Bucurii de sept-oct2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 12
Adriana mica spune:
Lilina, felicitari pt progresele lui Vlad!
Cristina, ai intuit perfect: am mari emotii pentru ziua de maine la serviciu. In primul rand ma gandesc la faptul ca il las pe bebe acasa cu bona, si in al doilea rand imi fac griji referitoare la modul in care ma voi adapta la noile probleme aparute la serviciu. Initial, luni si marti aveam o sedinta super importanta (din cauza careia am rugat-o pe mama sa vina si sa stea ea pe langa bona cat lipsesc). Am fost anuntata ca s-a amanat, dar cum mama este deja in trenul de Bucuresti, am hotarat sa ma duc totusi incepand de maine, dar cate 4-6 ore pe zi, asa incat treptat-treptat sa ma pun la curent cu ceea ce s-a intamplat cat am lipsit eu.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mirabelac spune:
Iullabay
1. Eu iau tot felul de jucarii moi care se pot baga in gura, adica sa nu fie tari sa se loveasca.
2. Supa o fac dintr-un morcov mai mare, un cartof si o bucata de telina, o bucata de patrunjel sau pastarnac si o bucata de dovlecel, la urma pun o lingurita de ulei de masline, eu o fac mai concentrata ca nu papa zeama oricum, doar piureul. Important este sa-i gasesti reteta care sa-i placa lui, la noi abia in varianta asta o papa, altfel nu-i placea.
3. Marul eu il fac la blender cu branzica si o feliutza de banana si zeama de la o portocala, iese o pasta, pe razatoare cand i l-am dar, mi-l livra inapoi, nu inghitea.
Nicole am modificat, vezi la semnatura mea detalii pt. site, astept datele pe mail.
Lexi ma bucur mult ca Maria n-are nimic, de fapt eram sigura de asta, ti-am zis ca mai stiu pe cineva care a patit asa si bebe n-are nik rau. Pup Maria.
Crisnemes ma bucur ca ai revenit si ne dai vesti despre voi.
Revin cu alte raspunsuri...
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
tasia spune:
Buan fetelor....
Nu am avut timp aproape deloc in ultimul timp sa intru pe forum. Facultatea si bebe imi ocupa tot timpul. Am mai citit din postarile voastre dar tot nu gaseam timp sa scriu si eu ceva.
Am o mare rugaminte la fetele care inca mai alapteaza sau care au alaptat pana la 6 luni si la 6 luni au inceput diversificarea sa-mi spuna si mie:
- cu ce sa incep diversificarea? Supa strecurata? fructe pasate? sucuri? cereale in laptic?
- incep cu inlocuirea unei singure mese pe zi? cea de dimineata, de la 10-11 a.m, nu?
- ce cantitatea i se da bebeului de papa? cat vrea el?
- daca incep sa-i dau papa i mai dau si ceai sau apa? pentru ca pana acuma sanul a tinut loc si de papa si de sete.
Dr. noastra a plecat in America pentru 2 luni, pe neasteptate si am ramas practic in pom...
Ea ne spunea cand eram mai mici ca mai avem ceva timp pana la diversificare si acuma nu stiu cums a procedez....
Multumesc anticipat 
Pup toti bebeii ![]()
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
Mirabelac spune:
Itzy si la noi la inceputul diversificarii nu mai papa lapte destul de mult, de dim. la 6 pana pe la 14, asta doar cu o masa de fructe la 10 dim, trebuie sa ai grija sa nu scada lactatia, eu am patit-o... insa nu a tinut mult asta, doar cateva zile, acum papa mai mult si dupa jumatate de ora vrea san. Eu zic ca e ceva temporar pana se obisnuiesc. David mai papa de 2 ori noaptea si de 4-5 ori pe zi, insa uneori papa putin, cred ca de sete, mesele de noapte sunt cele mai serioase. Eu spal suzetele si biberoanele cu detergent de vase si dupa fructe sau legume ii dau ceai.
Sandra o sa rezolvam problema cu pozele de pe site, sa le vedem toate fara a fi afectate de reclama.
Sephora vazut pozele de la inot, ce frumos trebuie sa fie, pacat ca noi nu avem ocazia asta, mi-as dori si eu...
tasia parerile sunt impartite, tu o sa faci cum crezi ca e mai bine, eu am facut asa (si e super ok): sucuri de fructe mai intai la masa de 10-11, apoi in suc adaugam pulpa pana i-am dat doar fructele, apoi fructe cu branzica calcica si abia la urma supa de legume si piureul. Insa noi suntem mai grasuti, nu avem voie nik fainos.
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
Mirabelac spune:
Despre noi: am fost aseara la o petrecere si l-am lasat pe David cu soacra mea, am venit acasa la 4 dim, ne-am distrat super, am dansat de ma dor picioarele, David a fost cuminte, a dormit si a papat. Este super sa mai iesi un pic din atmosfera de acasa, parca eram scapati din cusca
, ne-am simtit excelent dar am si sunat acasa de 100 ori.
tasia spune:
mirabelac am inteles...si noi suntem grasuti, aproape 9 kg la 5 luni jumate doar cu tzitzi, banuies ca nu trebuie sa-i dau cereale dak e grasut, nu? ii dau doar fructe si legume?
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
matahut spune:
Tasia, da-mi daca vrei adresa ta de email pe PM si iti trimit schema mea de diversificare (e pt diversificarea de la 6 luni)
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Mirabelac spune:
tasia noua asa ne-a zis, fara fainoase, fara cartof sau ce este caloric puternic, doar fructe si legume.
matahut spune:
Tasia si cine mai e interesat, am trimis schema de diversificare pe emailul comun. Eu zic ca e detaliata si foarte de ajutor. Eu am folosit-o la Ana si din 29 martie o voi folosi si la Maruca.
Tasia, asa cum a zis si Mirabela, daca e grasut (si este...
...sa nu-i fie de deochi
) NU cereale, NU cartof, NU biscuiti, iar cand va fi cazul (dupa 8, 9 luni sau dupa ce ii apare primul dinte, dar nu inainte de 8 luni), cat mai putina painica (nu deloc, dar cu moderatie).
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
MamiLili spune:
BUCURII!
Lilina, felicitari pentru statul in fundic! Zi ce varsta avea Vladut ca sa-l trecem pe lista de pe prima pagina.
Lexi,am trecut-o pe Maria aseara la "Bucuriile stau in funduletz", am scris 5 luni 2 sapt...desi nu-s 100% sigura ca e corect...am scris din amintiri.
Sephora, super poze. Dar eu astept FILMULETUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL!!!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus