Bucurii de sept-oct2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 5
eloise spune:
In sfarsit am reusit sa mai editez listutza: am pus linkuri cu albumele mamici cu bebici, si bucuriile plang si bucuriile la masa, am mai adaugat cateva poze cu noi in albumul haios, in cel cu mamici& bebici si in cel plangacios... Am trecut-o pe Adelina cu , am pus linkul catre site, am mai pus neshte brizbrizuri prin capul listei... si cam atat. Sugestii va rog! De ex n-am stiut cum sa anunt mai bine site-ul...
Poate totusi reusesc sa recuperez ce-ati scris ieri...incerc acum din nou....
Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
alexutza_26 spune:
Eloise - am vazut modificarile, mie mi se pare chiar super fain....am mai trimis si noi nishte pozici pe mailul comun pt albumele nou create!!!
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Mirabelac spune:
Este vreo aradeanca prin zona? Vreau sa intreb ceva legat de site.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
pufymic spune:
Andra super lista!
Mirabela aia vroiai sa intrebi ce mi-ai scris mie in email?Vezi ca ti-am trimis replay!
Ma duc si eu la culcare....ca dimineata iarasi suntem la 7 sus!(Alesio ne da desteptarea)....plus trezirile din timpul noptii care nu-s putin e nici alea....si ma mai mir ca-s obosita!
Noapte somnoroasa bucurii!!
Eu
alexutza_26 spune:
Pufy - noapte buna!!! si mai linistita!!!
Ce liniste pe aici...or fi de vina cele 40 de pahare!!!???
MamiLili - asteptam sa te vad prin zona...pe unde umbli???
CristinaGoji - ai absentat azi...oare de ce????
PRINTZUL
CristinaGoji spune:
Alexutza - din cauza de bebe maraici si vreme prea faina afara ca sa stau in casa. Acuma va citesc dar n-o sa comentez, ca ma culc. Ieri am chefuit pana tarziu si se simte...
Noapte buna!
Ne vedem maine la
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Sephora spune:
Am pus si io pozici in albume.
Celor nascuti intr-o zi de 9
Si cateva poze noi noute 09.03
M-a bag si io la nani,maine ne sculam de dimineata si plecam sa luam numerele la masina cu MMO ,iar apoi la inot speram de data asta sa facem si filmul.
Mirabela multumesc ca ai pus foto,vad ca merge si al doilea filmulet,numai ca cred ca ai uitat sa pui greutatea la noi,te rog daca poti.
NOTTE BUCURII.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
alexutza_26 spune:
Cristina - de ce e marait Vladut?..maine cand ma trezesc sa fie gata cafeluta da? presimt ca voi avea de nevoie de una mare, ca acum nu am somn...copilu' adormit, sotu' adormit..eu si cateaua ce bantuim prin casa
Sephora - admirat una bucata bebe Matteo...in fundic pe canapea...
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Noapte buna bucurii..ma bag la somn ca deh...mai e si maine o zi....ici de la noi
PRINTZUL
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Lili, Eloise unde sunteti?
Eu la Suceava!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus