nanny de la primatv
poate are cineva inregistrate emisiuni cu ,,nanny,, de la prima tv?metodele ei mi se par super
Raspunsuri
mamaruta spune:
quote:
Originally posted by lucia3
ce bine.eu as prefera cazirile concrete,filmate
Si daca copilul tau face altfel decat toti copii prinsi in emiusiunile lu super nany, ce faci? astepti sa se filmeze si alea?
lucia3 spune:
eu ma refeream strict la metode nu la reactia copiilor .ca asa putea sa faca si emisiunea numai cu sfaturi si nu cred ca ar fi avut audienta
filofteia spune:
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by lucia3
ce bine.eu as prefera cazirile concrete,filmate
--------------------------------------------------------------------------------
Si daca copilul tau face altfel decat toti copii prinsi in emiusiunile lu super nany, ce faci? astepti sa se filmeze si alea?
Este adevarat ca nu am urmarit toate emisiunile, dar ce am vazut nu se potriveste copilului meu. Iar atunci cand a pus unui copilas de 6 ani o eticheta cu mincinos, ce trebuia sa o poarte si la gradinita, mi s-a parut inacceptabila...
nusicasiely spune:
eu as vrea si emisiunile si cartea.mi s-au parut educative si pentru parinti si pentru copii
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2
nemary spune:
mie mi s-a parut foarte buna ideea de a-i pune eticheta cu mincinos, poate de rusinea copiilor de la gradi nu va mai minti.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
NinaR spune:
Metoda cu eticheta, nu mi se pare tocmai buna, acel copil va deveni un frustrat. Cred ca un psiholog poate sa gaseasca metode mai bune.
Nina
filofteia spune:
quote:
mie mi s-a parut foarte buna ideea de a-i pune eticheta cu mincinos, poate de rusinea copiilor de la gradi nu va mai minti.
o zi minunata,
Mari
Problema este ca, dupa ce nu mai minte, exista riscul ca acel copilas sa fie stigat de colegi "mincinosul" pentru ca "eticheta" a fost pusa.
Eu merg pe principiul "greseala recunoscuta este pe jumatate iertata". In plus i-am demonstat copilului ca "minciuna are picioare scurte" si consecintele sunt mai grave atunci cand descopar eu adevarul, decat daca l-ar spune el.
Este adevarat ca asta nu se face in trei zile cat actioneaza Supernanny, asa ca eticheta a fost o metoda mai rapida.