Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)
Raspunsuri - Pagina 11
carminabulina spune:
Cami, uite ca asa am aflat si cine se ocupa de montaj, mai corect spus ca se ocupa o singura persoana. eu credeam ca-i colectiv. Acum ma simt ca naiba ca am scris mesajul asa
. merit bataie.
Cat priveste muzica: ma gandeam la una vesela nu la una asa melancolica pentru ca noi nu "comemoram" nimic ci ne bucuram pur si simplu de momentul prezent. Io ma gandeam la niste cantecele vesele pentru copii cu rata, motanul, gasca, broasca, oricum ceva vesel da ma intelegi. E pur si simplu o sugestie imagini si fond muzical vesel. Ideea e sa ma bucur. Repet insa, credeam ca e ceva colectiv. Dar cum a spus si Diana, efortul si surpriza sunt ale tale si mai bine faci exact cum doresti tu si cum simti tu, sincer.
Succes si imi cer scuze
.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
A.C spune:
E SUPERB MONTAJUL,CAMI !Iar melodia aleasa ...n-am cuvinte!Imi place la nebunie! Multumesc ca ai pus toate cle 4 poze cu Deli-cioasa mea!
Alina si bb Delia (8 luni)
http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/
LYLY809 spune:
Lacri si Alec al ei, razacios si neastamparat, va doresc o primavara minunata, alaturi de minunatii vostri prunci
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
amiss_zip spune:
Dianar nu am cuvinte sa exprim cat de impresionata si emotionata am fost privind pozele tale cu puii. Sunt niste minuni..Iar de calitatea pozelor...nu mai zic
.
sa imi spui ce papucei are! De unde i-ai luat? Mi se par super pentru casa.
Parca ai o casa gandita special pentru copii
. Oglinzi aproape de podea sa se distreze in ele, sertare golite pentru a evita diverse evenimente neplacute...masina de spalat la indemana
.
Eu mereu o pazesc pe Petra ba sa nu linga rotile la carut, ba sa nu mearga in bucatarie ca e rece, ba sa nu mearga in baie ca este ud sau rece, ba nu acolo pt ca...oF!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
amiss_zip spune:
cami un buchetel d eflori de la noi pentru montaj 

Amiss
LYLY809 spune:
Cami, am trimis si noi niste poze. Din pacate nu sunt extraordinar de reusite![]()
Oricum, singura modalitate in care puiul meu imi arata ca ma iubeste este aceea ca rade cu tot chipul la mine
Si are o sclipire in okisori pe care numai eu o vad...sunt scantei de dragoste
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
amiss_zip spune:
Cate poze trebuie? ![]()
Amiss
DianaR spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Dianar nu am cuvinte sa exprim cat de impresionata si emotionata am fost privind pozele tale cu puii. Sunt niste minuni..Iar de calitatea pozelor...nu mai zic.
sa imi spui ce papucei are! De unde i-ai luat? Mi se par super pentru casa.
Parca ai o casa gandita special pentru copii. Oglinzi aproape de podea sa se distreze in ele, sertare golite pentru a evita diverse evenimente neplacute...masina de spalat la indemana
.
Eu mereu o pazesc pe Petra ba sa nu linga rotile la carut, ba sa nu mearga in bucatarie ca e rece, ba sa nu mearga in baie ca este ud sau rece, ba nu acolo pt ca...oF!www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
M-ai uns la suflet cu mesajul asta! S-a umflat inima in mine de mandrie...
Papuceii de casa avem vreo 4 perechi, toti primiti de la diverse cunostinte. Toti sunt usori si au talpa moale si antiderapanta. Am vazut prin magazine, dar preturile la cei de calitate sunt destul de mari ptr cateva bucatele de materiale...
Casa noastra a mai cunoscut deja un copil, pe Vladut, deci putem spune ca s-a transformat in timp. Sertarele golite, sau asigurate, parchet peste tot...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
miti2004 spune:
DianaR mie cel mai mult imi place poza de la 8-9 luni "dragoste mare" cand sunt ei in pielicica goala si stau imbratisati...mi-au dat lacrimile...cu asa copii poti sa darami muntii pt ei ! SUPERBA !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
ILDI25 spune:
O floare din partea lui www.flickr.com/photos/47847315@N00/407121047/in/photostream/" target="_blank">DAVIDpentru toate ciresele si mamicile lor.
1 Martie sa v-aduca primavara in suflete, copacii sa-nfloreasca( chiar din nou sa si rodeasca) iar ciresele sa creasca.

Ildi