Bucurii de sept-oct2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 7
Mirabelac spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Eloise foarte faina prima pagina, multumim si pt. ca ai pus site-ul.
Lili La multi ani pt. parinti tai, te asteptam sa revii cat mai repede.
Sephora vazut scumpelul de Matti. Stiu ca nu au aparut inca partea cu greutatea pe site si nu numai la tine, problema este ca datele le introduc intai la mine in calc si apoi le pun pe site, e o operatiune mai complicata si nu pot face la fiecare in parte, astept mai multe date si le bag odata.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
xandrutza_76 spune:
mirabela, foarte frumoasa paginuta lui david! o sa incerc sa-ti trimit si eu datele azi, mai tarziu, mai trebuie sa fac o poza...
alexutza, nu mai stiu pe unde am citit, dar cica se incepe cu carnita de vitel... poate stiu mai bine alte mamici, chiar astept raspunsuri, noi inca nu papam carnita si trebuie sa intreb doctorita...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
Mirabelac spune:
Actualizat site cu ultimele date. Astept altele sa facem paginuta cat mai frumoasa si plina de viata.
Voiam sa va mai spun ca pun pozele in ordinea primirii datelor, ma enerveaza la culme partea cu reclama lor din dreapta paginii dar nu avem ce face, serviciul de gazduire fiind gratuit. Pe masura ce se va umple pagina o voi rearanja in asa fel incat sa nu intre nici o poza in spatele reclamelor, acum insa astept cat mai multe date si la urma le organizez sa se vada cat mai bine toate.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
GETY spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI! MIHAI SEBASTIAN, care implineste azi jumatate de an, si fetitelor ANAIS , MATHEA baietelului ANDREI, care implinesc azi 5 lunisoare. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
anangel_lexi spune:
La multi ani Bucuriilor nascute intr-o zi de 9 sau de 10 ! Am trecut doar sa va salut ca a venit mama pe la noi si nu am timp de scris.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
scumpik_lui spune:
Buna ziua mamici si bebici!
Va multumesc pt urari ici la toate.
Azi va dau de beut la alegere, fiecare ce vrea si cand e gata tortul va servesc si cu cate o felie de tort.
Acum am o intrebare: aseara am cumparat cereale, dar nu am gasit pt 4 luni si am luat pt 6, ca Luca indata are 5 si se numesc asa:"8 Cereale si miere cu 4 fructe" de la Nutriben (faina de grau, faina de secara, faina de orez, amidon de porumb, faina de ovaz, faina de mei, faina de sorg, portocale, mere, ananas si banane). Sunt bune pt bebe sau nu pt ca contine si miere? Cine stie sa-mi spuna ce sa fac? Nu sunt romanesti ci sunt aduse din Spania si nu stiu ce sa fac.
Am fugit sa termin tortul ca sa va servesc mai tarziu.
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
pufymic spune:
Scumpik!!!! Multa sanatate, fericire si sa fii iubita!!!!!!!
Eu folosesc de f mult timp cereale de la Nutriben(la Alesio, evident).Parerea mea e sa cumperi altele mai....simple, fiindca sunt si cereale mai de inceput, tot de la ei. Zic asta deoarece: sunt 4 fructe de-odata(banuiesc ca nu i le-ai dat separat pe toate pana acum sa vezi cum le tolereaza), iar despre miere....sunt convinsa ca e safe varianta din cereale(adik pasteurizata si prelucrata in asa fel incat sa nu existe riscul imbolnavirii de botulism), insa nu stiu daca vrei sa-i dai miere sau alti indulcitori inainte de 1 an......eu am asteptat cu Alesio pana dupa 1 an si abia atunci i-am dat si cereale din astea cu miere....si zahar folosesc inca destul de rar pt el....
Eu
anangel_lexi spune:
La multi ani scumpik!
Noi acum ne-am intors de la doctor si Maria e BINE!!!
Mi-a zis doctorul ca ceea ce a avut a fost o stare de veghe-somn, un fel de adormit cu ochii deschisi, cica e ceva frecvent la bebelusi cand sunt obositi! Off, ce stanca mi-a luat de pe suflet!
pufymic spune:
Lexi !Ma bucur din suflet ca e bine Maria!
Sympa parca tu intrebai pe unde avem poze in concurs....nu stiu dc se mai poate vota sau nu, a noastra e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16" target="_blank">AICI(joaca se numeste).
Multumim din suflet tuturor de voturi!
Si noi avem un in familie.....dar cel mare, nu cel mic.....adik acum i-au iesit 2 maselute lui Alesio...mai 2 si gata!.....asteptam sa inceapa si la Nicolas sa-i iasa dintzucii....
Eu
anangel_lexi spune:
Pufy,
Nu se mai pot vota pozele, concursul s-a incheiat. Poza cu tripletii a castigat. Aveti top 100 in susul paginii, cu rosu. Noi am iesit pe locul 38 si multumim tuturor pt. voturi!