Bucurii de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lullabay, chiar ca am salivat cand am vazut tortul ! Am sa-i fac si eu unul Mariei, ca doar o data implineste fetita mea 6 luni! Eu m-am gandit sa-i fac tort de bezea cu crema de lamaie (e reteta aici, pe DC, in cartea de bucate)

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lexi - ce bine ca n-are nimic Maria! Multa sanatate in continuare sa nu ai de ce te stresa.
Scumpik - tare nasoala faza cu mastita. Ti-a trecut deja? Ce faci de ziua ta?

Cat despre tantari - la noi inca n-au aparut, dar ma gandesc cu groaza cand vor aparea, ca nu stiu cum va reactiona organismul lui Vladut. Ca la taica'su se umfla rau de tot locul intepaturii... Eloise, MamiLili, Flavia - sa le treaca cat mai repede copilasilor vostri muscaturile de tantar.

Ramomar - cum se mai simte Patricia?
Alina Morostes - v-am felicitat pentru dintzuc? Daca nu, felicitari!
Roxanae, Itzy?
MamiLili are motivat, asa inteleg eu.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Scumpik "La multi ani!".
Eu cred ca ar fi bine sa nu ii dai cerealele pe care le-ai cumparat ..graul,orzul,ovazul,secara sunt cereale cu gluten care se dau dupa 6 luni..graul e considerat cu alergenicitate crescuta..mai bine cum a zis si Pufy incepi cu un singur fel de cereale..cum ar fi orezul de la Nutriben.
Lexi ma bucur ca nu are nimic bebica!

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

URAAAAA AM DIN NOU NET!

Buna seara tuturor!

Dupa o lunga absenta din viatza voastra sper sa revenim in fortza cu noi informatii despre noi !

Cu mari emotii am intrat din nou pe site , cu emotia regasirii si cu multa bucurie.

Am vazut ca prima paginutza arata tare bine.

Victor e tare bine, a crescut mult sta singur in fundic,dar nu foarte multa aprox 5 minute, se rostogoleste de pe o parte pe alta,avem aprox 8,5 kg si 72 de cm, este dependent de mine, iar in momentul in care nu sunt in preajma "urla", papam lapte doar de la mami iar de aprox 2 sapt am inceput sa-i dau suculet de fructe iar de luni o sa pape si supica de legume .

Cucuoancea multumesc de gandurile bune . Si eu m-am gandit la voi si la copilasii vostri.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Crisnemes - Bine ai revenit!!!
Ca se tot intalnesc fetele astea ba la Arad, ba la Iasi, ba la Bucuresti si eu nimic Ia spune amu' repede - unde va plimbati voi? Poate punem si noi de-o intalneala

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Roxanae, Itzy?

Aici suuuuunt . Zilele astea am fost cam obosita si nu am mai intrat...Aseara papusica mi-a urlat...a apucat-o deodata....am zis ca o doare gingia ceva...plangea si se oprea 2 minute in care suspina de mama focului...m-a facut de am plans si eu cu ea... pana la urma s-a linistit si a dormit...

Crisnemes bine ai revenit!!! Chiar vorbeam despre tine zilele astea...alaltaieri sau acum 3 seri...

Ma duc sa citesc din urma...si revin

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Alina Morostes am vazut pozicile ..Adelina este adorabia...are niste ochi suuuperbi!!

Ramomar multa sanatate Patriciei...tuseste sau doar are rosu in gat?

Scumpik la muuuulti ani sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta....imi pare tare rau ...ref la mastita...si mie imi e teama ...
Uite chiar voiam sa va intreb...ca eu azi am bagat iar pompa de san...ca altfel simteam ca imi explodeaza...erau beeeton. Papa pe la 5-6 dimineata si apoi la 9-10 cand ii dau suc de fructe (ca am inceput de duminica cu suculetul) nu mai vrea decat dupa o ora sau doua laptic...La voi cum e? cum procedati? papa imediat laptic? ca pe mine ma mira sa renunte asa usor la o masa de lapte...
Si inca ceva:

- cate mese au bb vostrii alaptati la san ? si la ce intervale de timp?
- cu ce spalati biberoanele..? Fol un detergent de vase neutru sau ce? Eu daca nu am fol bibe pana acum...decat rar cand plecam undeva si ii lasa laptic sau ceai...doar il spalam repede si il bagam la sterilizator...dar acum...
- dupa piureul de fructe ...le dati suc de fructe? pt sete...

Eloise am vazut pozele din albumele facute de tine...Multumim
Sunt extraordinari de frumosi si de haiosi toti. In curand pun si eu poze in albume si voi trimite Mirabelei datele si poza

Adriana mica inseamna ca de acum ne vedem cu bona prin parc daca se face frumos?. Ai un copil nemaipomenit de frumos...e finut fooc. Are niste trasaturi ff frumoase...

Lexi ma bucur ca Maria e bine...gata te-ai linistit

Sephora am vazut si pozele cu Matti...mai seamana leit cu tati...nu am mai vazut ca un baietel sa semene atat de mult cu tati...de regula cu mamicile...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Itzy eu ii dau pe la 11 fructe -suc de mar cu morcov si cereale,iar pe la 14 am inceput sa ii dau supica-inca zeama nu am ajuns la piure-el mananca la 9 dimineata san apoi pe la 4 pe la 6 apoi pe la 9 dupa baie iar noaptea de nspe ori..se trezeste de multe ori pune gurita trage de 2-3 ori si se culca la loc...deci avem multe mese de lapte.
Eu nu prea pun detergent de vase...le clatesc bine sub jetul de apa...dar am observat recent ca d-na care ma ajuta cu baiatul il spala cu detergent devase..de obicei Fairy avem..si vad ca Stefan nu a patit nimic..pp ca spala de mult cu el..eu deabia acum am vazut.
La ultima intrebare nu stiu sa iti raspund ca noi nu papam piure de fructe doar suc.

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by Adriana mica
Ca sa ne ajute in problemutza noastra de la sold, ne-a dat pt urmatoarea luna vigantoletten1000 (1tb/zi dizolvata in apa fiarta si racita) si Fe Haussman (incepem cu 2 picaturi de 2 ori pe zi, crestem pana la 5 picaturi de 2 ori pe zi). Una dintre solutii trebuie data cu o ora inainte de masa, dar am uitat care. Mamicile care le-ati dat la bebeii acelasi lucru sau MamiLili, cumva Fe este cel in cauza? Vigantolul este bine de dat dimineata?

Adriana, eu ii dau Vigantolul dimineata. Fe Haussman il dau dupa amiaza, iar imediat dupa administrare ii dau sa pape.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Multumesc celor care mi-au felicitat parintii!

Scumpik, la multi ani!

Eu am cumparat canita cu cioc de la Avent. Inca n-am testat-o.

Puneti-mi va rog absent motivat pe forum, abia reusesc sa intru o data pe zi.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput