~*Imprevizibilii de martie-aprilie 2004 (83)*~

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Gabi - esti o draguta ca ma incurajezi! Cred ca deja e clar ca voi depasi limita de 20 de kilograme luate Da' poate am noroc si le voi da repede jos.
De vreo cateva nopti nu mai pot dormi, ca nu ma lasa nazdravanul din burtica, vad toate emisiunile posibile si imposibile. Abia cand se lumineaza de ziua bag de seama ca adoarme si bebelusul, ca mi se usureaza burta si se prinde somnul de mine. Dar nu dureaza mult ca se face ora 7 si incepem sa ne trezim pentru gradinita si servici. Gata, doar saptamana viitoare mai servesc munca, mai mult ca sa-mi termin lucrarile, caci m-a cam ajuns oboseala.

Laura - cat a durat pana cand i-au cazut ultimele cojite Dariei, la varicela? Vad ca in continuare Cristina pare a arata rezistenta, dar incerc sa fiu pregatita, totusi. Are deja 6 colegi de grupa bolnaviori, din care 2 fusesera vaccinati (dar la ei am inteles ca forma este mult mai lejera).

Voi ati vaccinat copilasii de hepatita A? Eu acum sunt hotarata sa o fac, ca nu se stie niciodata in colectivitate.

Ela 35 si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Ela, saptamana 35? Wow cw a trecut timpul! Mai ai putin si va vedeti. Eu pe Tudor l-am nascut in saptamana 34, iar pe Petra 38, bine ca sunt sanatosi si bine amandoi. Daca poti sa nu te mai duci la servici stai acasa si menajaza-te ca dupa aia intri in hora, stii tu. Kg eu am pus la amandoi 20 si inca mai am si de la unu si de la altul, cand am ramas cu petra inca mai aveam de la Tudor, eu nu am deloc vointa sa fac cura de slabire astept sa se topeasca de la sine, dar ele nu si nu. V-ati gandit la nume?
Mariana, Tudor se face pilot de avion si de elicopter, vad ca deja toti se gandesc la cate ceva.
Clau bun raspunsul lui Raul, ne place.
Gabi, 7 kg? Wow cred ca nici nu s-a vazut ca esti gravida. Pana la urma cel mai important e bb sa fie bine.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Am foarte putin timp in dimineata asta, dar n-am rezistat sa nu va citesc si sa nu va arat pe Daria mea cu codite !. Daria nu a avut niciodata parul atata de lung asa ca va rog sa admirati frumusete de "codite-cornite" ; asa ca fapt divers: in februarie 2007 i-am bagat pt prima oara pieptanul in par ! Pana atunci n-a fost nevoie ! Uffff, credeam ca toata viata o sa aiba 2 cm de par !

Acum incerc sa raspund (pe scurt): Mickyyy, noi am redirectionat cei % la un centru de zi pentru copii din familii defavorizate de aicii din Galati; Mariana, Daria se face doctorita sau veterinar, inca nu e sigura dar oscileaza intre cele doua, Pupam flacaii cei frumosi ! Cand e nunta aia ?; Ela, iubita mea, nu-ti face griji pentru kg, asta e, eu am luat 23-25, ajunsesem la 85, cu siguranta ca la al doilea voi lua si mai mult....Dar ce frumoase sunt mamicile cu doi copii !!!!! Clau, te rog nu spune nimic, si eu am visat ceva "premonitoriu" ....acum vreo doua saptamani si sunt moarta-fiarta ....Parca am o sabie deasupra capului ! Gaby, si eu aveam foarte multe criterii cand a trebuit sa aleg gradinita Dariei...din pacate nu am ramas decat cu "distanta mica fata de casa".Codruta, te pregatesti sa incepi serviciul, nu ?

Mickyyy, nu ne-ai mai spus nimic de gardinita ! Inca ii mai place Malinei ?

Gata, din pacate nu pot mai mult sa scriu. Va pup si va doresc o saptamana excelenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Inm sfarsit, m-am invrednicit aseara sa pun cateva poze de la mare, dar sunt putine rau tare (mi-am dat seama aseara ca mai mult am filmat decat am pozat in concediu )....le gasiti aici. Cam jumatate sunt de la delfinariu, asta ca sa va fac pofta, in caz ca ajungeti prin bulgaria, merita sa dati o tura si pe-acolo.

Ela, 35 de saptamani si inca mai mergi la munca?! Bravo tie, dar daca ai sansa, eu zic sa te menajezi, ca nu-ti ridica nimeni statuie. Si eu am fost la serviciu pana aproape in ultima luna, si m-am intors cand feltele aveau 5-6 luni, dar daca ar fi sa mai fac un bebe....n-as mai face asta!

Claudelu, alunga gandurile negre , daca e sa se-ntample, se va intampla oricum, nu stiu daca poti face ceva sa previ, mai ales ca nu stii nici ce. Mortal Raul cu smecherul ala bun .

gabivalceanu, succes cu gradinita, o s-o gasiti intr-un final pe cea potrivita, sunt sigura!

