Bucurii de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ciudat Lexi.....tocmai am votat o poza pe care o scapasem din vedere......azi stiam si eu ca e ultima zi de concurs.

Restul fetelor pe unde umblati???????????????????

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Eu mai sunt pe aici, mai citesc ce ati mai scris, incerc sa il adorm pe terorist...pt ca am senzatia ca vine un dintisor...se vede foarte bine in gingie, e destul de umflata, el e foarte nervos si baga totul in gurita, daca s-ar putea ambii pumni!!!

Lexi - asa ma bucur pt voi, bine ca ai scaat de teroarea gandurilor.... MARIA!!!

Scmpik - La multi ani!!, sa fii sanatoasa fericita si sa te bucuri de baietii tai!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Salutare!
Noi suntem in curatenie generala, mutat mobile (de fapt mutat mobile pentru a putea aduce patutzul marucai langa patul nostru ca sa nu ma mai ridic noaptea de 100 de ori). Am intrat rapid ca sa spun:
1. Scumpic, LA MULTI MULTI ANI!!!!
2. lEXI, ma bucur ca a gasit-o bine pe Maria. Stii, si Maruca mai doarme cu ochii deschisi cateodata.
3. Noua dr ne-a spus ca cel mai bun lapte pentru a face branzica din el este de la Covalact si de la Monor. Noi am folosit la Ana Covalact si se facea o branzica f f f f buna. Dar nu calcica, ci varianta cu lasat laptele la cald 24 de ore, dupa care bagat la cuptor 10 minute (cuptorul fiind in prealabil incins) si inca 10 minute (sau mai mult) dupa ce inchidem cuptorul. In fine, am mai dat reteta mai demult.
Gata, pauza s-a terminat!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare!!!!
Noi am vrut ieri sa intram sa va multumim pentru urari si sa uram la randul nostru sarbatoritilor "La multi ani!!!!"
pt 6luni:Lukas Daniel si Dorian Constantin si fetitelor pt 5 luni Maria Diana si Ana-Isabela si nu in ultimul rand buburuzei mele dragi: Sa cresti sanatos iubitul mamei,fericit si norocos si si sa ai parte in viata de tot ce e mai bun!!!!
....dar timpul asta care trece nu m-a lasat..ce timp rautacios :))) asa ca am intrat azi si v-am adus si voua tuturor bucuriilor o feliuta de TORT ca a mai ramas pentru toata lumea!!!!!!
La multi ani Sebi pt 6 luni si Anais, Mathea si Andrei pt 5 luni!!!!
Iaca sa va pun la treaba ca am o gramada de intrebari:
1)Ce jucarii mai luati voi copilasilor?
2)Fetele care ati inceput diversificarea cum faceti supa?adica ma refer la cantitati,,eu azi am fiert legumele de o gramada de ori ca tot se evapora apa apoi fie mi se parea supa prea concentrata fie prea diluata...
Pufy nu imi fac griji ca nu o sa aiba de toate..si dinti si energie..sincer eu nu vreau sa se grabeasca...toate la timpul lor si bine.

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Am uitat o intrebare:ce fel de creme pt protectie contra soarelui stiti ca sunt bune pt bebelusi?Pe Stefan l-a prins soarele si vantul si as vrea sa il dau cu ceva pe fata cand iese afara..in casa il mai dau cu Bepanthene dar as vrea si ceva de protectie..

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Lullabay, wow......ce tort!!!!!!
Tu l-ai facut?
Nu ma gandisem la tort pentru maruca, dar acum....cred ca e o buna ideea sa fac si eu un tortulet pentru cele 6 lunitze... Mai e pana pe 29, dar numai bine...ma gandesc ce tort sa fac. Mi-e o pofta de un tort jofra...Imi facea mama in copilarie de ziua mea si toti copiii abia asteptau sa vina ziua mea, cereau toti cate 2 felii!!! Dar e cu multa cacao, o sa vad, nu as vrea sa nu doarma Maruca deloc . Of, ce vremuri...cand eram mica...nici o grija, nici o responsabilitate
E, asta e viata...noroc ca putem sa retraim copilaria odata cu copiii nostri
Hai ca azi sunt cam melancoilica, poate fiindca am dormit mai bine azi noapte!
Si daca tot sunt singura pe aici (cred ca sunteti toate la plimbarici) m-am apucat sa imi "vars" nostalgiile....Mai ascult si niste cantece de inima albastra
Gata, , back to reality...adica la smotru

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Tot citesc din urma..
Eloise multumim pt prima pagina!
MamiLili sa iti traiasca parintii!!!!!!!!!
Cum dati marul ras cu branzica?pur si simplu il dati pe razatoare si il amestecati cu branza?nu e prea grunjos?adica nu se ineaca bebeii?
Adriana nu conteaza cand dai Vigantolul..Eu ii voi face branza cu lapte Dorna 3,8%..e cel mai gras de pe piata..
Eu stiu ca fierul e bine de dat dupa masa ca e iritant pt stomac..

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Buna seara la toata lumea.
pentru Bucuriile ce isi serbeaza azi cateva lunite . dar si pentru cele caare si-au sarbatorit din partea noatra.
Prea multe nu avem cu ce sa ne laudam suntem bine.
Mirabela super prima paginauta. cu site-ul bucuriilor. e super super fain. o rugaminte am. m-am uitat si la puiutul meu acolo e trecut ca astat i fundulet la 5 luni si o saptamana . el a stat la 5 luni prima data. si cum fac sa dau si restul de date.
ok merci mult

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lasa Marina, ce-a ffost a trecut si n-are rost sa fii nostalgica, ca oricum timpul nu se intoarce... Mai bine gandest-te ce mamica mandra o sa fii tu peste vreo 2-3 ani, cand o sa ai doua gospodine in casa si tu o sa stai toata ziua ca o boieroaica si o sa te uiti la televizor, cu casa curata, maturata...si toate o sa fie biune si frumoase. O sa vezi ca asa o sa fie! Sunt absolut sigura de asta. Si numa' sa vezi ce repede o sa treaca perioada asta (uite cine vorbeste) - capul sus, mamico!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Marina eu l-am facut la cofetaria din colt!

Stefan Andrei

Mergi la inceput