Bona sexi si dulce?
Raspunsuri - Pagina 4
Alex2 spune:
Sincer, eu am intrat la subiect ptr ca am crezut ca este vreo oferta. Bona lui fi-miu e cam batrana ptr potentialul lui. ![]()
Gandacel, si eu te-as sfatui, daca o simti ca amenintare, si numai ca idee, sa nu-ti faci ganduri negre, fiind si insarcinata. Desi e vroba de incerede in sotul tau, si intre voi, ca daca vrea sa te insele si e genul care face asta, nu o face chiar cu bona sub "nasul" vostru. Dar pe alta parte nici sa o vezi toata ziua ca o rivala nu-ti face bine, chiar daca ptr Bogdanel o fi persoana potrivita. Asta ca sfat la intrebarea ta, legata de "dormitul tau in liniste si pace". Cat despre relatia "ei" cu Bogdanel, ar fi, dupa descrierile tale, persoana potrivita ptr un copil de 1 an jumate, si inca de acum inainte 3 ani, ptr ca, daca vei gasi o tanti cum avem noi, o sa vezi ca (tu fiind si ocupata cu bebe2 care e pe drum) nu o sa-i faca fata. Pe la 2 ani are nevoie de cineva tanar, cu vlaga, care sa fuga dupa el, care sa bata mingea, si multe altele. Stiu ce spun, si, ma gandesc ca imi pare rau ca "domnisoara" este din Bucuresti.![]()
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
zepellina spune:
quote:
Originally posted by Alex2
Stiu ce spun, si, ma gandesc ca imi pare rau ca "domnisoara" este din Bucuresti.
Alexandru

cred ca ai reusit sa iei o decizie din raspunsuri
tuturor "taticilor" deja le sclipesc ochii
zepellina
zepellina spune:
quote:
Originally posted by papadie
io Gandacel ca sa te lase gandu' rau as zice sa cauti un 'bon'. Tanar si sexy :)))
Acum vad ce ai scris. Cand mergeam eu in parc zi de zi cu fetita, era un baiat ft dragut si atent cu fetitele (bonul), care era defapt ceva ruda, dar ele erau ft ft atasate de el, apoi ft geloase pe prietena (au acceptat-o greu)
zepellina
26octombrie spune:
quote:
Originally posted by toanca
Asa cum zice roxanal nu e bine sa te indoiesti de barbatul tau...
Si nici nu prea e bine ca esti obosita.....rau...
Oricat de greu mi-ar fi eu sunt de parere ca un barbat niciodata nu inseala daca are ce-i trebuie acasa; daca daca noi suntem obosite.........intelegti voi.......de ce sa-i condamnam.....
Chiar vorbeam cu al meu sot si mi-a dat dreptate...
pai asta era si ideea, ca ar fi avut-o acasa....
bine ca te-ai hotarat, gandacel, ca si io tot asta te sfatuiam, s-o schimbi (si sa-ti iei un bon...bon!, cum zice papa!)
Luana si
Hora - 14 Mai 2006www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by Gandacel
Roxanal, tie vreau sa-ti spun doar atat: poti avea incredere maxima intr-un barbat, dar la urma urmei, barbat ori femeie, toti suntem oameni, ceea ce inseamna ca suntem vulnerabili, nu tot timpul si nu la oricine sau orice. Insa fii sigura ca daca stai zi de zi cu un om, ii cunosti problemele, momentele de slabiciune si, mai ales, stii pe ce butoane sa apesi si cand, absolut poti determina pe oricine sa pice in pacat, pana la urma. Poate doar o data, poate rar si cu sentimente de culpabilitate... dar toti suntem supusi tentatiei si greselii. Apropos, daca imi pun in cap, pot cuceri orice barbat, chiar si pe al tau! bine ca nu sunt genul.

