sangerare la contact!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Mariana, eu din cate stiu ,la orice sangerare care ti se pare suspecta, se face un Papanicolau, si afli sigur ce ti se intampla. Daca nu iese bine, dr. te trimite sa faci o colposcopie, sau un test HPV=papiloma virus uman, tot la recomandarea dr., depinde de ce iese la papanicolau.
Totusi incearca si parerea altui dr..

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by gina20

Nikole,

Eu am exact exact aceeasi prob. Am fost la dr., dupa mai multe investigatii mi-a zis si mie ca este vb. despre o ingrosare a endometrului doar ca nu exista nici un tratament si ca se va ameliora in timp.
Acum stiu ca trebuie s-o schimb (desi e considerata una dintre cele mai bune dr.), dar totusi sunt f interesata de trat. pe care l-ai primit tu. Era pe baza de progesteron (am inteles ca e sg. varianta in aceste cazuri) sau altceva?

vacanta Filipine
vavanta Brasil
20+

Draga mea, eu la vremea respectiva am facut trat. dat de medic care a constatin 10 file de polidin, facute din prima zia CM, cate doua pe zi.Adica 5 zile.si ovule cu propolis, sau supozitor(eu nu gasisem ovule)unul/seara timp de 5 ile, la fel din prima zi a CM.
Ce sa spun....de atunci nu am mai avut probleme !
Multa sanatate iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor
Saptamana asta n-am mai intrat deloc pe DC, de aia am disparut si de la subiect.
Ce-am mai facut in privinta asta.... nimic

Acum cativa ani, mi-am facut dozari hormonale si am avut valori normale, dar spre hipotiroidism; poate ar trebui sa le refac ca sa vad cum am evoluat.
Papanicolau l-am facut in vara inainte de cauterizare si a iesit ok.

Acum, ca am stat de vorba cu voi ma apuca toti dracii; chiar asa... te duci la medic sa primesti o solutie la problema si iesi de-acolo mai in ceata decat ai fost... nu se accepta; si totusi n-am sa ma duc la alt medic; imi vine sa ma duc tot la el si sa-l iau de urechi; si pe cuvant ca asa am sa fac; numai sa-mi gasesc timp. Si o sa incerc sa ma duc exact a doua zi dupa o sangerare.

A! Asa-i ca nu v-am spus ce scurt ciclu am eu? de ex, luna asta mi-au venit rusii la 22 zile

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona72 spune:

cazul meu:ceva asemanator am avut si eu.cam cu 8-9 zile inainte de ciclul urmator era o sangerare dupa contact,sange rosu,nu mult,cat sa pateze hartia igienica(scuze de exprimare).medicul de familie m-a trimis la dozari hormonale,a iesit hipertiroidie.apoi trimitere la endocrinologie unde sfatul a fost sa nu incep cu tratament,e de vina stresul(si chiar era mare de tot in perioada respectiva),sa mai astept si sa repet analizele dupa 3 luni.am repetat,se mai reglasera valorile hormonale si s-au rarit si simptomele.dupa alte cateva luni au disparut sangerarile si analizele sunt normale
sanatate, sa te lamuresti repede ce e si sa rezolvi la fel de repede!

Mergi la inceput