Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)
Raspunsuri - Pagina 12
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by ILDI25
O floare din partea lui www.flickr.com/photos/47847315@N00/407121047/in/photostream/" target="_blank">DAVIDpentru toate ciresele si mamicile lor.
1 Martie sa v-aduca primavara in suflete, copacii sa-nfloreasca( chiar din nou sa si rodeasca) iar ciresele sa creasca.![]()
Ildi
Vai ce dragalas e !

miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Steluta spune:
O primavara frumoasa, cu multe impliniri, alaturi de cei dragi!!

Nu am apucat sa citesc din urma... Revin maine... Noapte buna!
am livada de cirese.
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
DianaR spune:
quote:
Originally posted by miti2004
DianaR mie cel mai mult imi place poza de la 8-9 luni "dragoste mare" cand sunt ei in pielicica goala si stau imbratisati...mi-au dat lacrimile...cu asa copii poti sa darami muntii pt ei ! SUPERBA !
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex

Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
DianaR spune:
quote:
O floare din partea lui www.flickr.com/photos/47847315@N00/407121047/in/photostream/" target="_blank">DAVIDpentru toate ciresele si mamicile lor.
1 Martie sa v-aduca primavara in suflete, copacii sa-nfloreasca( chiar din nou sa si rodeasca) iar ciresele sa creasca.![]()
Ildi
Scumpul de el! Neaparat sa trimiti pozasi lui Cami!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
adriana spune:
quote:
Ildi
Ah, ce bombonica!!! Iti vine sa-l mananci..

O sa incerc si eu sa contribui cu o pozica..
Cami, excelent gestul.. si efortul

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
CamiM spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Cami, uite ca asa am aflat si cine se ocupa de montaj, mai corect spus ca se ocupa o singura persoana. eu credeam ca-i colectiv. Acum ma simt ca naiba ca am scris mesajul asa. merit bataie.
Cat priveste muzica: ma gandeam la una vesela nu la una asa melancolica pentru ca noi nu "comemoram" nimic ci ne bucuram pur si simplu de momentul prezent. Io ma gandeam la niste cantecele vesele pentru copii cu rata, motanul, gasca, broasca, oricum ceva vesel da ma intelegi. E pur si simplu o sugestie imagini si fond muzical vesel. Ideea e sa ma bucur. Repet insa, credeam ca e ceva colectiv. Dar cum a spus si Diana, efortul si surpriza sunt ale tale si mai bine faci exact cum doresti tu si cum simti tu, sincer.
Succes si imi cer scuze.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Carmina nu iti face probleme, nu ai deloc de ce sa te simti prost sau sa iti ceri scuze..tu ti-ai spus cinstit parerea si eu apreciez asta.
ideea ta e excelenta cu muzica vesela( ceva cu ratuste si pisicute etc.) dar ma gandeam sa folosim asta la un montaj de Paste ceva cu poze haioase..) de data asta am vrut sa iasa ceva mai.. sentimental.. mai "siropos" daca vrei asa sa ne dea lacrimile cand il vom vedea peste 10 ani.
Cami &
Sofia poze Sofia
CamiM spune:
Fetelor multumesc frumos pentru aprecieri.. ma coplesiti..
Ca de obicei sunteti foarte dragute!

Miki multumim frumos pentru ghiocei!! Ce dragalasi!!
DianaR superbe pozele cu strumfii!! Cel putin cea in care sunt amandoi si se tin in brate .. m-a dat pe spate!!
Roxana am uitat sa zic felicitari lui Catalin pentru mersul in picioare!! Asta da martisor!!![]()
Dana(Zax)si Horia multumim frumos pentru urari!!
Lacri si Razacila multumim frumos pentru urari!!
Cum mami nu sunt poze reusite? Bataita!!! Asa un razacios frumos!!De sclipirea din ochi te inteleg, eu ii spun sotului meu ca Sofia rade cateodata la noi asa si cu ochii si el zice ca sunt..
Steluta multumim de urari!!
Ildi si David multumim pentru martisorul virtual!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
mikiion spune:
Miti sunt din Gradina Botanica, din zona alpina. Ca se pare ca aici nu cresc natural.
Gabicred ca la mine te refereai. Doctorul nu a spus nimic rau. Dar eu cand am vazut ca iese din scala am inceput sa-mi fac griji. Totusi sunt aici copii care au inca greutatea lui Marc la 4 luni( 8 kg) si sa creasca in luna a 7 si a 8 -a cu cate 800 de grame nu mi se pare putin. Pai in ritmul asta cat o sa aiba la 1 an? Dar stii cum e? Rade mama mea de mine ca ma plangeam ca e prea mic( scazuse la 2600 la un moment dat de la 2990)si acum am plang ca e prea mare. Nici eu nu stiu ce vreau.
Fetelor, eu am reusit azi sa imi fac iar copilul sa vomite. S-a inecat cu galbenus de ou. Voi cum il preparati? Eu am incercat sa-l frec cu piure de piersici dar cred ca am scapat o bucata prea mare( vreun cm nu mai mult dar pt el e suficient). La fel piureul de cartofi normali, cum il preparati ca mie mi-l refuza. Cred ca il considera prea incecacios.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
mikiion spune:
Virgicare e temperatura anormala pt termomentul de ureche. Am cumparat ieri unul si inca incerc sa ma lamuresc cum functioneaza.
Incepuse sa fie cam caldut si nu eram in stare sa ii iau temperatura cu cel normal.Nu a depasit 37.2 pana acum.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
miti2004 spune:
mihaela am uitat sa zic ca ieri la doctor l-au cantarit si are 10800 gr ( la 8 luni si o sapt ), deci aproape cat Marc. Mie nu mi se mai pare gras Alex, parca s-a mai lungit ( sper eu
), adica parca nu mai are asa multa "celulita" pe burtica...
Eu galbenushul il dau la blender cu legumele fierte. Cand ii dau mai mult cartof ( nu i-am dat niciodata doar cartof, am mai pus si un pic de alte legume ) am pus mai mult zeama din supa si pastarnac, ca e mai atzos iar cartoful mai lipicios si in combinatie au iesit ok.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex

. merit bataie.