
nelia spune:
Dana, la vara vara sau la vara mai spre toamna!?! Ca eu plec si vin pe 22 august. Iar daca o faceti inainte, musai sa puneti poze, sa le vad si eu.
Ktrinel, pai nu stii cit le-am copt pe celelalte... si unele dintre ele au iesit pina la urma.
Sia-o, poate o convingi si pe prietena noastra sa vina, cu Tudor! Ca eu sigur uit sa o sun...
...v-am spus ca am pus untul in cutia cu ceapa si cind l-am vazut m-am si suparat ce cauta acolo...
Dar ca la o nemultumire ridicata de familie la o mincare pregatita, am aruncat-o la gunoi... cu tot cu cratita... Si as mai avea atitea sa va spun...
Simona, tu, intilnire, nu!?! Nici nu ne-ai mai scris nimic!![]()
pitilache spune:
Fetelor, ce as mai veni si eu la intalnirea voastra cu copiii, dar cu unul nu ma incadrez la varsta ca-i prea mare si vorba Danei, mai rupe si toboganele de pe acolo, iar cealalta ar avea de "discutat" poate doar cu fetita lui Ktrinel, ca nu are nici 2 luni. Inca o alaptez si ar fi mai greu de deplasat pe timp prea lung. Ramane pe data viitoare!
As mai avea si eu o intrebare la cele care si-au finisat subsolul. Cam cat v-a costat? La noi este semi-finalizat si am vrea sa-l facem in primavara-vara asta. Ar mai fi de facut un perete despartitor si apoi de finisat, vopsit, + tavanul. Parchetul si gresia o calculez separat. Stiti pe cineva care a facut si ar putea sa ne faca o estimare? Merci mult.
Va pup,
Roxana