Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt IV
Raspunsuri - Pagina 16
oanagabriela spune:
Ieri seara am avut spectacolul de balet. Antonia s-a descurcat f.bine, nu a avut deloc emotii, spre deosebire de parinti...![]()
A fost un spectacol f.frumos care a durat 2 ore, au avut costume f.frumoase, o muzica incintatoare, organizarea impecabila.
Acum am intrat in ultimile 4 saptamini de scoala, deja eu nu mai am rabdare, imi imaginez copiii...Pe 11 iunie pleaca 4 zile in tabara la munte. Cum este al doilea an cind participa la o tabara, stim cam la ce sa ne asteptam (desi tot avem o stringere de inima).
Chiar in ultima zii de scoala (22 iunie), pe seara, ne suim in avion si plecam in vacanta pentru 4 saptamini. Incep sa numar zilele si sa fac liste si listute.
Mult succes la bobocei pe ultima suta de metrii 
april spune:
Ultimele saptamani i-au omorat cu testele, cred ca au avut semestrul asta la mate peste 10 teste. Azi din nou....eu m-am saturat deja. Nu mai are chef de nimic, aseara i-am mai dat si eu cateva teste sa vad daca nu a mai uitat cate ceva. Saracutza, e terminata. ASTEP VACANTA!
......

Marti (5 iunie) serbarea ABECEDARUL, joi (7 iunie) excursia la Tg Mures, Sovata, Praid, cealata joi festivitatea de terminare iar vineri (15 iunie) LIBER!
Doamne da sa nu inceapa scoala decat la 15 sept. 
Lala_D spune:
April si noi tot cu teste si dictari 
La fel ca voi, marti avem serbarea Abecedarului, cu diplome , premii si coronite 
![]()

Si surpriza : maine de 1 iunie avem VACANTA iar azi drept cadou nu au primit teme 

O zi excelenta tuturor !
Lala.
helbi spune:
Noi mai avem 6 sapt de scoala

Au cam terminat materia, si vad ca mare lucru nu prea mai fac. Probabil ca-i vor baga si pe ei in teste cit de curind (au mai dat, dar nu f multe in ultima perioada).
Acum repete pt prima zi de scoala, pt serbarea care o vor prezenta boboceilor. Aici nu se face serbare la sf anului; nu se dau coronite.............o sa primim o diploma cu evolutia copilului........si cam atit, din cite stiu eu.
Ea o tine insa in petreceri: maine la aftreschool, simbata la strand, pe 8 la bowling......astea sunt aniversarile pe care le stiu pina acum.
Luni nu au scoala (colegiu pedagogic) asa ca-i duce cu after-scholul la piscina. Pe 7-8 iar au liber..........
Am facut citeva exercitii din culegerea de mate 2006/2007 zilele trecute (nu mai facuse de ceva timp) si am ramas placut impresionata ca citeste aproape fluent si in romana (in cond. in care nu am exersat constant). In germana deja isi citeste singura inainte de culcare, iar a doua zi imi povesteste mie. Eu sunt multumita de evolutia ei!
Si cu tenisul merge bine..........
In doua sapt. mai raminem la bobocei, noi, Oanagabriela pt inca vreo 2 sapt, si Alba, daca mai intra. In rest, toata lumea e in vacanta. Si bucurati-va, ca ce aveti voi e vacanta: 15 iunie -15 sept. Nu ca la noi 7 iulie - 19 aug.

oanagabriela spune:
Helbi,
Iti voi tine companie pina pe 22 iunie, cind plecam in vacanta
. La noi scoala re-incepe pe 24 august, si nu vom mai fii bobocei
.
Sint uimita cita scoala fac copiii vostri...La noi , nimic, nu ca ma pling (inca!), dar nu fac nici recapitulari, nici teste...doar activitatile normale...Avem si noi o aniversare simbata, peste o saptamina este serbarea scolii, care de fapt este o adunare generala a copiilor in curtea scolii, cu activitati amuzante, ceva mincare, spectacole etc. Pe 11 iunie pleaca in tabara pentru 4 zile. Pa urma mai avem citeva zile si vine VACANTA MARE!
CristinaT spune:
Buna seara, si noi suntem in teste de ceva vreme. Eu abia am terminat si eu cu examenele, am un pic de timp sa respir. De 1 iunie nu suntem liberi, dar nu au teme. Au facut poze+album de absolvire cu robe inchiriate, abia astept sa le vad!
Nu stiu cand se termina scoala... stie cineva?
Ps: noi nu am fost niciodata in tabara sau execursie...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
zana spune:
LA MULTI ANI! pentru toti copilasii cu mic , cu mare.
Sa aveti o zi frumoasa, plina de jucarii:
![]()
Cristina, scoala se termina pe 15 iunie sau 14 iunie, la noi n-am auzit sa fie liber.
Poate incerci anul acesta o excursie sau tabara, a mea s-a intors din excursie foarte incantata si d-na invatatoare a zis ca s-au comportat ca niste "ingerasi"
( partea proasta e ca si-a rupt pantalonii in genunchi, alergand prin iarba
)
JURNAL DE RASFAT
Copyright Scarmanus
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76746" target="_blank"> Povestile forumului
april spune:
LA MULTI ANI tuturor copiilor de pe frumoasa planeta albastra 

La multi ani si tuturor celor ce se mai simt copii 
CristinaT spune:
La Multi ani copilasi, sa fiti sanatosi si fericiti!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...