Sezatoarea canadiana (59)
Raspunsuri - Pagina 13
Ira spune:
quote:
Originally posted by lorelaim
FELICITARI pt casa Ira! S-o stapaniti sanatosi si sa va dea bunul Dumnezeu sanatate si noroc sa va bucurati de ea toti 3 (sau parca sunteti 7 acum..., nu?... cu pestisorii... 2 mici si 2 mari)!
Pai daca numaram si gandacii, paianjenu din coltu' salonului si toate orataniile Sofiei...s-ar putea sa fim mai multi.
Nu ma felicita de-acum
O dimineata insorita tuturor, deci, stiu ca vin primavara, a inceput sa miroasa pamantul a verde
.
Ktrinel spune:
am tacut chitic zilele astea, asteptand vestea Irei..hai ca s-a meritat!!! felicitari! hai ca nici nu a durat mult cautarea...ai vazut? welcome to the club, la viata de banlieu .
felicitari si pt aniversarea casatoriei !! sa traiti multi ani fericiti impreuna!
Cricor spune:
Felicitari Ira, sa o stapaniti sanatosi, si fericiti si bogati
.Nu-ti mai face atatea griji, o sa fie totul bine.
Melody, compun un mesaj cu apostila si-l trimit pe pm.
Corina
sofronica spune:
Corina, poti sa-mi trimiti si mie un mesaj cu apostila, te rog f frumos.Am nevoie ptr cetatenia romana a lui cel mic, am trimis toate actele in tara si nu le-au acceptat din cauza apostilei.
Multumesc,
Cami
Cricor spune:
Cami, pai nici eu nu stiu ce-i cu ea. Ziceam sa scriu un mesaj pentru Melody cu ce-am inteles eu din asta, si pe urma sa ne zica ea unde trebuie sa mergem. daca voi mai aveti pasapoarte romanesti, daca va autentificati actele la ambasada, e suficient. Noi nu mai avem pasapoarte romanesti din pacate.
Corina
columbiana spune:
Ira,
felicitari pentru casa!!! acum asteptam pozele
cu casa cea noua si stapinii fericiti!
Denisa, mersi pentru informatia cu botezul!
Ana
nelia spune:
Ira, in primul rind mult ani fericiti impreuna! E mult mai important decit casa, dar daca tot sinteti impreuna si fericiti... de ce sa nu traiti si intr-o casa!?! Asa ca, felicitari pentru faptul ca v-au acceptat oferta (nu ne-ai spus daca ai facut oferta cu 19 mai putin!
) si succes cu banca. Asteptam cu infrigurare raspunsul si sintem alaturi de voi! Si dupa ce se rezolva asteptam detaliile picante: unde e, in ce oras, cum arata, cum sint vecinii, are scoala buna aproape... mai sint case de vinzare in zone!?! Etc.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Denisam spune:
IRA- FELICITARI PT CASA- sa o stapinitzi sanatosi, va fi bine, nu te stresa inutil.
HAPPY ANNIVERSARY, TOO!
Denisa
Denisa
23+ w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Podeanu spune:
Irina felicitari ptr casa, s-o platiti sanatosi.
A intrebat cineva de netul la 40,000 : voila...
Salaire imposable 40000.00
Déductions à la source
Régime des rentes du Québec 1806.75
Prime d'assurance-emploi 584.00
Régime québécois d'assurance parentale 166.40
Impôt provincial du Québec par période 4679.00
Impôt fédéral par période 3713.79
Total des déductions 10949.94
Salaire net 29050.06
Irina Caroline nu a mai scris decit s-a iscat cu scandal la subiectul creat de ea in privinta transparentei fondurilor de la donatii. poate s-a suparat , si-a luat jucariile si a plecat....
Dana si gemenii
sofronica spune:
Corina, mie nu mi-au acceptat actele in Ro ptr ca nu aveam certificatul de nastere apostilat. Am avut forma scurta, lunga, certificat de botez, am avut un dosar mai ceva ca la admitere si le trebuia apostila. Am "gugalit" si n-am gasit nimic, cumnata-mea in state a obtinut chestia asta de la guvernatorul statului in care locuieste dar aici habar n-am cum e.
Am sa sun la City of Kitchener la actele de stare civila si sper sa ma lamureasca cineva.
Cami