Wow, Gandacel - asteapta sa nasti intii!The best thing you can do for your children is to love your wife.
Alina spune:
quote:
Originally posted by papadie
io Gandacel ca sa te lase gandu' rau as zice sa cauti un 'bon'. Tanar si sexy :)))
Asta-i ca in bancul ala cu am un frate,sora medicala

.Alina
Victoria spune:
Daca e sa judecam la rece, asta e discriminare, adica femeia respectiva nu va putea obtine jobul datorita aspectului fizic..culmea, prea placut.Si tare ma tem ca va avea aceasta problema si in viitor...sau ma rog, cat timp va continua sa arate bine.
Insa si eu personal m-as feri sa o aduc in casa
...nu se stie niciodata...Femeia care imi face curat e urata cu spume, nu imi fac nici o grija![]()
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
roxanal spune:
wrote by gandacel :
"Roxanal, tie vreau sa-ti spun doar atat: poti avea incredere maxima intr-un barbat, dar la urma urmei, barbat ori femeie, toti suntem oameni, ceea ce inseamna ca suntem vulnerabili, nu tot timpul si nu la oricine sau orice. Insa fii sigura ca daca stai zi de zi cu un om, ii cunosti problemele, momentele de slabiciune si, mai ales, stii pe ce butoane sa apesi si cand, absolut poti determina pe oricine sa pice in pacat, pana la urma. Poate doar o data, poate rar si cu sentimente de culpabilitate... dar toti suntem supusi tentatiei si greselii. Apropos, daca imi pun in cap, pot cuceri orice barbat, chiar si pe al tau! bine ca nu sunt genul."
Draga gandacel, o sa pun acest strigat de "sunt femeie" si declaratia ta cam nelalocul ei privind cucerirea sotului meu, pe seama hormonilor de sarcina(imi aduc aminte perfect cat de altfel eram atunci si cum mi se pareau toate pe invers), caci altfel ar trebui sa ma supar si n-as vrea...in primul rand, tu ai pus intrebarea, eu ti-am raspuns(si nu sunt singura care a avut aceasta parere, apropo), nu trebuia sa fii neaparat de acord cu mine..insa se pare ca faptul ca eu m-am indoit poate ca totul e bine in relatia vostra nu ti-a picat prea bine, probabil ca se aproprie prea tare de ce te doare...ptr ca altfel, nu te-ar fi deranjat atat de mult raspunsul meu, de-altfel bazat chiar pe experienta de viata...a fost o parare..nu trebuia sa te ataci..chiar daca am sau n-am dreptate...ca eu sunt sigura ca am..e deja istorie...daca nu ar fi fost ceva putred, n-ai fi ajuns sa scrii acest subiect...insa..inca odata, nu vreau sa ne certam...iti doresc doar sa gasesti ceea ce cauti si sarcina usoara in continure...
..si multa ,liniste..sufleteasca
Gandacel spune:
Multumesc inca o data pentru raspunsuri.
Roxana, hormonii de sarcina ma fac poate doar mai stralucitoare si mai frumoasa, nu mi-au luat mintile nici la prima sarcina, nici acum. Si nici nu m-am atacat, ori suparat pe ce ai zis. Dimpotriva, mi s-a parut ca idealismul de care ai dat dovada ar trebui putin temperat, adica sa fii adusa cu picioarele printre noi, cei umani. Am vrut sa-ti dau TIE un sfat, daca vrei sa-l iei in considerare, din experienta mea de femeie trecuta de 35 de ani. Prea multa siguranta in partener strica, ajungem sa fim prea tolerante cu propria persoana ca el oricum numai pe noi ne iubeste! Nu cred ca e un mod de a gandi foarte sanatos. Nu zic sa nu ai incredere in partener, dar nu chiar 100%.
Si am mai zis intr-un mesaj precedent, problema mi-am pus-o din cauza ineditului situatiei, nu din cauza problemelor casnice... Cat despre cucerirea sotului tau, era o idee, nu ma gandeam ca o iei literal. Ai vazut doar ce reactie a avut barbatul meu. 
Cam asta a fost povestea bonei sexi... s-ar putea s-o angajez la pitica din burtica, peste vreo luna-doua! Mai vedem!
Gandacel
33+ si Bogdanel (14.11.2005)