Laura, da, Malinei inca-i place la gradinita, mai nou a inceput sa ne si povesteasca, cum a pictat ea o floare, cum au facut o floare copii afara (s-au luat de manute, au facut un cerc, in care fiecare statea intr-o anumita pozitie), cum le-a citit Miss Adina povestea cu hansel si Gretel (asta-i placerea ei cea mai mare, sa-i spui povesti, chiar si educatoarele au remarcat ca-i cel mai atent copil din grupa cand vine vorba de citit povesti). Acum asteptam sa scape si Daria de pampers, ca vad ca au facut si-o grupa de pitici acolo, si s-o dam si pe ea 4 ore.

Cam atat despre noi.....am o stare de "LUNI", de-mi vine sa ma-mpusc....am fugit (fara nici o tragere de inima) la munca, pupici si-o zi buna tuturor!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Codrtitu, da, 7 kile, eram aceeasi doar cu burta, dupa ce-am nascut, mai aveam un kil in plus...

Ela, ce mai cauti la serviciu??!!

Oau, ce de meserii se intrevad...A lui Raul e cea mai la moda!

Cu gradi...cred ca pina la urma tot cea mai apropiata...

In rest, ioana ma alearga prin tot parcul, ca i-am luat bicicleta "de copii mari" si face numai timpenii cu ea, cum vede ea baietii: merge fara miini, sare borduri, acu se ridica din sa si bineinteles ca a cazut, da` nu invatza nimic din asta (!)

Gabi si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau!
ce bine e cand intru aici si am ce citi
Ieri noi am fost la picnic cu mamicile(forumiste de Arad) si taticii si binenteles plozii din dotare. In total am fost 10 familii. A fost nu bine ci super bine. Am avut vreme buna pana pe la vreo 4 si ceva, dupa care a dat o torentiala de vreo 10 minute, suficient cat sa ne ude toata mancarea. Dar nici macar asta nu ne-a speriat, asa ca am plecat spre casa pe la 8 si ceva
Pentru copii si nu doar a fost de vis. Pentru Raul a fost prima zi fara somnu de amiaza si a rezistat eroic, putin, foarte putin marait. A adormit in drum spre casa.
Hai sa va arat si poze

Laura, e scumpa tare Daria! In sfarsit are paru mai lung. Sa nu o mai tunzi

Ela, 35 de saptamani??uauuu ce trece timpu. Lasa nu-ti fa probleme cu kg...io am luat 34 si uite ca le-am dat jos.

Mickyyy, ce fain ca-i place Malinei la gradi. Io deja am emotii pentur la toamne

Gabi si Raul face niste acrobatii cu bicicleta de-mi sta inima in loc si degeaba ii spun ca nu e voie/bine ca vorbesc singura

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Mmmm, ce loc frumos de picnic aveti voi acolo ! Clau, pe tine nu te-am vazut in nici o poza !!!! Vrem sa te vedem si pe tine ! Mi-a placut de Raul ! Era descult sau mi s-a parut ? 34 de kg ai luat in sarcina ! Mama si ce "bine" le-ai dat jos ! Si eu duc lupte crancene cu sotu sa n-o mai tundem. Si cred ca am reusit ! S-a topit cand i-a vazut "cornitele".

Ela, cojitele Dariei au disparut cam in 4 saptamani, dar nici acum nu s-au regenerat toate. E drept ca nu-s la vedere, dar tot ma deranjeaza. Acum i-am luat o crema cu vitamina A de la plafar, care face minuni. Initial am cumparat-o pentru ca i se exfoliau unghiile si i se lua si pielea de maini si talpi, dar am dat-o si pe semnele de la bubite si parca se regenereaza mai repede.

Gaby, Daria nici pe tricicleta nu merge. E anti sport (asa ca mine ), din fericire pentru mine nu se catara nici acum, ....Eu as muri daca as vedea-o facand "echilibristica" cu bicicleta. Cateodata imi doresc sa fie mai "sport" dar daca are cu cine semana...mai lenesa , asta e !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Laura, nu ma vezi prin poze pentru ca ccc ca de obicei eu sunt fotografu familiei. Barbatii n-au avut timp de poze, ei au fost cu micii/gratarele si berea, iar noi responsabile cu pozele si mancatu...ca de prunci n-am prea avut ce sa avem grija, ca spatiu ala e inchis si nu exista pericol de accidentare
Intradevar locul ala e super fain. L-a descoperit una din fete, se plateste 150.000lei/ora indiferent de cati suntem. Noi am fost 10 familii si a iesit super ieftin. Mancarea si sucurile le-am adus de acasa doar berea, de fpat bauturile alcoolice trebuie sa le luam de acolo.
Ptr terenu de fotbal ar fi trebuit sa platim 600.000 lei pe ora, dar au fost draguti si ptr ca au fost atat de multi copilasi nu ne-au luat nici un leu.
Ma intrebai daca a fost descult. Toti copilasii au fost in sosete sau desculti ptr ca pe teren n-au voie incaltati. Oricum a fost super cald.

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Iar va recuperez de pe pagina treia......

Claudelu, fain locul, faine pozele, ma bucur ca v-ati distrat!

Laura, cum se cheama crema de la Plafar? Ca si la moatele mele li se exfoliaza unghiile (de la picioare in special), si cred ca ar fi o idee buna sa iau si eu ceva masuri.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Mickyyy, ma uit diseara ca nu imi aduc aminte acum....era ceva in rusa parca. Maine iti spun exact.

Mergi la inceput