Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)
Raspunsuri - Pagina 13
camelia.t spune:
quote:Eeee....vad ca Timi are ce are cu masina de spalat.Si vad ca are terenul degajat pt escaladari (sertarul gol).Sunt f scumpi amandoi!Multi pupici
Originally posted by DianaR
Roxana, felicitari! Catalin e baiat mare acum!
Am reusit sa incarc cateva poze. Le puteti vedea incepand de aici.Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
FilmuleteLamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Draga livada, tin sa anunt sus si tare ca am spart gheata: incepand cu ziua de astazi, dupa muuulte cazne, baiatul meu a inceput sa mearga sustinut!!! Un superb cadou de 1 Martie, pe langa buchetul grasan de zambile albe de la tati.
[font=Trebuchet MS]Roxana siCatalin (5 iunie 2006)
Felicitari Catalin.......si asteptam dintisorii peste o saptamana! Atunci sa se tina mami!

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
camelia.t spune:
quote:Multumim mult David! primeste e la noi
Originally posted by ILDI25
O floare din partea lui www.flickr.com/photos/47847315@N00/407121047/in/photostream/" target="_blank">DAVIDpentru toate ciresele si mamicile lor.
1 Martie sa v-aduca primavara in suflete, copacii sa-nfloreasca( chiar din nou sa si rodeasca) iar ciresele sa creasca.![]()
Ildi

camelia.t spune:
quote:Da, este si preferatul lui Andrei.Toata ziua se catara pe el.Nici eu nu-l foloseam, dar, de cand cu cura de slabire.......l-am scos de la naftalina.Si daca tot vorbeam de cura, miercuri am avut o saptamana de cand m-am apucat, asa ca raportez : -3kg.Dar, cum eu trebuie sa dau jos macar vreo 30.....mai e cale lunga pana sa se vada cu ochiul liber diferenta!Cert e ca eu ma simt ff bine.
Originally posted by OanaRusu
Camelia.t, vazut pozele cu bebe chelutz - tare "in vogue" cu frezaSi am remarcat ca ia stepper - si eu am unul, mai bine zic noi, ca Paul acolo exerseaza ridicari, flotari si coborari - mai mult decat mama-sa, macar ca el nu tb sa slabeasca...
Oana Rusu - mamica dePaul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
camelia.t spune:
Si acum va zicem si noi BUNA DIMINEATA!
Asa vreme urata e la noi, ca mi-e doooor sa vad soarele!!!!
Luni avem serbare la Fini.O fac la teatrul de papusi, pe scena.Fiecare copil a trebuit sa-si aleaga o melodie, sa invete cantecelul si sa duca CD-ul la gradi pt repetitii. Va canta fiecare singur pe scena, melodia aleasa, cu microfon, lumini....tot tacamul.Fini e tare emotionat, mi-a zis ieri: mami, luni e ziua cea mare!!!
adib spune:
Buna dimineata
Camelia succese pe luni. tracul marilor artisti e ceva normal, mai ales la debut. oricum, noi va aplaudam deja.
speram ca 1 Martie a trecut cu voiosie pentru voi toate.
vin si eu cu o intrebare: de cind se modifica programul de somn al copiilor, ca noi refuzam categoric cele 30 min de somn de la ora 17 de doua zile. asa ca dormim de seara de la ora 21 pina dimineata la ora 8 iar ziua de la 12 la 12.30. si nu adormim decit in brate, iar la cele aproape 11 kg ale Ralucai mami si cu mine sintem cam cocosati si cu miinile alungite.
si in incheiere felicitam realizatoarea albumului si pe protagonisti bineinteles. am vazut acolo si in pozele prezentate separat niste caciulite foarte haioase. asta e boala mea, hainele haioase.
numai bine va dorim.
26octombrie spune:
buna dimineata, cirese!
..iar am chiulit...
n-am apucat sa vad poze, pot s-o fac doar de acasa, doar pe David cel inflorit l-am vazut si il pupam apasat!
noua 1 martie ne-a adus un ....shnur!
raportam, la 9 luni si jumatate am implinit.... 79CM!!!
si 10,3kg.
Cami, faci o treaba buna!
bravo!
Lasa, ca sa avem de toate, ma angajez si eu la un slide, ca am gasit un munte de poze cu ...cireshe. asteptam sa vina florile peste noi cum trebuie, iesim in parc si pozam cireshe in soare, apoi facem un montaj cu toate toate cireshele, cu veselie si zapaceala, bine?
piureul de cartofi trebuie diluat cu supa sau lapte, altfel il puteti folosi pe post de aracet (amidonu, bata-l vina..)
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
puiudana2004 spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI SRGHEI,DAVID SI ERIK!!!
Diana ce pot sa zic despre copiii tai...no coment!!!Superbi!!!
David,multumim pt floricica!!!Esti un dulce.
Fetelor,se mai tine azi intalnirea???Daca da,cate suntem in total???Vreau sa stiu neaparat.Daryana,imi zici,te rog???
Baiatul meu merge destul de bine in picioare.Face raiduri prin casa,eu dupa el sa nu cumva sa cada,dar el a invatat sa se lase in fundulet sau in 4 labe cand oboseste.Mi-e frica sa il las singur si sunt ca umbra in spatele lui.
26octombrie spune:
puiudana,
noi ne-am inscris, impreuna cu ginerele si cuscra (Horia si Dana).
Ami nu poate veni cu Petra, pentru ca au terminat povestile din casa si atunci se vor duce la teatru, ca apoi sa aiba o poveste noua-nouta de spus Petrei! Ami, have fun!!
Si noi asteptam cu maaare nerabdare intalneala!
Si de diminieata imi tot fac buline cu pixul pe mine, biletele pe telefon, sa nu uit, ca de obicei, camera foto...
cine mai vine, cine mai vine?!
(io sper sa vina si o mama rea, fumatoare, cand m-oi strecura afara, la o pipa, sa nu fiu singura...)
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
puiudana,
noi ne-am inscris, impreuna cu ginerele si cuscra (Horia si Dana).
Ami nu poate veni cu Petra, pentru ca au terminat povestile din casa si atunci se vor duce la teatru, ca apoi sa aiba o poveste noua-nouta de spus Petrei! Ami, have fun!!
Si noi asteptam cu maaare nerabdare intalneala!
Si de diminieata imi tot fac buline cu pixul pe mine, biletele pe telefon, sa nu uit, ca de obicei, camera foto...
cine mai vine, cine mai vine?!
(io sper sa vina si o mama rea, fumatoare, cand m-oi strecura afara, la o pipa, sa nu fiu singura...)
Luana siHora - 14 Mai 2006
io tot cresc
Io fumatoare inraita,cu diploma.Asa ca nu esti singura.

Vlad(16.05.04)(
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR