Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)
Raspunsuri - Pagina 15
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
eee, uite ca m-am luat cu distractia si uitam de lucrurile ...serioase...
v-ati ales baba?!!!
cine mai vine cu mine pe 3? la mine e aceeasi in fiece an, 3 e cifra mea preferata (si eu sunt preferata ei, caci imi poarta noroc intr-una..)
so, cine, cand? sa vedem si noi ce va (ne) poate pielea!
adi, cum stai cu mosu? pe cand?
Luana siHora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
Da-mi adresa daryanei si numarul pe PM, ca mi se descarca mobilul si nu te pot suna acum.
Baba mea e pe 7, a lui Alec i-am ales-o eu pe 10

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
carminabulina spune:
Eu o am pe 7.
Mai mai puiule de dana daca o iei si pe lacramioara si pe hora pe mine unde ma mai bagi? In porbagaj
? Nu-i vorba ca nu incap (ce modesta sunt) dar nu prea e confortabil.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
adib spune:
quote:
v-ati ales baba?!!!
adi, cum stai cu mosu? pe cand?
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
orientarile mele sint tot spre o baba, mosii nu prea ma intereseaza. si pentru ca am una acasa mi-e cam greu sa mai aleg una. dar ... aleg data de 7 ca am vazut o prognoza care spune ca pe meleagurile banatene vremea se imbunatateste abia pe atunci. poate reusesc sa trisez putin.
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Eu o am pe 7.
Mai mai puiule de dana daca o iei si pe lacramioara si pe hora pe mine unde ma mai bagi? In porbagaj? Nu-i vorba ca nu incap (ce modesta sunt) dar nu prea e confortabil.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Doar pe Lacra,Luana vine cu Dana de Zax,bre Carminutzo!!!In portbagaj oricum nu incapeai,ca eu tre sa iau carutul sa ajung pana la taxi,ca nu am fix sa fac comanda de acasa!
carminabulina spune:
Adi sunt convinsa ca ai fi venit si tu daca ai fi stat mai aproape de municipiul Bucuresti
...catodata uit ca stati in timisoare.
Ma duc sa ma culc ca sunt moarta de somn, am dormit doar 3 ore, ca fi-miu mi-a tras o mare teapa. El de obicei se trezeste la 10 asa ca mi-am permis sa ma culc pe la 3 azi noapte, m-am uitat si eu pe la niste filme si...Mihnea s-a trezit la 6 dimineata
.
Revin in 2 ore...sper sa dorm atat.
uite cum cresc
26octombrie spune:
Puiudana, nu intra in panica, iegzista o iecsplicatie...
am vorbit mai devreme cu Carmina si ramasese ca ne duce DANA pe noi, eu vorbeam de Dana Zax, iar Carmina a crezut ca vorbesc de tine (se si mira ca te punem sa traversezi bucurestiul...)
asadar, venim prin invaluire, Lacra si Puiudana (de-aia iti si spun cu puiu, sa nu iegziste cofuziuni!), iar noi, celelalte trei gratii, din sud est.
Adi, nu poti pe 7, decat daca-ti faci schimbare de sex (si aia oricum dureaza mai mult, trec babele. poate la anu'...)
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
io tot cresc
adib spune:
quote:
Adi, nu poti pe 7, decat daca-ti faci schimbare de sex (si aia oricum dureaza mai mult, trec babele. poate la anu'...)
io tot cresc
da ce mai, ati rezervat voi toate babele?!?! daca tot eram nehotarit, acu m-ai intaritat si vreau si eu una!!!
ralucis spune:
buna! vad ca suntei puse sa faceti oamenii sa lacrimeze, ca eu iar am dat un pic apa la soricei privind montajul lui cami. f frumos cami, neaparat sa trimitem si noi cateva poze.
vazut poze care de care mai frumoase de la arabela cu un victor maare de tot, ildi cu david cel bucalat, diana cu timi neastamparata si dulce, doroti cu natalita care a crescut si ea, ca de cand n-am mai vazut-o. si chiar ca avea dreptate luana cand spunea ca avem niste ciresele cu ochi splendizi. si poza lui alec al lui lyly din montaj, cea in care rade, mi-a placut mult de tot!
arabela, si cum e rochita? eu ma duc sapt viitoare sa imi iau materiale
luana, eu am baba pe 6, ca stiam a se aduna cifrele care formeaza ziua de nastere, in caz ca sunt 2, sau e cifra zilei, daca e singura
26octombrie spune:
quote:
Originally posted by adibquote:
io tot cresc
da ce mai, ati rezervat voi toate babele?!?! daca tot eram nehotarit, acu m-ai intaritat si vreau si eu una!!!
draga Adi,
exista un rezon pentru care fetele sunt fete si baietii baieti. mai multe rezoane, as spune..
dar.... cum tu incepi sa te califici binisor la aptitudinile feminine: plangi la povesti cu nasteri, esti sensibilos, iti plac florile, ai umor, esti suficient de indemanatec incat sa faci poze si ai invatat sa le pui si pe net, ei bine, ai avea oaresce sanse.. DAR, .... iar un dar, nu merge asa usor.
motivul pentru care femeile isi aleg babe, iar barbatii mosi este simplu. in viitor, noi vom arata toate la fel, cocarjate (daca nu vom fi rotunde, caz in care nu avem forma necesara cocarjarii), fara dinti (daca ne dam bine pe langa Vivi poate ne-om pune de plastic), cu sanii puternic gravitationalizati, cu si mai multe fixuri decat acum si si mai pisaloage, posibil cu broboade in cap, sa ne ascunda vata din urechi si veste calduroase tricotate. in cea mai mare parte a acestei competitii nu te poti califica (stiu, suferi din cauza asta, dar ata ete!), insa macar bunavointa sa vedem ca ai!
asadar, daca pana pe 6 martie ne prezinti o poza cu matale cu vestuta si broboada, vom organiza o noua intalnire (ce nu facem noi pentru tine), vom delibera si, daca te prezinti destul de veridic, ei bine ai voie sa ai baba pe 7!
mi se pare ca am dat dovada de multa intelegere si ma astept sa primesc multumiri pentru aceasta.
howgh!
baba luana
Luana si
Hora - 14 Mai 2006www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc