~*Imprevizibilii de martie-aprilie 2004 (83)*~
Raspunsuri - Pagina 25
mariana tache spune:

Fetelor, vorba lui Clau, ce bine e cand am ce citii la noi pe topic! Mai ales ca ati scris numai de bine; m-am distrat copios; mi-ati dat buna dispozitie!
pt fiecare!
Clau, Raul al tau ramane smecherul trupei; stie el ce stie 
Legat de premonitii, si eu am chestia asta, numai ca se manifesta prin vis; de fiecare data, fara exceptie, cand visez trenuri ni se intampla ceva rau; e teribil de nasol dimineata cand ma trezesc si realizez ce-am visat; si e horror pana trece pacostea si mereu sunt cu gandul "doamne ajuta sa nu fie f grav".
Sper ca starea ta sa fie alarma falsa, iar daca e sa se intample cava, totusi, sa nu fie f grav!
M-am uitat la poze; e f placut ca va intalniti si la iarba verde! si noi, de la Cj, suntem o trupa cu intalniri, numai ca s-a realizat treaba asta doar cu ocazia aniversarilor (asa, in cadru largit, cu tatici si copii; ca noi fetele ne vedem f des
); mi-ai dat o idee; poate ne iese si noua.
Ela, vad ca esti f bine dispusa; se simte asta din postarea ta; ma bucur ca te simti bine; nu baga de seama la kg; macar in perioada asta sa nu te stresezi cu km-ele; dupa aia ai timp sa slabesti; eu am pus 22kg cu Stefan si 18 cu Simon; si inca mai am
vreo 7 in plus.
M-am distrat de evolutia ta pana ai ajuns la economist
; f sinuos 
Si da, e f fain ca suntem prietene eu si Stanca; si ni se inteleg bine si sotii si copiii; suntem ceea ce se cheama "prieteni de fam". Ne sunt f dragi; forumul asta ne-a facut un mare, mare bine!
Gabi, eu zic ca e importanta faza cu limba straina din gradinita; invata mult mai usor acum; si e placut sa-i vezi ca invata cate ceva.
Cu calculatorul.... nici nu siam ca sunt gradinite cu asa ceva in program; exista?
Laura,
e f draguta Daria cu coditele ei! cand am citit de coditi, imediat m-am gandit: "Daria? codite? cand i-a crescut parul?"
E frumoasa foc; eu nu zic sa-i lasati par mare, dar un pic, cat sa-i puteti pune tot felul de agrafe etc cred ca merita.
Mickyyy, am vazut pozele; f frumoase! si fetele si pozele; si tu arati f bine; ai mai slabit?
Noi suntem bine; numai ca mi-e f dor de copii. Vineri ma duc sa-i recuperez.
Stefan i-a declarat azi bunicii ca se va casatorii cu o printzesa
si ca ii este f dor de mine
.
Si mi-a povestit mama ca au fost la pus de parchet (tata e parchetar) si ca Stefan a fost ffff harnic (intre ai mei copii e diferenta f mare: Stefan e f harnic, orice vrea sa faca si el; Simon.... e mai ... artist, ca sa zic intr-un mod elegant; deci, am termen de comparatie; si pot sa spun ca Stefan e exagerat de harnic); si mi-a spus ca efectiv ia uimit cu indemanarea lui; facea chestii de oameni mari; nu va pot descrie entuziasmul mamei mele cand mi-a povestit. Mi-a crescut sufletul.
si somn usor!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Nedda spune:
Fete dragi, bine v-am regasit! Va mai aduceti aminte de noi? Acum glumesc fiindca stiu eu ca nu ne-ati uitat. Am citit ultimele cateva pagini in viteza si m-am bucurat sa vad ca sunteti bine iar copilasii nostri incep sa se gandeasca la ce vor sa devina!! (Ce repede mai cresc!!!:) Apropo de asta, Lara zice ca ea vrea sa fie "teacher". :)
Ela, eu si Lara ajungem in Bucuresti la inceputul lui iunie...pe 4 sau 5 iunie (data e flexibila fiindca venim cu trenul din Belgrad). Ce zici, vine bebele tau inaintea noastra?:) Sper din tot sufletul sa ne vedem si poate mai vin si celelalte fete din Bucuresti. Noi vom fi in Bucuresti cam doua saptamani sau chiar ceva mai mult, deci timp avem, dupa care plecam spre alte colturi ale tarii.
Laura, am vazut-o pe Daria cu codite. E o scumpa si pozeaza foarte frumos.
Clau, frumos la gratare la voi acolo! :) Si strengarul tau ce mare a crescut!!!
Micky, am vazut si minunile tale! Sa-ti traiasca! Cum e sa calatoresti cu amandoua?
Mariana, te cred ca ti-e dor de puii tai dar ce fericiti trebuie sa fie ei la bunici. Asta copilarie adevarata!
Daniela
Iubirea mea - LARA - 7 aprilie 2004
Mickyyy spune:
Nedda, bine-ai revenit. Eu de principiu sunt disponibila oricand in iunie.....asa ca daca o puneti de-o intalneala, puneti-ma la socoteala
!
Cat despre fete, sunt obisnuite cu plimbarile, iar noi cu ele dupa noi. Uneori e mai obositor, recunosc, mai ales cand e vorba de un drum lung cu masina si se plictisesc, dar in rest e fain.
mariana, multam de complimente, da' n-am slabit, din contra, am mai adaugat vreo 2-3kg la cele ramase dupa sarcina, adica in loc sa scad sub 70 ma indrept vertiginos spre 75
!.
Felicitari parchetarului harnicut
. Las ca Simon e micut inca, lasa-l sa mai copilareasca. Bine macar ca nu-i strica lu' Stefan operele, ca la noi asta-i cea mai mare problema, Malina face ceva si imediat vine Daria in urma ei si strica tot 
(nu conteaza ca-i un puzzel, o constructie din cuburi, o casutica pentru papusa sau imprastie jucariile pe care malina abia le-a terminat de adunat).
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
Nedda spune:
Micky, atunci ramane sa ne vedem in iunie. Eu stiu ca abia astept. O sa am internet permanent cat sunt in Bucuresti si tinem legatura. Cat despre calatorii, eu zic ca e excelent ca n-aveti probleme cu fetele. Noi tocmai ne-am intors dintr-o scurta calatorie (de 5 zile) la Memphis. Am avut de mers cu masina vreo 6 ore si ceva si Lara ma tot intreba de fiecare data cand vedea cate o cladire "Mama, aici e Memphis?" :) In rest, si ea e foarte cuminte pe drum, chiar si la drumuri lungi. Plecam incarcati cu carti de citit si colorat, creioane colorate, jucarii in bagajelul ei, etc. si n-avem probleme. :)
Ela, am vazut ca ai intrebat de vaccin si am uitat sa-ti zic ca pe Lara numai ce a vaccinat-o doctorita ei impotriva hepatitei A. Numai ce m-a auzit ca vom calatori afara din tara si a si propus vaccinul. Acum nu stiu ce sa zic, ca eu mai citesc si aud pe aici si pareri care sunt total impotriva vaccinarii copiilor. Parerile sunt impartite mai ales cand e vorba de vaccinarea impotriva bolilor copilariei. Ma gandesc ca la tine e clar ca nu vrei sa expui bebelusul la vreo boala, fie ea si de-a copilariei...la mine, desi Lara e vaccinata conform programului de aici, ma mai gandesc uneori ca poate ar fi fost mai simplu daca ar fi facut bolile copilariei cand e copil. Parca una e sa aiba varicela (sau nu mai stiu ce) acum, la 3-4-5 ani, si alta e sa ii fie teama ca face boala cand va fi gravida. Plus ca se discuta si de faptul ca exista o doza mica de mercur in vaccinuri si alte chestii d'stea infricosatoare...
Daniela
Iubirea mea - LARA - 7 aprilie 2004
mariana tache spune:

Fetelor, deja va invidiez ca va intalniti in iunie! As vrea si eu, dar nici o sansa! Asa ca sa tineti in secret intalnirile ca sa nu ne faceti sange rau ![]()
Nedda, bine ai revenit; unde te-ai ascun atata timp?
Ai noroc cu Lara ca e cuminte la drum lung; pe ai mei i-am dus cu masina cel mai mult 2 ore si jum; sunt acceptabili, dar nu vreau sa stiu ce-ar fi la un drum de 6 ore; iar Stefan nici nu am iesit bine din Cj si ma intreaba "am ajuns la Farcasa?" 9desi stie f bine cum arata Farcasa).
Mickyyy, trebuie sa recunosc ca nici eu nu ma laud cu kg; oscilez f mult (slabesc cu chin si pun la loc f repede) si ma enerveaza; sunt un ou stricat
.
