Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 3

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saby30 spune:

Am rezolvat-o si cu caruciorul. A venit si patutul. Mai ramane sa ma duc sa i leduc. Cred ca maine, daca nu cel tarziu poimaine. Ma mai ajuta si Soni cu hainutze si ii multumesc mult. Acum Andrei are cele necesare. Pana la urma hainele, pe care le aveam de dat i s-au potrivit mamicii lui, asa ca i le-am dat ei. Am mai gasit si altele necesare ei si nefolositoare mie.

Si pe mine m-au ajutat altii cand am nascut-o pe Alexandra. Nu puteam sa stau asa, sa stiu ca Alex are de toate si un copil apropiat mie nu are de nici unele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

saby30---bine ai venit pe forum si felicitari pt initiativa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby30 spune:

quote:
Originally posted by gabrielle74

saby30---bine ai venit pe forum si felicitari pt initiativa!

lidiana

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariarusu spune:

sony a ajuns coletul tau.
ieri a fost sotul meu dupa el , iti multumesc inca odata public nu doar pe pm ,
iti scriu dupa ce vin de la tara de la bunicul meu , am primit si solutie de salbutamol , beecotide ,bromhexin - iar d-na dr mai aduce azi ceva special pt asmatici , .In romania nu se gaseste salbutamol pentru inhalat -''soluzione da nebulizzare'' de fapt se numeste Broncovaleas, dar sora mea imi trimite din italia , deocamdata are , am gasit la o prietena.
te pup si mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Ma bucur si multa sanatate fetitei si voua ca aveti grija de ea.
Pup .Soni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Mariarusu felicitari pentru initiativa! Soni multumim mult!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Fetelor, m-am intors si io printre voi. Sper ca nu v-ati suparat pe mine ca v-am parasit mai mult de o luna, dar am avut niste probleme personale care m-au zapacit de tot.
Si pentru ca tot m-am intors ma gandesc sa ma fac si io utila cumva: propun sa ma vad cu Ruxi, si sa preiau io de la tine ce are strans. Pana cand apar cerinte le pot depozita io in garaj, si le trimit pe masura ce sunt solicitate.
Asta daca nu cumva deja s-a vorbit cu Ruxi ca sa nu ne calcam pe picioare :).

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Buna Raluca,

Ce bine ca s-a gasit in sfarsit cineva care sa ma ajute. De cand cu cea mica, mica am nevoie de noi spatii pentru diverse si hainutele acestea chiar nu mai am unde sa le tin. Cum facem Raluca? Pe unde stai? Imi poti scrie pe PM un nr de tel sa luam legatura mai usor. Imi pare rau ca nu ma pot ocupa chiar eu de asta, dar chiar si prin intermediar ma bucur ca hainutele vor ajunge la cineva care chiar va avea nevoie de ele.

ruxi si pisicutele

Ruxi cu Timeea aricelul, 21 dec 2006 si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Concediu vara 2006

Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Fetelor,un prieten are de dat o canapea de 3 locuri (lungime aproximativ 1,80 m) si un fotoliu,ambele in buna stare.Maine o sa pun si poze.

Daca stiti pe cineva care are intr-adevar nevoie de ele,va rog sa-mi spuneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

buna,

Eu abia azi am reusit sa pun la posta un pachet pentru Naty-Blondy. Spar sa-i fie de folos.

Sa-mi fie rusine dar nu urmaresc subiectul in mod constant, ci apar cand se mai aduna ceva lucrusoare de la Vladut. Am inteles eu bine? Sunt fete care strang hainute si apoi le distribuie copilasilor care au nevoie? Daca e asa trimit si eu, ca de acum 2 saptamani doar Naty mi-a scis PM ca ar avea nevoie de hainute si sunt sigura ca sunt multi copii carora le-ar prinde bine.
Astept vesti.

si felicitari pentru toate actiunile voastre!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput