~*Imprevizibilii de martie-aprilie 2004 (83)*~

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Iar v-am pescuit de pe pag 3!

Va pe toate!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Am aparut si eu, nu dati cu rosii sau altceva!!!
Mamaaaaa, de cand ma chinui sa va scriu si mereu apare cate ceva. La inceput mi-am propus sa va scriu imediat ce mai pun niste poze in album. Cum nici pana acum nu am reusit sa le descarc din aparat, am renuntat la conditia asta -sper sa ma primiti si fara.

Mariana - o speciala pt tine, ca ai adus subiectul mai in fata. Vad ca esti o mamica tare mandra de puii ei, abia astept sa ajung si eu asa. Ca parca nu mai am rabdare. Pana o sa ajung si eu sa ii culc in aceeasi camera, mai am de luptat.
Lavinia - pai cum ramane cu vizita in Romania, cand ajungeti prin Bucuresti? Neaparat sa 'raportezi'! Ce fete frumoase aveti, sa va traiasca, mor dupa ele. Vad ca ai tuns-o pe Hanna, nu a regretat coditele?
Gabi - bine ca ti-ai recuperat parola, ca eu tot nu ma puteam obisnui cu noul nickname. Ce mai face Ioana? Cred ca nu gresesc, am vazut ca ii cautai bicicleta Ioanei. Si noi am tot zis ca ii cumparam Cristinei, dar multe mi se par proaste la imbinari, plus ca marea majoritate pe care le-am vazut au pedalele pozitionate cam aiurea, prea sub sha, asa mi se pare, si Cristina tinde sa le impinga spre spate. In final, nu ne-am hotarat la nimic, caci nici sume prea mari nu vreau sa investesc.
Mickyyy - ce frumos ca ati fost cu fetele la mare. Ati putut face baie in piscina? Daria ce parere are, ca acu' intelege si ea mai multe?
Clau - ce mai e pe la Arad si ce nazbatii mai face Raul? (tare scump mai e!)
Laura - am tot vrut sa-ti povestesc cat am ras la faza cu tavalitul Dariei prin magazin. Si ca sa nu zica fetele din birou ca am luat-o razna, le-am citit si lor, asa ca amuzamentul a fost general
Daniela - sper ca nu treceti pe aici fara sa dati un semn de viata, sa ne vedem. Cand si cat planuiti sa stati in RO?
Andreea - m-am gandit la voi de 1 mai: daca toata lumea fugea spre litoral, voi incotro ati luat-o?
Codruta - of, nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi sa o lasi pe Petra la cresa asa de mititica. Dar mai stii, poate se va adapta repede si isi va forma un program bun. Inteleg oarecum si atitudinea lui Tudor - incearca sa-ti atraga sub orice forma atentia, vazand cat de mult te solicita surioara lui.

Acu' sa va zic si de noi. Suntem mari, deci, avem 3 ani. Atata a auzit Cristina chestia asta, ca acum daca ii zic sa-si bea laptele ca sa creasca mare, imi raspunde "sunt deja mare, am trei ani" si imi arata trei degetele. Si mai mare de atat nu isi imagineaza cum ar putea fi Am petrecut cu cativa copii si parintii lor la un loc de joaca din preajma, a fost frumos, a trecut repede ziua.
Minivacanta de 1 mai am petrecut-o acasa, ca tare imi era dor sa mai stam numai noi la cuibul nostru, sa nu ne mai fosim pe drumuri. Asta e din cauza dimensiunilor pe care le-am atins si a greutatii = discomfort la deplasari mai lungi. Atata ne-am relaxat cu totii, ca n-am fost in stare decat sa dam cu aspiratorul prin casa. Curatenia pe care ne-o propusesem a ramas undeva intr-un plan ideal. In schimb am dormit, am citit, am iesit cu Cristina pe afara, relaxare.
La gradinita a revenit fara probleme/proteste. Partea neplacuta e ca saptamana aceasta au aparut deja 4 cazuri de varicela si suntem cu ochii pe Cristina (e vaccinata).
La serviciu intentionez sa merg si saptamana viitoare, am o gramada de lucrari pe care trebuie sa le termin si nu mai am niciun chef. Constat ca reusesc sa pierd atat de multa vreme, chiar daca vad ca volumul de munca tot creste. E cazul deci sa fac un efort, sa termin ce mai am si sa stau acasa cuminte, sa nu mai incurc lumea! Maine lucrez, deci sper sa am elanul si sporul necesar.
La doctor ma mai duc luni, la control, mor cand ma gandesc ca iar se ia de kilele mele, iar eu ii raspund ca asta e, le-oi da eu jos cumva, vreodata.
In rest, nimic nou, crapa salopeta pe mine, sunt tare sexy cand sta mulata pe fund, noroc ca lume aintai se minuneaza de burtoi si nu mai razbeste sa vada si fundul [:-))]
Va pup dulce pe toate!