Dar tu arati f bine; nici sa nu te chinui cu slabitul!
tuturor! Somn usor!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Ela76 spune:
Buna dimineata!
Daniela - ce bine ca ai scris, chiar ma intrebam ce s-a intamplat de nu mai scrii nimic (in afara de lipsa de timp). Sper din tot sufletul sa ne vedem, desi sunt sanse mari ca fratiorul Cristinei sa se nasca pana atunci. Dar tot voi face eu cumva si ne vom intalni - ce bine ca stati mai mult in Bucuresti.
Luni, la ultimul control, bb inca nu binevoise sa-si ia pozitia regulamentara, e asezat pelvian, deci a ramas sa il 'revedem' pe 21 mai si in functie de cum va fi atunci, se decide cezariana sau nu. Si cat am fugit eu de cezariana... Asta e, bebele sa fie sanatos.
Mariana - nu te mai plange de kilograme, ca arati si tu f bine. Eu am constatat pe pielea mea ca mai greu le dadeam jos daca ma tot gandeam la ele
Ai mai reusit sa ajungi la sport si la masaj? Imi amintesc ce preturi mici erau in Cluj fata de Bucuresti. Cat despre drumurile lungi cu copiii, eu sunt optimista. Nu stiu cum va fi cu 2, dar Cristina se comporta chiar bine. Asta-vara am facut 1400 km si a avut doar rare momente cand s-a agitat (voia sa treaca in fata, langa tati sau chiar la volan si de aici mai izbucneau conflicte). Vom vedea cu 2 ce va fi ![]()
Mickyyy - frumoase poze, cred ca fetele au fost tare incantate. La vara pe unde va ganditi sa 'zburdati'?
Laura - mai, mai, ce fetita scumpa cu codite!
Eu sunt de parere ca fetele trebuie sa aiba acolo un pic de par mai lungut, cat sa-i faci o codita si sa-i pui o clamuta, mai ales cand sunt mici si dragalase. Sa stii ca la prima sarcina chiar mi-am dorit sa am fetita, ca sa-i pun fustite si sa-i fac codite. Deci, de la mine ai toata sustinerea sa-i lasi parul si mai lung de atat 
Clau - chiar imi aminteam de burtica ta si de cum stateam noi pe messenger - mare distractie mai era pe capul nostru, mi-e dor putin de vremurile alea.
Azi am ramas acasa, sa ma mai odihnesc, cica. Mi se umfla rau picioarele si cand merg sau ma asez la simt ca pe ceva gonflabil, plus ca ma jeneaza, ma furnica prin talpi si glezne. Asta e si din cauza ca n-am avut stare la serviciu si tot am stat in picioare. Oboseala nu o simteam atunci, ci noaptea. (apropo, azi-noapte am reusit sa dorm non-stop 5 ore, uraaa!)
Cristina a fost tare dragalasa dimineata, cand a aflat ca eu raman acasa. Ea are o chestie cu intrecutul, sa fie mereu prima si asta e metoda sa o mobilizam dimineata cu imbracatul. Dar azi a inceput sa-mi zica, gesticuland ca o actrita, ca "deh, mami, daca tu stai acasa pentru ca esti obosita, eu te intrec, ma imbrac prima si plec la gradinita cu tati, da!" si dadea din cap cumva ca 'asta e, n-am ce-ti face'. Apoi, cand sa iasa pe usa, a inceput sa pupe burta (ridicand tricoul, ca sa fie direct pe piele) si sa-i spuna lui bebe ca sa fie cuminte cat e ea la gradinita si sa nu o supere pe mami, da? E o simpatica, sper sa nu avem mari probleme dupa aparitia fratiorului.
Iar m-am intins o gramada... Gata, incerc sa mai fac si ceva treaba!
Ela
35 si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LauraFlo spune:
Ela, draguta si simpatica foc Cristina ! Cunosc "placerile" picioarelor umflate ! Si eu le-am avut cat am fost insarcinata. Ajunsesem sa port incaltamintea cu doua numere mai mari ! Din fericire se dezumfla!
Mickyyy, iarta-ma pentru intarziere: ieri chiar n-am avut timp, iar azi am uitat cum se numeste unguentul.
