Bona sexi si dulce?

Bona sexi si dulce? | Autor: Gandacel

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de sfaturi de la mamici cu copii mici... care au si barbati tineri! Si de la tatici cu copii mici, daca citesc pe aici!

Azi am "intervievat" o tipa care lucreaza de 8 ani la cresa, are doar 31 de ani, o fata de 13, are experienta cu copiii (va dati seama, ca de la cresa), problema mea de femeie gravida si cu copil mic este ca tipa este frumoasa foc! Sexi, dulce, placuta, vesela. Ce sa mai, indeplineste toate criteriile ca sa ma simt super cu ea cat timp mai stau acasa, ca baietelul meu sa se simta excelent cu ea, sa invete tot ce ar invata la cresa. As angaja-o pe loc daca as fi femeie singura! Ce ma fac insa cu barbatul? Care e si el tanar, suntem de 10 ani impreuna, iar ultimii din ei am fost fie bortoasa, fie obosita rau... intelegeti voi! In conditii normale am incredere in el, insa e oare intelept sa aduc tentatia chiar la botul calului, in casa cu noi, pe termen lung? Adica cel putin vreo trei ani? Oare voi putea dormi linistita? Oare barbatul meu va mai putea dormi?

Astept cat mai multe pareri, daca cumva mai intra pe aici si un barbat, mi-ar placea sa aud cam ce-ar avea sa-mi zica.

Multam!

Gandacel 32+ si Bogdanel (14.11.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

pai nu e prea ok sa te idoiesti de el, nu?? acum sa nu-mi spui ca teoria e teorie si practica, practica, ca stiu ..insa daca ai ajuns sa-ti pui o astfel de problema..ce sa zic..o fi de vina bebe din burtica? sau altele?? parerea mea, de mama de 2 ori, cu copii mici , barbat tanar si am avut si bona tanara ..este ca ar trebui sa-ti raspunzi tie mai intai la neste intrebari..asa..mai indiscrete..cu privire la relatia cu sotul...dar oricum ar fi...de inselat te poate insela si altfel, nu numai cu bona din dotare...succes deplin si sarcina usoara in continuare

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalutza spune:

ai auzit de Jude Law?

Mini
In viata nu conteaza daca pierzi sau castigi, conteaza daca pierd sau castig eu (Winston Churchill)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Nu,Nu,NU!!!

Ea va fi in continuare sexi...amabila...calma ...iar tu cum bine sti vei trece prin momente mai putin placute si nu cred ca un stres in plus te-ar ajuta....
Nu baga in casa. Taie raul de la radacina...

Sint un pic cam dura... dar cine stie..eu vreau sa te vad scriind linistita pe aici cum alaptezi,nu pe la ERNEST ..la primaTV.

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Asa cum zice roxanal nu e bine sa te indoiesti de barbatul tau...
Si nici nu prea e bine ca esti obosita.....rau...
Oricat de greu mi-ar fi eu sunt de parere ca un barbat niciodata nu inseala daca are ce-i trebuie acasa; daca daca noi suntem obosite.........intelegti voi.......de ce sa-i condamnam.....
Chiar vorbeam cu al meu sot si mi-a dat dreptate...

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Daca acum ti-ai pus problema asta, in lunile urmatoare probabil ca te va chinui si mai mult intrebarea asta. Mai bine sa ai liniste, bone se mai gasesc.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Si eu zic "nu"! fetelor, nu e vorba ca nu are incredere in partener (si pana la urma si increderea asta are o limita, nu sunt adepta bagatului mainii in foc pentru absolut nimeni, nici macar pentru mine, ca nu stiu ce ma apuca peste 5 minute!), e vorba de linistea ei viitoare iar odata ideea intrata in cap, nu mai iese.
Gandacel, eu zic sa cauti pe altcineva ca sa fi impacata cu tine.bafta!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu zic nu ... iti ajung grijile ce provin de la copil, de la sarcina, apoi de la bb mic, oboseala si altele. Nu ti lipseste un gand in plus.
Pur si simplu nu.

Sarcina usoara in continuare, dusa la termen, si bb sanatos, mancacios si somnoros !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

yo zic sa o accepti pe bona sexy...in felul asta te mobilizezi.
daca si Dacia avea concurenta era BMW...nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cred ca e mai bine sa se poata concentra la bebei in perioada urmatoare. Mai incolo poate spera sa ajunga BMW.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

si eu zic sa cauti alta bona.ai destule pe cap...

Mergi la inceput