Sezatoarea canadiana (59)
Raspunsuri - Pagina 11
Ira spune:
Nelia, imi pare rau, e intr-adevar f aiurea sa te trezesti fara electrocasnice,
..culmea e ca eu am aici in apartamentul meu niste nenorociri de vechituri care nu se mai strica, lua-le-ar dracu', sa-mi fie si mie schimbate de proprietara...am un frigider din ala cu congelatorul inauntru care trebuie dezghetat regulat, de pe vremea dinozaurilor, si nu moare nici de-al naibii, ca de cand ma chinui...si eu si Sofia si toata familia.
De aragaz ce sa mai zic, ca-l stii. Da' la cat gatesc eu, adica o data la 3 saptamani, zici ca-i nou. Da' tot insista sa nu se strice, si creca' mi-e tatic, are in jur de 35 de primaveri.
M-am gandit cum scap de grija asta....ii pun maine in oferta ca accept casa numai cu electrocasnicele incluse, am zis. Dupa care va urma sa-mi caut din nou o alta casa - normal, faleu ce bucurie.
Fetili, multumesc de sfaturi, va tin la curent cu ce se intampleaza, daca devin saptamana asta proprietara au ba.
Astazi am plans f mult, mi-au murit 2 pestisori preferati si Sibin si Sofie nu au vrut sa-mi spuna, ca sa nu ma supere. Au disparut efectiv din acvariu, si eu am fost atat de suparata....cred ca mi-au simtit lipsa in we asta si au murit de inima rea cu gandul la mine.
offfffffff. Mai am 5 pesti si am scapat, dupa care arunc si acvariul pe geam, sa nu mai vad animal la mine-n casa in veci. Noi 3 suntem suficienti.
Ira spune:
quote:
Originally posted by pitilache
Uitati www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2590881077e13ed11375e2" target="_blank">aici un mic filmulet de azi cu Isabella la aproape 6 saptamani.
Va pup,
Roxana
Bunadimi si 4 pesti ....scuzatz, 3, ca unul e in agonie, pot sa-i fac certificatul de deces de pe-acum.
Roxana, parca ieri-alaltaieri ai nascut, cand a crescut in halul asta copilu' ? Sigur e acelasi ? Tare maricica si frumoasa s-a mai facut. Si cheala, asa cum era Sofia, de ma speriasem (pe la 3 luni arata ca Basescu))
E bestiala padurea tropicala, vreau si eu sa fiu mica si sa ma alinte cineva asa !!!
Denisam spune:
Roxana- super dulce si dolofonica Isabella- numai san papa si bouncer ala se vede ca e top line!Pupici la fete!
Ira- nu mai fii suparata,lasa ca trece, sa vezi cand devii acu proprietareasa cum nu itzi mai trebuie pestisori!
Denisa
Denisa 23+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Ira spune:
Deci am primit contra oferta si tomai ce facuram si noi contraoferta contraofertei. In seara asta vom sti raspunsul, + ca va urma o inspectie care conditioneaza totul. Inspectia va fi facuta foarte repede, intr-o saptamana.
Am asa, o senzatie de amorteala, sunt asa de obosita incat mi se rupe-n paispe daca o sa iasa sau nu. Am un presentiment ca orice s-ar intampla, tot spre binele nostru va fi.
Sibin insa nu doarme noaptea de emotie, asa ceva n-am mai pomenit. La urma urmei nu-i decat o casa, ce ma-sa mare ? La pretul asta, sa fim multumiti ca nu ne ploua prin acoperis. Ce-o fi o fi, cu Allah inainte, spre comunism, spre viitor !
Lorelai spune:
quote:mai ce ti-e si cu barbatii astia, asa sint ei mai sensibilosi. nici al meu nu dormea noaptea. in plus, cind am semnat cu banca actele, din senin, a inceput sa ii curga singe din nas. de cind il cunosc eu nu l-am vazut niciodata sa ii curga singe din nas. si ii tremura mina cind i-a dat bancherului cecul cu downpaymentul. ca sa nu mai spun ca si-a facut o poza cu cecul cu downpaymentul, a zis ca atitia bani la un loc nu mai vede.
Originally posted by Ira
Sibin insa nu doarme noaptea de emotie, asa ceva n-am mai pomenit. La urma urmei nu-i decat o casa, ce ma-sa mare ? La pretul asta, sa fim multumiti ca nu ne ploua prin acoperis. Ce-o fi o fi, cu Allah inainte, spre comunism, spre viitor !