Inclin sa cred ca e MERBA, dar nu sunt 100 % sigura. Si voi aveti probleme cu memoria ? Uit d ela mana pana la gura ! E ceva de groaza; am ajuns sa am agende la agende si notite la notite ! AAAa si nu e nimic ruseste scris pe ea !
Nedda ce bine ca te intalnesti cu fetele ! Sunt sigura ca o sa-ti faca poze si asa te mai vedem si noi !![]()
Mariana, cum a fost intalnirea (cu nasa ta , nu ? evident ca am uitat
)?
Gata, ma cheama sefu ! va pup !
mariana tache spune:
buna seara!
Am o stare minunata; una din fetele noastre de la Cj a nascut azi o fetita; si sunt bine amandoua. Sunt f emotionata.
Ela, mai ai si tu un piculet! Cristina a fost tare scumpa, draga de ea! va tin pumnii sa nu aveti probleme cu gelozia dupa nastere.
Laura, intalnirea cu nasa nu a fost asa cum m-am asteptat; n-a avut aceeasi intensitate ca alta data;
asta face distanta; asta e viata; fiecare cu drumul lui. Asta nu inseamna ca nu-si are locul in sufletul meu for ever, dar nu mai avem ce-am avut.
Sa stii ca si eu uit fff mult; cumplit de mult; nu ma mai recunosc; inainte de nasteri nu uitam nimic; jur! acum....
sunt oribila; unele chestii le uit asa de nici nu stiu ca s-au intamplat vreodata; efectiv e gol in capul meu; la servici am biletele peste tot; si cu toate biletele tot mai uit; vin oamenii la angajare si daca nu-mi notez ce-am vorbit cu ei la telefon, cand ii vad trebuie sa-i intreb "dar ce v-am spus la tel?"
.
E f frustrant; nu stiu ce sa fac sa-mi revin; dar oare imi mai revin vreodata??? 
Fetelor va
pe toate; nu mai intru pana saptamana viitoare; maine ma duc in MM dupa copii; sunt f incantata; nu mai pot de dorul lor.
Sa aveti un weekend placut!
Paaaaaaaaaaaaaaa!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Claudelu spune:
Neata!
Mi-e somn si lene
Aseara ne-am uitat la un film pe HBO si binenteles am adormit amandoi. Dimineata stiam doar ca ne-am uitat la film, ca era fain dar despre ce era vorba nu mai stim 
Tati meu n-are mai multa minte ca Raul. ieri a venit de la munci cu un pahar de plastic intr-o punga. Imi da punga sa o desfac si in pahar era iarba. Ma uit mai bine si prin iarba aia era un melc
I-a adus lu Raul un melc
L-au pus pe parchet si-au asezat niste perne pe jos si s-au uitat la melc...cand si-a scos melcu cornitele asa tare a strigat Raul de fericire ca s-a speriat melcu
Deci avem melc care se plimba prin casa
Aseara l-a pus mami intr-un borcan, a gaurit capacu la borcan
Pe cuvant daca astia mari au mai multa minte ca Raul 

Altii au caine, pisica, etc, noi avem melc. Azi maine ii vad ca scot melcu la plimbare cu lesa 
Mickyyy spune:
Claudelu, atunci astept sa va vad pe voi cu melcu la plimbare, poate-mi faccuraj sa iau si eu un sarpe lu' fie-mea, ca asa de tare i-a placut ala galben de la gradina zoologica, ca ma bate mereu la cap: mami, mie cand imi iei un sarpe
?!!
mariana, felicitari proaspetei mamici
.
Nedda, abia astept sa ne vedem
.
Ela, la vara ne gandim sa zburam un pic mai departe, dar nu foarte, grecia sau turcia, adica tot pe-aproape, inca's mici si nu avem tupeul sa ne aventuram totusi prea departe. Cat despre Cristina, sunt sigura ca va fi o surioara de nota 10
, m-a impresionat mult grija ei fata de bebita de la mami din burtica.
Noi ne pregatim de primul week-end la.....pescuit!! De cand isi doreste barbata-meu asta.....de vreo 4 ani de cand sunt mereu ba gravida, ba cu copii mici dupa mine. Acum am zis fie ce-o fi, fetele-s maricele, incercam. Un lac, o padurice, un gratar, ceva ceva gasim de facut, daca la fete n-o sa le placa sa dea cu batu-n balta, sigur o sa alerge dupa frunze, furnicute, minge, sau orice altceva! Abia astept!!!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!