~*Imprevizibilii de martie-aprilie 2004 (83)*~
Raspunsuri - Pagina 26
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Mickyyy
Noi ne pregatim de primul week-end la.....pescuit!! De cand isi doreste barbata-meu asta.....de vreo 4 ani de cand sunt mereu ba gravida, ba cu copii mici dupa mine. Acum am zis fie ce-o fi, fetele-s maricele, incercam. Un lac, o padurice, un gratar, ceva ceva gasim de facut, daca la fete n-o sa le placa sa dea cu batu-n balta, sigur o sa alerge dupa frunze, furnicute, minge, sau orice altceva! Abia astept!!!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
sau melci

Cica Raul s-a trezit la 6, ca nu mai poate fiu meu de grija melcului
I-a spus la tati sa-i aduc mai multi melci ca sa-i duca cu el acasa, in Micalaca (cartieru in casa stam noi acum)
Mami n-are minte...io am inceput sa ma precipit la telefon ca nu-mi trebuie melci in casa, la care mami "hai ce esti rea, ca-i bagi itnr-un borcan mai mare si le lasi aer, nu-ti fac nici mizerie si nici mancare multa nu le trebuie"

LauraFlo spune:
Am postat si de dimineata, dar ...se pare ca n-am apasat pe ce trebuie !
Mickyyy, nu-ti face probleme ! Cu siguranta n-or sa se plictiseasca ! E drept ca nu le vad stand ore intregi cu undita in mana, dar alergatul prin iarba, ascunselea dupa copaci, fotbal, .....mama ce de-a posibilitati ! Sa nu uiti de o solutie contra piscaturilor.
Clau, m-am distrat teribil de ideea tatalui tau; iar acum consolarea mamei a fost pur si simplu fara cuvinte ! Te vezi peste cativa ani ? O sa fii experta in crescut broaste testoase, pesti,...pisici si catei...si melci ! ![]()
Daria are un inceput de bronsita. A debutat luni dupa gradi cu o raguseale, marti seara avea deja febra, i-am dat antibiotic si siropurile de tuse...Acum a scapat de febra dar a ramas cu o tuse si durere foarte mare de gat. Mititica n-a dormit bine nici la pranz nici noaptea ...abia azi noapte s-a linistit.
Oare pot s-o duc duminica la un gratar ? La noi "gratarul" e amnajat intr-un spatiu deschis cu mult soare, e drept ca e langa Dunare si este un pic de briza....Nu stiu ce sa fac; ei ii place foarte mult (e un teren de fotbal acoperit cu nisip si data trecuta nu a iesit de acolo decat sa se plimbe pe malul Dunarii). Habar n-am ce sa fac.
Claudelu spune:
Laura, imi pare rau de Daria, pupe mama pe ea! Sanatate maxima ii doresc!
Eu una iti spun sincer ca as duce fata la gratar, mai ales ca e ffff cald afara, temperatura nu mai face. Sincer nu vad de ce sa nu ia si ea putin aer curat? Daca e sa i se intoarca boala se poate intoarce si daca o ti inchisa in casa, nu?? 
Io una nu ma mir de ceea ce a facut tata, ca si cnad eram noi mici ne aducea tot felu de animale. Am avut de la broaste testoase, iepurasi de camp, hamsteri, etc...nici eu nu mai stiu cate si ce fel de animale
Cea mai mare bucurie a noastra a fost iepurasu de camp pe care l-am dus cu trenu de la bunica, din Salaj. L-am dus la Arad si l-am hranit cu siringa
A trait saracutu pana cand intr-o zi si-a dat ortu! Am plans atunci cu sora mea de nu-i adevarat. L-am pus pe tata sa-i faca o cruce si l-am inmormantat 
LauraFlo spune:
Super copilarie Clau ! Si tata ne aducea tot felul de animale, dar asta pana prin clasa a Va, apoi a zis mama stop ca se saturase sa stranga dupa canari, broaste , iepuri, catei si altele...
Eu nu stiu daca o sa am aceeasi disponibilitate ca ei. Sincer, mie imi plac matele la nebunie, la ultima am renuntat cand am ramas insarcinata, pana acum am zis ca e Daria prea mica, dar acum (cand are intelepciunea necesara sa inteleaga igiena necesara ) nu prea ma incanta ideea...Vom vedea. Am zis ca voi avea matza cand voi gasi una portocalie...Tocamai ce m-a anuntat secretara ca are DOUA ! Sa vad ce zice si Marius ! De fapt stiu: " Vrei matza ne luam rotvailer (sau cum s-o scrie )....iar eu sa ma scol la 5 dimineata sa duc iubitul catel afara nu prea ma vad.![]()
Tineti-mi pumnii :astazi ma duc sa vad un apartament cu 4 camere ce pare a fi ceea ce vrem. Am tot vazut cateva , dar nici unul nu ne-a placut !
bebe2004 spune:
Buna fetelor.
Am aterizat si eu in zona dupa o lunga absenta. Nu prea am scuze, dar asta e. Am fost si plecata sapt trecuta la niste cursuri la Busteni si nu va spun ce greu a fost fara Pump (cum ii zicem noi uneori).
