sangerare la contact!

sangerare la contact! | Autor: mariana tache

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am o problema in acest sens.
Fara dureri la contact, fara rana pe col (tocmai am fost la control pt asta), in a doua parte a ciclului menstrual sangerez la contact; e sange rosu oxigenat.
Mie fff ciuda pe faza asta; mi-e ciuda ca nu inteleg cauza; dr a ridicat din umeri la ultimul control; mi-a sugerat sa ma duc imediat dupa sangerarile cu pricina la control; mi-e lehamite deja; cum ar fi acum sa ma duc in urgenta la clinica? mi-e imposibil.
Aveti vreo idee despre ce sa intampla?
Mai e cineva ca mine?
Dati cu presupusul (va rog), haideti cu idei, ca poate ajung si eu la o solutie in privinta asta.
si multumesc.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

mariana,nu stiu ce poate fi,dar cred ca doctorul ala al tau e cam intr-o ureche .Cum sa sari din pat si sa te duci val-vartej la cabinet sa-i spui ca abia ce ai comis-o si sa-ti ia o lama asa proaspata??De ce nu-ti pune mai bine o camera la dispozitie 10 minute? Scuze ca e off topic,dar chiar m-a bufnit rasul cand am citit sfatul luiEu zic sa ceri si parerea altui ginecolog.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna mariana si eu sunt de aceasi parere cu "mamica dulce". du-te si la alt medic si ocupate de problema asta. sunt convinsa ca e vorba de o rana usoara, spun asta fiindca ai spus ca nu simti dureri...chiar sunt curioasa sa ne spui ce iti va spune un alt medic. sanatate

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

am patit si eu asta, si am avut o rana. sangerarile s-au oprit dupa rezolvarea ranii. Nu e normal, schimba doctorul, o fi chiulit omu la cursul respectiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, acum o saptamana am fost la control si s-a uitat medicu` cu lupa ... si nimic; am avut rana pe col pe care mi-a cauterizat-o vara trecuta; am fost la control dupa si a fost ok; ok e si acum.
In ceea ce ce priveste schimbatul medicului.... hm....grea problema; e aproape peste puterile mele sa ma duc la altul; efectiv, de 5 ani numai asta mi se uita in kur si nu pot sa ma mut; si e un f bun profesionist; cel putin la capitolul obstetrica e exceptional.
Alte sfaturi nu aveti ?

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mey, nu zice nimeni sa-l schimbi de tot. Du-te si cere o alta opinie. Si zic sa faci si o colposcopie (sau asta a fost lupa de care zici?).

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Eu m-am confruntat cu o astfel de problema pentru cateva luni bune, acum ceva ani in urma, si ...ca sa scurtez povestea....dupa toate investigatiile posibile, in urma unei histeroscopii, biopsii, s-a ajuns la concluzia ca sangerarile provin din endometru care pe fondul unei dereglari hormonale, stress,etc, se ingrosa f mult, de acolo provenind si sangerarile.La mine insa asta se intampla cu o sapt (sa zic) inainte de CM, si dispareau dupa.
Nu aveam nici rana, nici candidoza, nici...nimic care sa se vada cu ochiul liber.
Am urmat un trat. relativ simplu, si dupa 10 zile de tratament problema a disparut si pan in ziua de azi nici nu a mai revenit, desi stress ...cat incape!
Multa sanatate si poatre ar fi mai bine sa ceri si o alta opinie,datul asta din umeri nu e de bun augur...

vacanta Filipine
vavanta Brasil
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

nikole, multumesc mult; ma intrebam si eu daca nu ar fi cazul sa-mi fac ceva dozari hormonale; apoi iar ma intrebam ce legatura au sangerarile cu hormonii (sangerarea asta o percep mai mult mecanic decat hormonal); dar uite ca se poate. cred ca e o idee buna.
Sarcina usoara;

Andreea, nu, n-am facut colposcopie.

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Mariana, da e o idee buna sa-ti faci si dozarile hormonale.Pe mine dr. m-a trimis direct la endocrinolog, unde a iesit o usoara hipertiroidie,am facut trat.si la 3 luni fix analizele erau perfecte, si asa sunt si azi, cel putin cele hormonale.
Totusi sincer ma mir de dr. asta a tau, mai ales ca spui ca-ti cunoaste intreg istoricul medical...ar trebui sa arate mai mult interes.
Dr la care am ajuns eu cu sangerarile mele dupa primele analize care au iesit perfecte, mi-a spus..."te internez!Esti tanara si e clar ca e ceva la mijloc ,ceva mai "adanc" ceva ce necesita investigatii complexe "
Am stat doua sapt. in spital, s-a comportat exemplar iar histeroscopia,dupa cum mi-a explicat este ultima procedura,in urma careia cu siguranta va vedea despre ce este vorba.
Si asa a si fost...
multa sanatate, si sa auzim numai de bine!

vacanta Filipine
vavanta Brasil
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

mariana ce-ai mai facut? cum te mai simti? te-ai dus la endocrinolog pana la urma? asteptam vesti

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina20 spune:

Nikole,

Eu am exact exact aceeasi prob. Am fost la dr., dupa mai multe investigatii mi-a zis si mie ca este vb. despre o ingrosare a endometrului doar ca nu exista nici un tratament si ca se va ameliora in timp.
Acum stiu ca trebuie s-o schimb (desi e considerata una dintre cele mai bune dr.), dar totusi sunt f interesata de trat. pe care l-ai primit tu. Era pe baza de progesteron (am inteles ca e sg. varianta in aceste cazuri) sau altceva?

Mergi la inceput