Bona sexi si dulce?
Raspunsuri - Pagina 5
diadaniela spune:
Gandacelule ,total de acord cu tine!
daca o femeie isi pune in cap sa cucereasca un barbat ...deja omul e cucerit.pt o ora,o noapte,o luna........nu mai conteaza.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
roxanal spune:
Gandacel, draga, sincer, n-am deloc nevoie sa-mi dai sfaturi, de-altfel nici nu le-am cerut..si nu sunt idealista deloc, stiu doar ce vreau si ce pot...daca tu crezi ca nu trebuie sa fim siguri, este doar parerea mea..nu sunt nascuta ieri/azi, am si eu 34 si crede-ma ca am trecut prin destule...si aici nu este vorba despre idealism..nici pe departe..ci mai degraba despre ceea ce stii despre TINE si pana la urma si despre EL..daca tu crezi altceva..esti libera
...si ptr ca nu vreau sa transform acest topic in ceva ce nu este, inchei aici urandu-ti succes si nastere usoara
Gandacel spune:
Cam multa agresivitate in mesajele tale, roxanal, nu crezi?
Multumesc pentru urari, care sper ca au fost sincere, si nu luat peste picior.
Subiectul pe care l-am deschis doar ca sa ma ajutati sa iau o hotarare a degenerat, dupa ce initial si-a atins scopul si m-a ajutat sa iau decizia cea mai corecta pentru moment. Consider ca si eu am gresit, incercand prin raspunsul de multumiri sa ajut la randul meu cu niste sfaturi care, intr-adevar, nu mi-au fost cerute.
Imi cer scuze si ma retrag. Multumesc tuturor pentru ajutor. TOATE mesajele mi-au detupat mintea intr-un fel sau altul.
Gandacel
33+ si Bogdanel (14.11.2005)
roxanal spune:
Gandacel, nici urma de agresivitate, imi pare rau ca asa ai interpretat tu..nu te-am luat deloc peste picior, erau urari sincere...
Guestus spune:
Daca tu o acceptai pe bona cea sexy era ca si cum aveai un proces controlat...adica totul era sub nasul tau si aveai putere de decizie. Corect? ![]()
Mik spune:
Acum ca episodul e incheiat am o multime de intrebari : cum adica sexi ? cu fusta scurta, provocatoare ? alea-alea ?
Eu as zice ca Victoria : daca arata ca un om la locul lui, ce relevanta are faptul ca e prea frumoasa ?
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
Guestus spune:
Ma gindesc yo...daca aveai fata mai mergea sa fie bona zbircita si batrinicioasa....dar sa ai baiat si sa nu aiba el o bona sexy ...asta nu pot sa inteleg.
ellej spune:
quote:
Originally posted by Mik
Acum ca episodul e incheiat am o multime de intrebari : cum adica sexi ? cu fusta scurta, provocatoare ? alea-alea ?
Eu as zice ca Victoria : daca arata ca un om la locul lui, ce relevanta are faptul ca e prea frumoasa ?
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
![]()
Mik.
Mai bine sa previi zic eu
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Gandacel spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Ma gindesc yo...daca aveai fata mai mergea sa fie bona zbircita si batrinicioasa....dar sa ai baiat si sa nu aiba el o bona sexy ...asta nu pot sa inteleg.
Si ca sa torn paie pe foc, chiar astazi am vorbit cu doamna (bruneta de altfel, dar focoasa rau!) si i-am spus ca o sa-i pastrez telefonul si o s-o chem daca voi avea nevoie de ea, poate intr-o luna... poate maine... o mai vrea cineva?
Gandacel
33+ si Bogdanel (14.11.2005)
ellej spune:
quote:
Originally posted by Gandacelquote:
Originally posted by Guestus
Ma gindesc yo...daca aveai fata mai mergea sa fie bona zbircita si batrinicioasa....dar sa ai baiat si sa nu aiba el o bona sexy ...asta nu pot sa inteleg.Las, ca vine si fetita acus-acus! Baiatul l-am dus deja la gradinita, unde are in jur educatoare, una si una, toate blonde! Zau! E cadru organizat, supravegheat, toate activitatile (inclusiv dusul in pat) le face impreuna cu aceste domnisoare foarte bine pregatite, ambalate frumos. Sa nu te gandesti la alte prostii, ca baiatul e mic-mic!
Si ca sa torn paie pe foc, chiar astazi am vorbit cu doamna (bruneta de altfel, dar focoasa rau!) si i-am spus ca o sa-i pastrez telefonul si o s-o chem daca voi avea nevoie de ea, poate intr-o luna... poate maine... o mai vrea cineva?
Gandacel33+ si Bogdanel (14.11.2005)
Hihi, not me!
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.