In rest, nu prea am noutati. De ziua lui am serbat-o acasa cu vreo 2 copii si bunici. A fost ff incantat de cadouri, dar nu se uita decat la jucarii, hainutele nu-l interesau.
Clau, super chestia cu melcul. Noi avem o broasca testoasa acasa si o hranim impreuna cand ne aducem aminte.
De 1 Mai muncitoresc am stat prin zona, adica litoral ca nu puteam lipsi. Am fost pe la terase, plimbari prin Mamaia, chestii d'astea. N-am putut strange oameni pt un gratar, nu i-am convins.
Ela, sarcina usoara in continuare. Iti tinem pumnii sa fie totul bine.
va pup si ne mai "auzim", poate pun si eu niste poze in curand, dar acum chiar n-am timp.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
Mickyyy spune:
Neata. Am intrat doar sa va invit si pe voi la Aventuri la pescuit ![]()
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Ela76 spune:
Salutare!
Ce faceti, cum va descurcati cu caldurile? Si asa dormeam eu rau noaptea, acum nu mai dorm deloc. Cand nu ma doare nimic, transpir ca la sauna. Am trezirea din ora in ora, pana la 5 dimineata, dupa care adorm in sfarsit... pana la 7. Poti sa fixezi ceasul dupa mine.
Cristina e o scumpa, ma vede ca uneori imi e greu si e tare atenta cu mine. Ma trimite sa ma intind in pat si imi zice ca daca ma doare ceva, sa o strig, ca ea vine imediat sa ma mangaie si sa ma pupe.
Clau - ce idee cu melcul acela! M-am distrat! Si noi eram innebuniti cand eram mici, cu tot felul de animalute. Noroc ca aveam curte si in casa razbeau doar puisorii de vrabii, de gaina sau vreu boboc de rata. Cainii si pisicile ramaneau afara. Eu i-am luat Cristinei perusi, au aproape 2 ani de cand ii avem; noroc ca era tat-su plecat, altfel nu ma lasa ![]()
Andreea - chiar m-am gandit la voi de 1 mai, daca ati ramas la 'baza' sau ati fugit in alta parte. Cred ca pe la voi e mai racoare...
Mickyyy - acusica ma apuc de citit aventurile voastre!
Laura - multa sanatate Dariei, poate nu evolueaza bronsita si scapa. Ce sa zic, azi vad ca si Cristina e mucioasa.
Pupici tuturor!
Ela
36 si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Neata si de la noi. Nimeni la o
??
Ela, acum m-am uitat, ai 36 de saptamani deja
, maine poimaine o sa-ti ti bebelusul in brate
.
Chiar, nu stiu daca o stiti pe Androix, e o mamica de pe forum, a nascut ieri, tot la al doilea bebe, pe la 2 posta inca pe forum, avea contractii dar nu stia sigur daca's pe bune sau nu (erau neregulate), si 2 ore mai tarziu deja nascuse, n-a mai apucat sa faca nici epidurala. Asa sa tot nasti
.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Ela76 spune:
Uau, Mickyyy, ce viteza de nastere! Felicitari pentru Androix, sa-i traiasca micuta comoara! Parca mi-as dori si eu o nastere asa de rapida, numai ca bebeloiul asta nazdravan nu vrea sa se intoarca si gata, nu vrea sa discute cu noi.
Va ziceam de Cristina ca avea ceva muci, azi-noapte a facut si un pic de febra, 37,9 C, asa ca dimineata am fost la dr si iar avem tratament. Banuim noi ca a transpirat zilele trecute si aerul conditionat din masina nu i-a priit. Asteptam rezultatele de la exudatul faringian, poate vedem exact despre ce e vorba.
Si ca ziceati de cafea... chiar imi trebuie una, ca pic de somn, asta din cauza ca noaptea ma trezesc din ora in ora sa ma duc la baie, iar dimineata la 6:30-7 primesc desteptarea de la Cristina.
Va las, deci, merg sa-mi fac cafea!
Ela
36 si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Claudelu spune:
ELa, uauuuuuuu 36 de saptamani?? mai putin!
Sanatate multa Cristinutei 
Mickyyy am citit aventurile de la pescuit
M-am distrat tare, biata Malina ce plonjon a facut
Ei asta e doar inceputul, de acum puteti merge la pescuit mai des ![]()
Laura, ce ati rezolvat cu apartamentul ala?
Andreea, e cumva tati vostru acasa de tot va pendulati? ![]()

Io ieri am facut o criza de spasmofilie de toata frumusetea...niciodata nu mi-a fost atat de rau...stari de voma, maini inclestate, carne care parca tremura pe mine, etc...nasol, abia am ajuns acasa sa beau un calciu si un magneziu. Azi as fi ramas acasa, dar cum sefu meu e in Jermanica nu puteam lasa depart gol