Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt IV

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

cu totii asteptam vacanta asta....AMR 3 saptamani...asta nu se mai pune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

april, cu problemele mele e caraghios sa dau sfaturi, dar te plangeai ca fetita ta nu stia sa-ti spuna ce a facut la test. Iar o psiholoaga chemata la o sedinta cu parintii la inceputul anului scolar spunea ca uneori copiii se simt obositi si satui de scoala si de aceea "decupleaza" cumva si de aceea nu stiu sa spuna nimic din ce ii intrebi legat de scoala. Spunea ca e mai bine sa nu ii presezi, sa-i lasi sa-ti spuna singuri. Eu patesc adeseori cu Raul asa. pare sa nu mai stie nici ce a mancat (e la program prelungit), nici ce a facut la scoala, iar mai tarziu, dupa ce se mai joaca parca isi mai aminteste si imi spune. A fost chiar o faza hazlie cand nu au fost la masa pentru ca au fost la palatul culturii la un concert, eu stiam si i-am pus de mancare, dar tatal meu nu stia si l-a intrebat insistent ce a mancat. Si pt ca tatal meu il preseaza intotdeaua cu intrebarile si se indigneaza "de ce nu stie ce a mancat" copilul meu i-a raspuns senin si i-a spus ce supa si ce felul doi a mancat. Iar cand eu i-am reamintit ca nu a fost la masa, a spus doar"aaa, da, azi am mancat sandwich".

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Dragi mamici de scolari va invit si aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100742, poate ne ajutati si pe noi viitoare mamici de scolari cu idei si recomandari/ atentionari.

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe Emanuel!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

mamici de scolari!
Ce rezultate au obtinut copilasii dumneavoastra la Canguras ?
Azi am predat fisele cu rezultatele si sunt multumita.Noi nu i-am stresat cu completarea fiselor, le-am completat noi.
Am avut 6 elevi care au participat si au obtinut urmatoarele rezultate:
Cangurasul in Lumea Basmelor...5 calificative EXCELENT si 1 calificativ FOARTE BINE
Cangurasul Matematician....2 calificative EXCELENT, 3 calificative FOARTE BINE si 1 BINE
Nu le-am acordat punctul pentru completarea fiselor....pt ca nu au facut ei lucrul acesta.
Sper ca si copilasii dumneavoastra au rezultate foarte bune.

http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

La Cangurul matematician au fost 7 copii cu excelent printre care si copilul meu (m-a costat toata afacerea pudriera de la spioane ) si foarte bine au luat mai multi copii, asta inseamna ca le place jocul :).
Nu stiu daca s-a acordat si punctul din oficiu pentru completarea numelui.
In lumea basmelor nu stim inca rezultatul ...doar intuiesc.

Noi n-am cumparat caietul de vacanta, doar un mic jurnal si ma felicit pentru asta ca si-a dat drumul la scris, mici dorinte- mari secrete.

O zi buna!

JURNAL DE RASFAT Copyright Scarmanus

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76746" target="_blank"> Povestile forumului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Felicitari tuturor celor ce au participat la Cangurul.
As fi vrut sa fie si fii-mea printre ei, dar asta e. La anul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Avem si noi rezultatul la Cangurul : foarte bine ...ce sa-i fac daca nu a imbulinat toate raspunsurile

La anul speram la mai mult .

In schimb e mandru ca la testele de evaluare finala vine cu FB -uri curate, fara nicio greseala

.....si astep vacanta ca mi s-a acrit mie de evaluari,dictari, probleme si sculat cu noaptea in cap , vreau concediu si plimbari.

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La Cristi la scoala nu s a participat anul acesta la cangur, dar in schimb de la anul vor participa cati? nu stiu, om vedea.

Felicitari copilasilor pentru rezultatele obtinute, sa nu uitati
sa i felicitati- merita pe deplin.

Sambata e o zi mare pentru noi- va merge in prima excursie ce i drept doar de o zi fara noi, am emotii de pe acuma.

A revenit din excursie si s a distrat de minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si noi asteptam vacanta.

Vineri au serbarea Abecedarului, la Martisor.
Vor recita numai poezii de Tudor Arghezi.
Dupa serbare, participam la petrecerea de 1 iunie de la jobul meu.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Buna ziua , mamici de cl.I...
multumesc Lala pentru listuta (acum am vazut ) , am citit cu interes toate parerile si trairile voastre legate de experienta copiilor in clasa I.
A fost un an in care disperarea a atins cote maxime (la mine ), momente in care credeam ca nu a invatat absolut nimic(si eu nu aveam dreptate..), dar cu aceasta ocazie as vrea sa dau un sfat viitoarelor mamici de cl.I sa nu intre in panica daca nu iau numai FB sau lasa impresia ca sunt aerieni...
Va multumesc si va felicit pentru cele 10 pagini acumulate si sper ca in clasa II ve-ti fi la fel de "prezente" pentru a va impartasi impresiile in continuare.

VACANTA PLACUTA !

alina71

Mergi la inceput