Bona sexi si dulce?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

daca vrea sa te insele, o sa o faca, fie ca ii aduci tu gagica sexy si tanara in casa, fie ca nu.
daca insa simti tu ca nu e ok si ca nu te-ai simti ok cu ea in casa, nu o adu.

eu imi doresc tare mult sa gasesc o bona tanara si draguta care sa stea cu Bia!!!!mai ales daca am fi apropiate ca varsta, ar fi minunat...

oricum, faci cum crezi tu ca e mai bine, ca doar vezi ca parerile sunt impartite.

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Bona sexi si dulce??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Ha, faza asta imi aminteste de zilele de dupa nastere cand venea la noi moasa "de supraveghere" (venea sa cantareasca bebele,sa imi scoata firele,acupunctura,homeopatie,stuffs) si eu eram un zombie si ea venea proaspata cu jeansi cu talie joasa,buricul mic si pierciuit (al meu atarna de.un dejt :))) ) fara sutien, neshte tocuri de ma lua pe mine ameteala,etc,parfumata,parul intins, ochelari de soare, gloss,bla,bla . Atunci eram prea concentrata pe bebelus, cred ca putea sa vina si cu pene de strutz in fund cum zicea cineva pe aici) dar acum mi-am adus aminte de faza

Laura cu
LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

gandacel,

eu am o bona frumoasa de pica, sexi, dulce, calma... si ce vrei tu!!!...normal ca am remarcat ca e frumoasa cand am angajat-o insa niciodata nu mi-a trecut prin cap ca sotul meu ar putea sa ma compare pe mine cu ea sau alte chestii de genu asta. Insa , pe tine evident ca te framanta lucrul asta asa ca mai bine gaseste pe altcineva, nu-ti mai trebuie o grija in plus sau sa-ti faci cine stie ce ganduri.

Andreea

I am a dreamer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by ankalaura

Sotul meu s-a amuzat, si s-a dus dincolo, razand in continuare. Eu strig dupa el si il intreb "spune mai, ce ii zicem fetei? Sa o angajeze sau nu?" El zice, amuzandu-se in continuare "Sa o angajeze mai".
Deci, eu zic sa nu o angajezi

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Am ajuns sa rid de una singura in fata computerului, esti tare Ankalaura!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by dante01

eu zic ca daca omul n-a calcat stramb de atatia ani, timp in care situatia a fost asa cum ai descris-o tu, nu ai de ce te teme...
by the other hand, nu trebuie sa calce stramb cu bona dulce si sexi de acasa, daca e sa o comita, o comite si basta...
ca asta s-ar putea sa fie un factor agarvant, s-ar putea...
dar cred eu ca cel mai posibil s-ar putea intampla ceva de genul: sotul o sa te vrea pe tine dulce, sexi si asa cum te stia el pe tine...
totusi, avand in vedere ca tu iti pui intrebarea asta (doar daca nu e izvorata din ineditul situatiei) si faptul ca tu ai o mie de alte probleme pe cap acum, eu zic ca mai bine nu...o grija in minus...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72003" target="_blank">INDEX SUBIECTE LA KNOW HOW ON LINE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA

Wow, chiar nu ma asteptam la atat de multe raspunsuri. Multumesc pentru toate.
Raspund la cel de mai sus, pentru ca s-a potrivit manusa situatiei noastre. Insa le-am citit pe toate si am tinut cont de toate. Hotararea am luat-o impreuna cu barbatul meu, dupa o discutie destul de scurta. Initial, l-am sunat si i-am zis ce bona buna am gasit eu! Intreb: o accept? La care el zice: bineinteles, ce mai stai, rezolvam doua probleme deodata! Gluma, gluma, insa aseara cand am zis sa discutam serios pe care din doua o alegem (am mai vazut una ok, tot tanara), mi-a zis exact ca tine, Dante, "crezi ca daca e sa te insel, o fac neaparat cu bona din casa?" Iar eu i-am zis dulce, "sunt convinsa ca se poate si cu alta, dar macar sa faci si tu un efort, nu? Nu sa ti-o aduc pe tava la desert."
Am incredere in el, nu asta e problema, si exact cum zice Dante in mesajul lui, daca n-a facut-o atat timp, pot avea incredere in continuare. Si DA, sotul meu ma vrea pe mine dulce, sexi si asa cum ma stia el pe mine... Norocul meu este ca imi revin destul de repejor (fizic vorbind).

In concluzie, mi-a zis doar atat: nu va pune in pericol relatia noastra care inseamna familie si copii pentru o relatie care nu va dura o viata, nu i se pare necesara o bona frumoasa, ci una competenta, iar alegerea o fac exclusiv eu, ca are incredere in discernamantul meu. So, dupa ce ca am un barbat frumos, mai e si intelegator. Asa ca am decis ca mai caut alta bona, pentru ca cea sexi si dulce nu vrea sa renunte la munca de la cresa, ci sa vina dimineata si pana la programul de cresa sa ma ajute pe mine, ceea ce ar insemna o munca de la 7 la 21 pentru ea! Am tras concluzia ca nu va putea si ma va lasa balta cand mi-o fi lumea mai draga!

Roxanal, tie vreau sa-ti spun doar atat: poti avea incredere maxima intr-un barbat, dar la urma urmei, barbat ori femeie, toti suntem oameni, ceea ce inseamna ca suntem vulnerabili, nu tot timpul si nu la oricine sau orice. Insa fii sigura ca daca stai zi de zi cu un om, ii cunosti problemele, momentele de slabiciune si, mai ales, stii pe ce butoane sa apesi si cand, absolut poti determina pe oricine sa pice in pacat, pana la urma. Poate doar o data, poate rar si cu sentimente de culpabilitate... dar toti suntem supusi tentatiei si greselii. Apropos, daca imi pun in cap, pot cuceri orice barbat, chiar si pe al tau! bine ca nu sunt genul.

Dante din nou a avut dreptate, pentru noi era o situatie inedita, de asta am pus intrebarea si mi-am pus problema in felul asta, pentru ca nu mai judecasem pana atunci la asta. DAR, Dante... "si faptul ca tu ai o mie de alte probleme pe cap acum, eu zic ca mai bine nu...o grija in minus..." exact asa! Multumesc!

Inca o data multumesc tuturor, hotararea de moment a fost luata, iar pe aceasta tanara o sa o am in vedere peste vreun an, cand ma voi intoarce la munca. Atunci voi fi FEMEIE intreaga, mama, sotie, femeie din toate punctele de vedere si aproape deloc vulnerabila.

Ankalaura, m-ai distrat teribil!

Gandacel 32+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

nu o cauta cu lumanarea! si eu am barbat tanar, frumos si cu bani, suntem impreuna din liceu, dar asta nu inseamna sa mi-o fac cu mana mea si sa ii aduc eu personal tentatia sub nas. daca nu isi cauta el sa i-o gasesc eu?!?!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Chris, am zis ca am luat deja hotararea. Caut alta bona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Cred ca majoritatea au spus "n-o angaja" si as fi tentata sa zic la fel. Oricata incredere ai in barbat ... cunosc un caz de meditatoare a copilului, tanara, dulce si frumoasa, care a sfarsit prin a deveni sotia nr. 2. Si nu e vorba de vreun fustangiu (ca daca era, poate s-ar fi oprit la stadiul de aventura). So... faci cum crezi, dar stii cum e cu paza buna.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

quote:
Originally posted by Gandacel

... am luat deja hotararea. Caut alta bona.

Mergi la inceput