Bucurii de sept-oct2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 6
flavia ramona spune:
No, eu nu ma mai joc, pe cand intru eu toata lumea dormiteaza.
M-am uitat acum prin albumele noatre ... sa nu fie cu deochi da tare mandrii copilasi avem, tot unul si unul.
Am mai pus si eu cateva poze in albume.
Lili, pasta aia de tzantzari e mentolata cumva? Ca au papat nenorocitii de tzantzaroi in 5-6 locuri obrajorii lui Bogdi si am cumparat de la farmacie, e preparata la ei si e mentolata, dar eu nu vad vreun efect. Nu ar trebui sa i se mai amelioreze rosata?
Scumpik, bine ca ai depistat la timp mastita, ca doamne fereste sa ai probleme mai tarziu.
Vauva, cand veniti in tara?
MamiLili spune:
Prima pagina arata MI-NU-NAT!
Noi suntem la Suceava, o tinem dintr-o petrecere in alta, avem multe aniversari zilele astea. Azi au implinit ai mei 34 ani de casatorie.
Inca nu i-am dat lui Mathias canita sau biberon.
Am incheiat relatarea. Noapte buna!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona
Lili, pasta aia de tzantzari e mentolata cumva? Ca au papat nenorocitii de tzantzaroi in 5-6 locuri obrajorii lui Bogdi si am cumparat de la farmacie, e preparata la ei si e mentolata, dar eu nu vad vreun efect. Nu ar trebui sa i se mai amelioreze rosata?
Da, e mentolata. Trebuie sa dea o senzatie de racoare si calmare a eventualelor mancarimi. Roseata dispare in timp. Si lui Mathias inca i se vad doua punctulete in locul piscaturilor.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
alinamoro spune:
Mai apuc si eu sa intru seara tarziu pe forum ca Adelina nu ma lasa nici sa respir. De cand ne chinue dintisorul e tare plangacioasa si ma vrea doar pe mine, cand o las cu Calin urla groaznic.
MamiLili, La multi ani parintilor tai, sa fie sanatosi si fericiti in continuare!
Sephora, ce fain sta Matteo in fundulet si ce relaxat e la baita!
Lexi, felicitari pentru premii!
Ramomar, si Adelina toata ziua e cu "ba-ba", cand e bine dispusa zice ba-ba si cand ii suparata zice ma-ma-ma.
Eloise, frumos ai aranjat prima pagina!
Va doresc noapte buna fetelor.
Maine nu stiu daca intrau ca mergem la Bihor la parinti.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si poftiti la o mare....
Apropos de pasta de apa pt piscaturile tantarilor..cred ca voi lua una, ca in talpa are 2 ciupituri si pe obraz una....destul de nasol s-au facut...
Cristina - na' ca ti-am luat-o inainte...
Mexxa - cafeluta este servita!!
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Alexutza, multumim de cafelutza! Vad ca nici in we nu avem somn.
Ieri a venit pediatra la Dudu (dupa ce joi dimineata a facut un puseu febril de 38.2). Nu avem nimic in gatut sau la plamani (ca de obicei), doar nasucul este fornait si gingiutele umflate.
Ca sa ne ajute in problemutza noastra de la sold, ne-a dat pt urmatoarea luna vigantoletten1000 (1tb/zi dizolvata in apa fiarta si racita) si Fe Haussman (incepem cu 2 picaturi de 2 ori pe zi, crestem pana la 5 picaturi de 2 ori pe zi). Una dintre solutii trebuie data cu o ora inainte de masa, dar am uitat care. Mamicile care le-ati dat la bebeii acelasi lucru sau MamiLili, cumva Fe este cel in cauza? Vigantolul este bine de dat dimineata?
Cat despre diversificare, stam bine: Dudu papa supica strecurata si piure de legume cu carnita; de vreo 2 zile am inceput cu merisorul ras. As vrea sa fac branzica dar nu stiu ce tip de lapte sa folosesc. Voi din ce lapte faceti branzica? Pediatra mi-a zis sa nu folosesc Milli (cica are in el ceva substante de tipul antibioticelor), nu Dorna sau Danone.
Vom introduce treptat si putin iaurtel (cu continut scazut de grasime), dar si aici am aceeasi dilema; se pare ca cel mai bun ar fi cel de Covalact.
De luni ma intorc la job, iar mama vine sa o mai supravegheze pe bona o saptamana sau doua, cat o fi nevoie. Imi este greu sa plec de langa puiul meu, dar nu prea am incotro. Nu voi putea intra pe net zilnic, asa incat sa nu va suparati sau sa va panicati daca lipsesc de la apel cateva zile.
La Multi Ani bebeilor si mamicilor sarbatoriti astazi!
MamiLili, multa sanatate parintilor tai cu ocazia aniversarii!
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
CristinaGoji spune:
Alexutza- saru'mana de
Adriana mica- tu cum ii dai supa si pireutul de legume? la aceeasi masa sau la o masa supa si la alta pireutul?
Ca tot vorbeati de grupa de sange la copii, de unde stiti ce grupa de sange are copilul? Ca mie nu mi-a zis nimeni.
Stefan Andrei, Lucas Daniel, Dorian Constantin, Maria Diana, Ana-Isabela - La multe luni si ani pentru ziua de ieri!!!
Mihai Sebastian, Anais Stefanie, Mathea Roana, Andrei - La multe luni si ani!!!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
xandrutza_76 spune:
neatza!! alexutza, multumesc pentru
la multe lunite Mihai Sebastian, Anais Stefanie, Mathea Roana si Andrei!!!
scumpik, la multi ani si multa sanatate!!
sephora, matteo sta chiar bine de tot in fundulet, bravo lui!
scumpik, bine ca ai depistat mastita, si eu era sa fac si stiu cat de rau este...
eloise, felicitari pentru prima pagina!
mamilili, sa-ti traiasca parintii!!
lexi, felicitari pentru premiu!
cristina, eu ii dau narcisei supica si piure de legume la aceeasi masa (si tzitzi la sfarsit...)
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Adriana - eu ii fac de o sapt brazica cu Dorna rosu la indicatia pediatrei, are 1% grasime..il suporta foarte bine, ba chiar e innebunit dupa fructele de dimineata cu branzica. Vigantolul i-l dau dimineata (ca sa nu uit), asa m-am obisnuit!
Cistina -eu ii dau intai zeama (supa chioara) - daca vrea, daca face nazuri bagam direct piureutul...si mananca de nu se mai opreste si daca simt ca mai vrea ceva dupa, ii mai dau zeama chioara, ma gandesc eu ca ar fi ca si cum am bea noi apa dupa ce maancam. Cu carnita incepem sapt asta..vedem cum va fi!
Apropo' ce carnita (de pui) - piept, sau copan dezosat?
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
CristinaGoji spune:
Xandrutza - multumesc mult de raspuns.
LA MULTI ANI, SCUMPIK!!!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea