Bucurii de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by Crisnemes

URAAAAA AM DIN NOU NET!

URAAAAAAAAA, Cristina, bine ai revenit!

Ce mare a crescut Victoras, bravo lui si bravo mami ca doar in parte e si meritul tau

Vrem poze!!!!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Xandrutza, dar ce compot ii dai? Cum adica zeama in care au fiert? Ii fierbi fructele? De ce?

Sephora, superbe pozele de la inot! Nu ne plictisim, sa ne pui in fiecare saptamana, da?

Itzy, a mea papa deocamdata numai tzitzi, dar eu stiu din scema de diversificare pe care mi-a dat-o dr ca sucul de fructe nu trebuie sa inlocuiasca o masa de lapte, ci trebuie dat intre mese. Abia piureul de fructe poate inlocui o masa. A mea papa de foarte multe ori pe zi, cred ca de vreo 6, 7 ori ziua si inca de vreo 4 ori noaptea.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Multumesc fetelor de primire.

Marina voi pune si poze numai sa am timp.Dragos a fost acasa toata saptamana trecuta ca a fost bolnavior si mi-a cam facut capul calendar.Deocamdata incerc sa ma uit la ceilalti copilasi si vad cat de mult au crescut si cat sunt de frumosi.

Victor nu mananca la ore fixe , eu ii dau cam din 3 in 3 ore sau cand imi cere.Noaptea mai nou vrea numai langa mine si doar la tzitzi.
Dupa masa la care ii dau suculetul de mere cu morcovi ii dau si piept.

Voi cam cat suculeti le dati?Al meu ar bea si 150 ml daca ii dau , cel mai mult iam dat 100 de ml .

La multi ani !sarbatoritilor de azi

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata la pranz!!!

Cristina - Sar'na de cafeluta....
Crisnemes -bine ai revenit, asteptam si cateva pozici recente....
Sephora - vazut baiat superb la inot - vad ca tare mult ii place...asa as vrea si eu sa-l invat pe al meu, dar aici unde sa ma duc, nu stiu nici o firma care face asa ceva pt bebei....
Lullabay - despre supa: nu trebuie s ate gandesti ca i-o faci ea concentrata, important e sa se obisnuiasca cu gusturile legumelor, eu pun 2-3 morcovei(micuti), 1 cartof, un pastarnac, putina telina (un sfert), am pus jumatate de dovlecel micut, o fasie de ardei gras (l-am gustat un pic inainte sa nu fie usturat), ceapa doar oleaca o las la fiert, si pasez, morcovel, cartof 1/2, dovlecelul tot (il ajuta la stomacel, ca al meu are tendina de constipatie), putin ardei, un pic pastarnac - si mananca cam 150 piure si pt sete ii mai dau eu putina zeama chioara, daca mai vrea, daca nu - il las asa.
Itzy - biberoanele le spal cu ff putin fairy si apoi le steriliez!
Marina - imi pare asa rau de trezirile tale nocturne (eu clar nu as rezista!!!)...dar va creste ea mare...
MamiLili - deci nu mai intri asa des...., dar macar atuncicand intri sa ne povestesti mai multe ,da?
Sandra - vazut gargarita - superba

Ramonar
- cum este Patri? sunteti bine?
Scumpik - cum mai e cu mastita? e mai bine?

Nu mai siu cine intreba de fructe si de suculet...eu ii dau dimineata(a doua masa)cam 130 piure de fructe (mar, para, piersica - in diferite combinatii), dupa care ii fac suc de mar cu morcov (ca atata ii place grasanului) - cam 60-80 ml suc, pe care il bea pe tot.Mai nou, combin piureul de fructe cu branzica calcica...si papa la greu!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua si de la noi!
Ieri am fost si noi plimbarete cu tati, asa ca, atunci cand am ajuns acasa eram franti de oboseala. Maria a dormit vreo 3 ore incontinuu, iar aproape de scara blocului s-a trezit.
Ce mai papam noi? I-am luat un borcanel cu 3 fructe de la Hero si l-am papat, acum i-am luat mix de fructe. I-am facut o supa limpede de radacini, dar deocamdata pauza la el si am sa-i mai fac suc de minole cand venim de la plimbare.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Itzy, eu ii spal biberoanele cu Axion, dupa care le trag un clocot de 1 minut-2 sa le sterilizez.
Sephora, ce frumos trebuie sa fie la inot. Si ce bine-i prinde baietelului atata miscare.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

NOUTATI

bebe Vlad a reusit sa ma uimeasca zilele astea
a evoluat rapid la stadiul de :
-bb care sta in fund singurel
-bb care papa carnita fiarta de pui
-bb care se taraste...face progrese mari pt.stadiu de mergaret
-bb care-si tine singur biberonul

Intreba cineva de cereale -eu ii dau cereale Milupa cu biscuiti
pt.bb peste 6 luni (desi are 5 jumate)...am incercat si 7 cereale
de la Milupa, dar nu-i plac in lapte...doar in piureul de fructe

Scumpik - la multi ani ! sa fii fericita si sa te faci bine

Lullabay - mama mama ce tort delicios

Marina - spor la treaba

Pufy - superba poza pt.concurs. Daca vrei, inscrie-i la concursul de pe baby-expo
(dar separat, pe fiecare)

Itzy - pupam papusica, sa-i treaca supararea...poate ii apar dintisorii
Noi folosim pt.spalatul biberoanelor detergent de vase special pt.bb
de la Surecare (9 lei la Cora)- fara culoare si miros
Spalam biberoanele bine, le clatim si le fierbem in apa cu putin otet
ca sa nu se lipeasca ccc calcarul de ele.
Dupa piureul de fructe ii dau ceai, apa sau suc....dar nu intotdeauna vrea....
sau ii dau completare lapte....si o consider masa (nu gustare)

Sephora - cum sta bb frumusel in funduletz....si ce ochisori frumosi are...si cum face el baie cu mami si sta in yacuzzi !!!!!

alexutza_26 - eu i-am dat lui Vlad piept de pui dezosat - fiert separat de legume, apoi mixat si amestecat cu supa de legume

Crisnemes - bine ai revenit

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

marina, eu ii fierb 1-2 mere, iau putina zeama si o amestec cu faina de orez si cu merele pasate, iar restul de zeama ii dau sa bea, am observat ca ii place foarte mult; nu am un motiv anume, doar am vazut ca ii place. o sa ii dau si mar crud; deocamdata doar piure de mar i-am dat. si ii dau si suc de fructe, dar separat.

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Crisnemes, bine ai revenit!

Multumim fetelor pt ca ne-ati fost alaturi!
La multi ani tuturor Bucuriilor nascute intr-o zi de 11!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu abia acum am observat ca la concursul cu poze s-a mai putut vota. Deci, in final am ajuns pe locul 47.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput