nanny de la primatv
Raspunsuri - Pagina 7
nelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sheannamp Initial creeata de ilenutza Astazi, in cadrul targului de carte Bookfest, si-a lansat cartea Irina Petrea alias Supernanny de la Prima.Am fost la lansare, ea este o dragutza, mult mai simpatica decat pe sticla!Am cumparat cartea si am primit autograf, of corz! Stiati ca a fost colega de banca cu Raduleasca?-BTW- si ea si-a lansat azi cartea ei! Cartea se intituleaza "Si tu poti fi supernanny", a aparut la ed. Trei si costa 32 ron - redusa de la 39 ron pe perioada targului. Si tot la ed. Trei s-a editat Francois Dolto- " cand apare copilul", acelasi pret! Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005) AMR 06 sapt. www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007 |
Nu am inteles cine a scris acest mesaj, dar cred ca, indiferent ce a vrut sa spuna autoarea, aici e cheia subiectului!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Ilinca_M. spune:
Adica? Nu prea am inteles care e cheia.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
vikinga spune:
Din ce am observat, multe din emisiunile de pe prima sunt copii ale unor emisiuni nemtesti: cireasa de pe tort, sau cum i-o zice, a avut audienta anii trecuti cam in acelasi format, aia de curata casele la fel, supertalent si sigur mai sunt, tre sa ma gindesc.Cred ca IP a fost aleasa pt ca aducea cu asta:http://rtl-now.rtl.de/die-super-nanny.php Nu stiu sigur, insa observasem in timp asemanarea programelor de pe prima cu unele formate nemtesti.E o varianta.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
vikinga spune:
Vad ca varianta englezeasca e laudata, eu pe cea nemteasca nu o laud, e adevarat ca am vazut citeva emisiuni cu ani in urma, credeam ca e de mult apusa emisiunea, insa vad ca e reluata. Daca dati un clik pe sageata aia rosie apare un filmulet cu secvente, nu tre sa intelegeti germana ca sa vedeti asemanarea. Si mai ales nivelul emisiunii, voce grava de fundal, copiii plingind, mame isterizate, muzica galagioasa pt momenetele grave si ah vai ce fericire cind apare ea cu o boare, ce mai, e de rating si mai pe scurt o emisiune pentru oameni mai simpluti asa, ca sa nu zic cuvintele folosite pe aici.Ce nu or lua posturile romanesti ce e bun de aici, greu de inteles! Cite documentare bune vad, cite informatii, cite teme interesante..mda. cirese pe tort, nanny si supertalent.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
vikinga spune:
pai normal. sa mai zic ceva ori se intelege?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
nelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Adica? Nu prea am inteles care e cheia. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
La acelasi pret, posibilitatea de a alege... in general, in viata... in cazul acesta intre carti!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui filofteia
Este adevarat ca nu am urmarit toate emisiunile, dar ce am vazut nu se potriveste copilului meu. Iar atunci cand a pus unui copilas de 6 ani o eticheta cu mincinos, ce trebuia sa o poarte si la gradinita, mi s-a parut inacceptabila... |
Aoleu, ce as fi zburat-o din casa... auzi! Bietul copilas, cata umilinta
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
raly spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Desiree2002
Aoleu, ce as fi zburat-o din casa... auzi! Bietul copilas, cata umilinta _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Cum sa il puna sa il poarte si la gradinita?! Ce cruzime, copiii in jurul varstei asteia sunt extrem de sensibili la orice atribut, ii traumatizeaza nu ii face mai buni.