Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Cine ma suna si pe mine sa-mi iecsplice ce si cum cu intalneala ca nu m-am prins??????????????? Dar repede repede....

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

...sau pe cine sun?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

mai Zi de toamna, daca e vorba de fumatori as veni si eu, sa ajut, dar Carmina nu ma suna pe mine, totusi, ca ... nu cred ca ajung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

booon,

car'vas'zica:
Andria cu David,
Dana cu Horia,
Carmina cu Mihnea,
Puiudana cu Andrei,
Lacramioara cu Alec (Puiudana, te suna ea, poate veniti impreuna),
Luana cu Hora

Adib, pai hai, ce mai astepti? (stiu io ca nu vrei sa vii, ca toti barbatii din jur ne ocolesc in preajma zilei de 1 martie.... da tu ne-ai dat deja martisor, asa ca poti veni fara grija!)

moaaama, abia astept, mi-e dor si de gazda cea frumoasa!
(by the way, cand ne-am cunoscut noi si am intrat pe forum v-am spus ca e o frumusete, da nu m-ati crezut. si cand ati vazut pozele am vazut si eu, intr-un tarziu, reactiile.. deci am avut dreptate!)

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Mei fetelor!!! Voi ne faceti in ciuda......eu care sunt la numai 600 de km distanta de voi......

Da ca sa ne inbunati si pe noi...cele de departe....a fi musai sa puneti poze multe muuuulte, cu toate cireselele si copacii alturati.
Abia astept sa va vad. Eu care de obicei nu prea am vreme de intrat in weekend, o sa imi fac timp sa intru sa caut pozele.Asa ca.....sa nu ne lasati sa le asteptam prea mult!
Va doresc sa va simtiti fain, fain....asa cum se zice la noi in Maramu'. Va pupic!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

Andria,
te-am sunat, dar ai tel inchis. incerc mai tarziu, ok? oricum, ramane cum am stabilit. venim si cu jucarii!

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Am vb cu Lacra,trecem si ii luam si pe ei,noi pe la 16 plecam se acasa,avem traseu lung de facut,cumparaturi,venim si cu camera foto sa facem multeee pozici si jucarii.Abia astept.
Carminutzo,te lamurisi cu intalnirea sau trimit nr meu de tel pe PM????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Cine ma suna si pe mine sa-mi iecsplice ce si cum cu intalneala ca nu m-am prins??????????????? Dar repede repede....

uite cum cresc

DARYANA, pls., adresa si numarul de tel. pe PM!
Thanks!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

eee, uite ca m-am luat cu distractia si uitam de lucrurile ...serioase...

v-ati ales baba?!!!

cine mai vine cu mine pe 3? la mine e aceeasi in fiece an, 3 e cifra mea preferata (si eu sunt preferata ei, caci imi poarta noroc intr-una..)
so, cine, cand? sa vedem si noi ce va (ne) poate pielea!

adi, cum stai cu mosu? pe cand?

io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Io!Io!am babutza pe 3!Nu te las eu singurica,vezi????

Mergi la inceput