Ela 32+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Iarasi pe pagina trei.......

Pentru fetele din romania, care nu s-au hotarat inca ce sa faca cu acei 2% din impozit, bagati si voi un ochi la link-ul din semnatura mea, puteti face un gest frumos pentru un copil fara posibilitati

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

...mesaj ca sa corectez semnatura, ca am uitat.

Ela 35 si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Ela, ma bucur ca primim vesti bune din randul vostru; mai ai f putin si scapi de burtoi (apoi o sa-ti para rau )
M-am distrat de planul vostru ideal cu curatenia

Mickyyy, eu am tras de mult cu ochiul la semnatura ta; si mi-am promis ca atunci cand ne revenim cu banii o sa cumpar degetele ; cei 2% i-am dat.

Sunt in : ascult IRIS si am fost in oras cu Stanca (asi) ca fetele; si am depanat o gramada de amintiri si am umblat pe drumuri batatorite in tineretile revolutionare; si am povestit o gramada si ne-a fost tare, tare bine!

si noapte buna!

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

brusc m-a palit o realitate ciudata: la anul pe vremea asta suntem mutate din clubul scutecelor [iconcualasperiatdesituatiesidezarmat]
Tulai, ce mai trece vremea!
Sper ca pana atunci sa fim tot impreuna!
haideti, fetelor, sa nu pierdem legatura asta!

tuturor si va chem sa semnati condica!

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Nimeni in zona....

Vreau totusi sa va pove ceva (poate va indurati si apareti la orizont).
Acum vreo 2 saptamani, Stefan s-a exprimat pt prima data ce se va face cand va fi mare.
Iata cum am ajuns la asta:
- fiindca a venit soacra din Italia, i-am povestit diverse despre copii (nu i-a vazut de 1 an si ceva); printre altele ii spuneam ca Stefan stie toata liturghia pe de rost (pe bune!); la care soacra zice: "Stefan, cand vei fi mare te facem preot"; la care Stefan raspunde: "nu; eu ma fac sofer"
socrela: "dar poti sa fii sofer chiar daca te faci preot"
Stefan: "nu, caci eu ma fac sofer de autobuz" .....

Doamne ajuta sa mai crestem in optiuni....

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

MAriana
Raul cand va fi mare se face "un smecher de ala bun"

Stiuuuuuu, mai nou vin cu fel si fel de pretexte,/scuze/blabla-uri si mi-e chiar rusine de voi De vreo 2 zile am o stare tare ciudata, am o neliniste in suflet care nu-mi da pace. Traiesc cu impresia ca cineva apropiat si drag mie va pati ceva. Nu e prima oara cand am stari de astea, de fiecare data s-a intamplat ceva, si de aia acum sunt si mai nelinistita mai ales ca socru meu chiar nu se simte bine. No sper ca de data asta sa fie doar o stare trecatoare

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Buna, fetelor!
Mariana – ce frumos ca tu si Stanca sunteti preietene bune si aveti ocazia sa petreceti ceva timp impreuna. Chiar ma gandeam ca Asi nu ne-a mai povestit nimic despre ea.
Super simpatico Stefan cu optiunea lui de viitor Dar are tot timpul sa si-o schimbe. Cristina a fost intrebata, dar n-a raspuns nimic, ba s-a apucat sa cante “alunelu, alunelu, hai la joc”
Eu imi amintesc ca mai mica fiind (dar totusi, prin clasele primare), ma tot intrebau colegele mamei daca ma fac economist, ca si ea, iar eu raspundeam raspicat ca in niciun caz. Eu mai intai ma faceam biolog, apoi astronaut – de asta m-am razgandit cand s-a intamplat tragedia cu naveta Challenger si am vazut ce antrenamente faceau pilotii, in centrifuga aceea (iar mie imi venea sa vars numai daca ma dadeam un pic in invartitorile din parc pt copii ); apoi am trecut la astronom, apoi la arheolog (asta printr-a 6-a) – de asta iarasi mi-a trecut cand am vazut un film cu o femeie arheolog care isi sacrificase familia pt cariera si copilul ei suferea mult. Apoi am trecut de la matematica, la chimie, la informatica si in final am ajuns… economist! Cu ceva pasiune pentru limbi straine si pentru drept
Ieri noi cica am lucrat, dar neavand cu cine sa lasam copiii acasa, multi i-am adus cu noi la serviciu. Asa ca birourile noastre s-au transformat in adevarate locuri de joaca, mai ales ca fiecare isi adusese cate o jucarie. De exemplu, Cristina a mers cu o minge din aia cu coarne, pe care se sare – va dati seam ace au mai topait pe holuri. Ba chiar si cand am plecat, nu a putut iesi din lift decat topaind pe minge. Pana la urma conducerea a inteles ca n-are rost sa ne tina prea mult pe acolo si ne-a trimis acasa Oricum, fii-mea si-a facut o imagine f placuta despre munca lu’ mami – distractie plus munca zero.

Clau – eu cred ca trebuie sa scrii mai des pe aici, ca sa dispara gandurile negre si ingrijorarile. Sper ca nu va fi nicio problema cu nimeni. Faina alegere a facut Raul

Acu’ va las, ca ne pregatim sa mergem la un botez la 12:30 si inca nu am pregatit tot ce trebuie. Macar am ajuns ieri la coafor (Doamne, ce bine a fost!) – chiar daca azi nu se mai cunoaste mare lucru, conteaza pt moralul meu.

O duminica frumoasa tuturor!

Ela 35 si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Clau, si eu am des stari din astea timpite, ginduri negre...uneori mi se pare ca Dumnezeu mi-a dat prea multe si mi-e teama sa nu-mi si ia... Incerc sa ma detasez cit pot de ele, fa si tu asa.

Ela, tu stii ca daca vrei, toate kilele acumulate in sarcina se duc repede dupa... La mine, poftim: m-am ingrasat cind eram gravida 7 (sapte) kile - sarcina toxica- si dupa ce-am nascut, la o luna, intram in toate fostele haine, de se minuna lumea. La un an de la nastere, aveam 10 kile in plus! Sora-mea a luat 25 de kile in sarcina si la un an dupa avea fix greutatea dorita. Deci ea a fost cea cistigata.

Mikkki, ai super dreptate cu bulgaria.

Noi, adica ioana, vrem la gradinita si noi, adica eu, suntem foarte mofturosi: ba prea multi copii in grupa, ba prea departe, ba prea scumpa, ba in zona prea poluata... De fapt, nici nu stiu ce trebuie cautat la o gradi..Stiu sigur ca nu vreau calculator, mii de limbi straine, etc, vreau sa se joace si sa se dezvolte fizic armonios; scoala o sa tot faca la scoala adevarata.

In rest, azi mergem la peste- a se citi inca o duminica de resemnare pt tati- pt ca bineinteles ca le dam drumul inapoi, vorbim, aruncam cu pietre in balta si..pina la urma biziim ca ne-am plictisit.

Gabi si ioana

Mergi la inceput