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****
columbiana spune:
quote:
Originally posted by Lorelaiquote:mai ce ti-e si cu barbatii astia, asa sint ei mai sensibilosi. nici al meu nu dormea noaptea. in plus, cind am semnat cu banca actele, din senin, a inceput sa ii curga singe din nas. de cind il cunosc eu nu l-am vazut niciodata sa ii curga singe din nas. si ii tremura mina cind i-a dat bancherului cecul cu downpaymentul. ca sa nu mai spun ca si-a facut o poza cu cecul cu downpaymentul, a zis ca atitia bani la un loc nu mai vede.
Originally posted by Ira
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****
trag concluzie ca al meu e pe invers, se simte tare bine cind cheltuie (ne)cugetat, ca tocmai si-a tras un pontiac pursuit 2006, cind noi suntem pe nicaieri, pe picior de plecare spre nu-stiu-ce, sper sa nu ajungem de la casa vinduta la...ca danila prepeleac de la bou la punga
fetelor, la un botez la restaurant cam cit se da cadou? (nu nasi)
thks,
Ana
Denisam spune:
ANA- sa o stapinitzi sanatosi masina!
La botez la restaurant 150 e ok, dc suntetzi f. apropriatzi mai baga si tu o jucarie sau o hainutza, de 15 cad, dc nu ai vazut copilul, dc e vazut si cadorisit, 150 e ok pt 2 pers.
Denisa
Denisa 23+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Melody spune:
Corina,
Eu sunt bine, nu am mai intrat demult sa scriu si eu ceva, dar am ramas datoare cu o poza a fetitei mele, care spuneam eu ca mi se pare ca seamana cu fetita ...cuiva, am uitat, dar stiu ca am vazut pe aici o fetita cam de varsta ei, si atunci am spus ca seamana. Am incercat sa pun si eu poza, dar nu am reusit, de fapt nu pot, imi apare un mesaj ca trebuie sa fiu membru... Dar eu ce sunt? ah,eu sunt membra...
Mai stii cand am spus ca fetita mea semana cu fetita cuiva, ma iertati, am uitat a cui.
Acuma sunt mai ocupata ca am inceput serviciul luni, si sunt franta de oboseala dar si fericita ca am gasit un job bun, in domeniul meu (legal), cu pauze o gramada, cam o ora si jumatate pe zi, platite toate. Nici nu mai stii ce sa faci cu atatea pauza, iar oamenii sunt toti foarte draguti, te ajuta fiecare cu ce poate.
Gata, m-am laudat destul...Tu ce mai faci?
Am sa incerc sa mai scriu.
Ani
quote:
Melody, ce mai faci? N-ai mai scris demult.
Corina
Cricor spune:
Melody, ziceai ca seamana cu Roxana, fetita Doniei, care vad ca nici ea n-a mai scris demult, ne deschide capitole noi insa.
Auzi, ca tot esti in domeniul legal, unde se pune apostila in tara asta? Mai nou in Romania iti cere apostila pentru procurile faute in Canada (nu cele facute la consulat, ambasada).
Noi bine, sanatosi momentan, am venit din vacanta unde a fost cald si bine. Ma gandesc sa ma las de munca, sa ma fac casnica, ca nu mai pot... batranetile.
Corina
Ira spune:
Faleu, ce plictiseala pe la sezatoare. Mai ca-mi vine sa deschid forumul cu bucataria sa citesc retete, in asa hal am ajuns.
Mie mi-a adus o eleva ieri scoici din Dominicana, fi-mi-ar, crec' s-o fi uitat la fatza mea si i s-o fi facut mila de mine. Ca prea arat ca alba ca zapada in ultimul timp. À propos de scoici si alte animale marine, mie nu mi-a murit pana la urma pestele bonavior, i-am dat pupici prin acvariu si si-a revenit. Am deci in continuare 4 pesti, 2 mari si 2 mici.
À propos de plictiseala, voi ce mai gatiti fetele ? Gratar pe fata, pe spate sau pe diagonala ? Cartofi pai, in rondele sau in cubulete ? Placinta de branza sau cu branza ? Offffffffffff, veata mé. Sa ma car deci la smotru, ca ma asteapta un munte de pele-mele-uri prin toata casa.