Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 3
Raspunsuri - Pagina 16
elyanne spune:
Eu n-am urmarit deloc subiectul si, din pacate, n-am timp sa citesc din urma (cu 3 terori pe cap)
Am niste hainute de 0-3 luni majoritatea... poate si un pic mai maricele... nu-mi dau seama, ca ai mei sunt mici si pitici. Nu sunt toate noi... dar sunt in stare f. buna...
Mai am un carut... este cu landou... nici asta nu e nou, dar a fost folosit doar 3-4 luni... un marsupiu.
Nu stiu cum sa fac sa ajunga la cine trebuie... eu nu prea am nici f. mult timp la dispozitie si nici nu ma pot deplasa f. departe de casa... pt. ca in majoritatea timpului sunt singura cu copiii.
ralcat spune:
quote:
Originally posted by b_irina_c
buna,
Am inteles eu bine? Sunt fete care strang hainute si apoi le distribuie copilasilor care au nevoie? Astept vesti.
si felicitari pentru toate actiunile voastre!
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Irina, m-am oferit eu sa mai tin la mine in garaj din hainute si ce se mai aduna pentru copilutzi ca am ceva spatiu. Si le distribui io mai departe, fie la cerere, fie le atentionez pe mamicile care se ocupa de copii care ar avea nevoie de ce e la mine, in cazul in care uita de topic. Asa ca daca vrei, ne putem vedea, da-mi un pm daca ti se pare ok.
Si profit de raspunsul asta sa te rog Daniela sa pui pe listuta de copii cu nevoi si pe bebelina Cristina Mihaela - nascuta pe 5 mai si a carei familie e la limita saraciei.
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
Jasmine spune:
Cum va spuneam ieri,caut pe cineva care are nevoie de o canapea si un fotoliu.Am facut rost si de poze :
canapea
fotoliu
am pus anuntul si la "Bazar pt Gabriel Alexandru",in speranta ca cineva e dispus sa dea 100 RON pe o canapea si un fotoliu in stare buna.
dyonise spune:
Salutare tuturor.
Sunt o proaspata mamica fericita, Teodor s/a nascut pe 3 mai a.c. Unele dintre voi m-au mai vazut probabil pe forum insa in ultimele 3 luni nu am avut acces la computer asa ca a trecut ceva timp de cand nu am mai luat legatura cu comunitatea DC.
Acum, pentru ca s/a terminat perioada de sarcina si eu deja incap in vechile haine, as avea cateva hainute de donat pentru o graviduta.
Daca voi cunoasteti pe cineva care are nevoie, trimit un colet. Ca reper, eu am 1,72 m si am avut in jur de 78 de kilograme in sarcina.
In plus, am 2 ceaiuri pentru bebelusi care puiului meu nu ii folosesc pt ca i-au provocat constipatie-Baby Drink si Baby Calm. De asemena sampon de baie pentru copii Adimex-Disney, eu folosesc doar Sanosan si cateva caciulite care ii erau mici puiului meu. Nu e mare lucru dar le dau cu drag cui are nevoie.
Si pentru ca am vazut ca esti prezenta aici, mariarusu, sa stii ca desi apare ca am un mesaj de la tine, cutiuta mea e goala. Ma bucur insa sa te vad activa si curand, ma voi implica si eu acolo unde pot ajuta.
Toate cele bune,
D
CristinaGoji spune:
Daca este cineva in Cluj Napoca, care are nevoie de hainite pentru copil 0-6 luni, 2 cutii Nan1 si pampers Huggies - nr.4 as fi bucuroasa sa ma contacteze.
P.S. Hainitele nu sunt pentru pretentiosi. Le-am primit si eu la randul meu de la alta mamica.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
mariarusu spune:
buna denisa , imi pare bine ca ai revenit , si ma bucur pentru bb tau , sa fie sanatos si sa creasca mare mare - sa iti aduca multe bucurii,
iti spuneam in mesaj ca piticii mei sunt bine ., sanatosi , si noi la fel ,inca incercam sa ajutam cit putem pe cei care au nevoie ,
sony nu pot sa iti exprim prin cuvinte bucuria si multumirea mamei au fost de dulciuri si de jucarii
va pup pe toate si vreau sa va mai povestesc ceva interesant despre un batranel pe care il vad zilnic la piata ( e linga serviciul meu)are o taraba cu carti vechi ,folosite , le vinde ca sa isi cistige existenta . are in jur de 70 de ani si traieste impreuna cu sotia lui in chirie ia ghiciti de ce ? fiul lor a ipotecat casa la un camatar si a pierdut-o firesc , asa ca sunt nevoiti sa stea in chirie la virsta lor ,.dar stiti ca nu se pling nici o clipa , dinsul incaseaza bani la wc-ul public din piata si are o gramada de bani marunti (de 1 ban) mereu vine la mine sa ma roage sa ii duc la banca la pritena mea sa ii schimbe . asa sa va imaginati ca mereu mereu fac fisicuri de cite 50 de bucati si le duc la banca si le schimb si stiti cu ce ma rasplateste intotdeauna ? imi da o carte chiar daca imi e greu sa accept simt ca se supara daca nu o iau, asa ca il mai ajut cum pot. ii mai dau si eu de la mine cite o carte sa o vinda , mai rog fetele sa cumpere de la el cite o carte, nu sunt scumpe le da cu 1-2-3 lei, asa doar sa isi cistige pinea,
M-am gindit ca poate va prisoseste vreo carte , sau ca v-ati saturat de ea, sau ca nu v-a placut niciodata , si poate vreti sa i-o trimiteti lui , acum sigur ca nu o sa va dati romanul preferat , dar poate poate gasiti ceva.
multumesc si va imbratisez
Maria
soni spune:
Maria ma bucur pt fetita ! Sabi scuza-ma dar am avut o saptamina infernala ! Mama a facut a doua emboilie!! Incerc zilele aste asa-ti trimit pachet .Scuza-ma !
danielac spune:
Soni multua sanatate mamei tale!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
Qamar spune:
Gabrielle, din pacate canapeaua nu mai este de data intervenit ceva si o mai pastram pana da sora-mea admiterea la fac, ca e din provincie...Am incercat sa iti raspund pe messenger dar imi tot da erori, trebuie sa il reinstalez....
pup maxim toate fetele!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"