Bucurii de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara!

Scumpik, La Multi Ani!

bucuriilor nascute azi si mai ales gargaritzei mele iubite care de ziua ei mi-a facut un cadou fff frumos: s-a intors de pe spate pe burtica (ca invers stia de vreo 3sapt) .

Lexi, ma bucur mult mult muuuult ca bebitza este bine, somnoroasa mica .

MIrabela multumim de gandurile despre site ,mie mi-era rusinica sa spun ca nu se vad toate pozele decat daca inchizi partea de reclame...

Eloise, fff frumos arata prima pagina .

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pupic fetelor

Acum am reusit si io sa intru
Multa sanatate si fericire Scumpik
MamiLili multa sanatate parintilor si muuuuuuulti ani impreuna de acum inainte
Celor nascuti intr-o zi de 10
Adriana Fierul eu il dau inainte de masa iar Vigantoletten dupa masa.
Xandruza Sta binisor in fundulet,dar mai ales daca e putin sustinut,Ca si carnita eu ai dau deocamdata numai piept de pui
Mirabela nu-i bai numai ca nu eram sigura daca au ajuns,poti sa le pui cand ai tu timp.Multumesc mult.
Lexi felicitari ptr concurs si si bine ca sunteti bine.
Lullabayeu la blender fac totul
Itzy La mine mananca la fel ca la inceput cate 8 ori pe zi san,la 2-3 ore,Spal cu detergent de la amway,ai dau intre mese sucul,asa e seamana mult,dar in ultimul timp am inceput sa aud si pareri pro URA!

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Noi azi am fost toata ziua plecati de la 8 de dimineata,am inceput cu luat placutele de la politie ,dus tatuzu servici,inot,adus placutele acasa si plecat cu masina noastra la servici (avea tatuzu de dat salariile) si apoi o Cora,asa ca suntem cam rupti.Baietelul in schimb foarte cuminte.
Am mai pus niste pozici de azi de la inot Marele inotator.Speram sa nu va plictisim,mai punem maine filmuletul si gata.Promit!

Acum m-a duc si io la nana.
Sominc usor!

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Sephora, sunt bestiale pozele de la inot!
Da-mi si mie detalii pls, unde faceti cursul? De la cate luni ati inceput, cat costa? Oriceee ca vreau si eu........

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

- i gata! haideti, desteptarea

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Cristina, eu ii dau lui Dudu supa strecurata si piure de legume la aceeasi masa, in ce ordine si in ce cantitati vrea el sa le manance (depinde de la o zi la alta).

Lullabay, eu pun un morcav mai mare (sau 2 mai mici)+2 bucatele de telina (cat o moneda mai mare)+1 pastarnac+1 cartof mic+1 felie dovlecel si le fierb in 1.250-1.500l apa, pana mai ramane doar putina zeama (cat sa acopere legumele). Nu mi-am facut niciodata griji ca a iesit prea concentrata, dar am fost atenta sa nu pun prea multa telina, ca sa nu iasa prea aromata. La piure pun doar morcovul, o bucatica de cartof (cam 1/4 din compozitie) si putina albitura.

Itzy, siu eu spalam bibe doar cu jet de apa, dar de cand ii dau supica (in care pun ulei) nu mai merge doar asa. Bona noastra spala cu Fairy toata vesela lui Dudu; biberoanele merg apoi la sterilizat, iar castronasele, lingurita si toate celelalte le mai clatesc inca o data, inainte de folosire (cu apa fiarta).

Intr-adevar, de acum va veti vedea cu bona prin parc (o puteti recunoaste dupa carucior - grena cu gri pe care scrie "pierre cardin"). Tipa este ok, in sensul ca ii place sa se implice in jocul copiilor si de abia asteapta sa gaseasca un grup cu care sa se intalneasca in parc (mai ales dupa ce se incalzeste vremea si va sta cu Dudu destul de mult pe afara). Multumim de aprecieri la adresa lui Dudu; este intr-adevar un dulce, dar daca ai sti cat de haioase sunt grimasele si reactiile lui la diferite situatii...

Sephora, faine poze de la inot. Noi deocamdata trebuie sa asteptam sa se rezolve problema de la sold; apoi ne gandeam sa mergem la "Micii campioni" (un club special pt copii, preturi comparabile cu Active). Nu am ajuns inca sa vedem conditiile de acolo, dar am inteles ca sunt super ok (de la ei venea cineva la Alessia si facea lectii de inot cu Armand).

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alexutza - eu stiu ca la copii asa mici se da prima data piept de pui, dupa aia alt tip de carne de pui si numai dupa ce carnea de pui a fost introdusa cu succes, se incepe cu carnea de vitel. Dar nu stiu sa-ti zic de ce, ca nu tin minte.
Sandra - felicitari pentru intorsatura!
Itzy - poate sa incerci sa-i dai apa fiarta in loc de suc? Nu ma pricep, dar ma gandesc ca mie nu-mi trece setea de la suc, iar cu spalatul biberoanelor si tacamurilor m-ai pus pe ganduri, pana acum le spalam cu apa si le bagam la sterilizat, dar nu-i dau decat formula deocamdata, iar cand o sa incep diversificarea tre sa ma gandescc bine cu ce sa spal tacamurile lu bebe. Poate ar merge cu bicarbonat?
Adriana mica - cum ii sa te intorci la servici dupa asa pauza? Ai emotii cum va fi? Acum cred ca va fi putin mai diferita fata de cum era inainte, ca esti mamica

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

eric, ioana, radu andrei, dragos andrei, erik, la multe lunite!!!

cristina, multumesc pentru
itzy, uite programul narcisei: papa la 8, la 11, la 14, la 17, la 19.30, la 22; deci 6 mese, la ultima nu renunta nici in ruptul capului, in schimb doarme noaptea. eu incerc sa ma tin de program, poate mai intarzii cateva minute, dar nu foarte mult. biberoanele le spal cu detergent de vase, dar le clatesc foarte bine. dupa piureul de fructe ii dau compot (zeama in care au fiert) si in plus tzitzi; de fapt tzitzi ii dau la fiecare masa.
sephora, ai un super inotator!
mirabela, de ieri fac poze intr-una, dar tot nu am o fotografie pentru prima pagina, nu mi se pare potrivita nici una; pana la urma ma hotarasc eu; am pregatit link cu poze, date, mai am doar fotografia asta... sper sa nu te incurc foarte tare...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

sandra gargaritza, bravo ei!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Lasa Marina, ce-a ffost a trecut si n-are rost sa fii nostalgica, ca oricum timpul nu se intoarce... Mai bine gandest-te ce mamica mandra o sa fii tu peste vreo 2-3 ani, cand o sa ai doua gospodine in casa si tu o sa stai toata ziua ca o boieroaica si o sa te uiti la televizor, cu casa curata, maturata...si toate o sa fie biune si frumoase.

Cristina, , abia astept....dar am niste presimtiri ca nu o sa fie tocmai asa

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput