Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)
Raspunsuri - Pagina 10
CamiM spune:
Virgi uff.. ce neplacut sa va imbolnaviti asa toti..sper sa treaca repede!
M-a pufnit rasul cand am citit ce scriai tu despre antibiotice ca si aici tot asa e nu se dau fara reteta (stiu ca trebuie luate cu recomandarea medicului dar daca patesti cum am patit cand mi s-a umflat o masea si programare mi-au facut peste 5 zile..recurgi si la metode mai putin ortodoxe..
) si noi tot asa ne facem stoc din Rom cand avem ocazia.Si nici al meu sot nu se inghesuie sa mearga la medic decat in caz de forta majora si dupa multe crize din partea mea..
Miti tinem pumnii sa mearga bine !! La fel am patit noi asta vara, i-am dat pedialyte vreo 10 ore fara nimic altceva dupa care am reintrodus lapticul si completare cu lapte praf dar de soia si a mers super.
Cami &
Sofia
poze Sofia
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by mikiion
O primavara frumoasa cu niste ghiocei din Montreal( de anul trecut, ca aici maine se anunta viscol)
www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20070301" target="_blank">1 Martie
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
Mihaela saru'mana ca esti asa draguta si ai cautat pt noi. Le-am citit pe toate, de 2 din ele dadusem si eu ieri. La noi nu a fost chiar asa grav cu kaka moale, insa a vomat in jet de 2 ori sambata. Cel mai nasol e ca nu vrea lapte, pe care de ieri oricum l-am oprit...asta e durerea mea, bea f putin lapte de vreo saptamana ( nici inainte nu era f bautor, dar era ok ).
Ghioceii aia chiar sunt din Montreal ?
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Roxana Claudia spune:
Draga livada, tin sa anunt sus si tare ca am spart gheata: incepand cu ziua de astazi, dupa muuulte cazne, baiatul meu a inceput sa mearga sustinut!!! Un superb cadou de 1 Martie, pe langa buchetul grasan de zambile albe de la tati.
Cami – mi-a placut tae mult montajul!
Ama – ce mare s-a facut Seb! Oricum el este cea mai coapta cireasa a livezii..insa uite, chiar si progresele o devedesc!
Virgi – si Catalin este vioi dar ma topesc eu cand vad ca nu mananca. Nu mananca cat manca inainte, ca de ciugulit…
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
carminabulina spune:
salutareeee,
eu nu prea mai am timp sa intru sa scriu dar imi fac timp sa citesc.
Mi se pare minunata ideea cu montajul...chiar daca ne-au luat-o altii inainte
. Al fetelor de ianuarie m-a emotionat profund si mi-a placut fffffffff mult.
As avea o sugestie pentru al nostru: sa se puna alta melodie si sa se scoata textele, mai ales ca sunt in engleza...
parerea mea. asa cum e acum nu-mi place, sincer...adica nu-mi spune nimic.
Va pup.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Draga livada, tin sa anunt sus si tare ca am spart gheata: incepand cu ziua de astazi, dupa muuulte cazne, baiatul meu a inceput sa mearga sustinut!!!
[font=Trebuchet MS]Felicitari.Un adevarat cadou.Si de 8 martie,ce a zis Cata,aduce lui mami dintisori?
DianaR spune:
Salutare!
Vad ca sunt multe cirese nemancacioase... Nasol, eu stiu cum e, pruncii mei sunt de felul lor asa...![]()
Am vazut poze frumoase cu Victor si cu Natalita, doi frumosi!
Ma chinui sa incarc si eu poze, revin imediat cu linkul.
Ama, bineinteles ca sunteti pe gustul lui Timeea...
Ce harnicut e Sebi, cate face el...
Cami, foarte frumos si o
ptr montaj! Textele zic si eu ca si Carmina ca nu-s musai, dar cum doresti tu, e efortul tau ptr care iti multumim!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
DianaR spune:
Roxana, felicitari! Catalin e baiat mare acum!
Am reusit sa incarc cateva poze. Le puteti vedea incepand de aici.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
CamiM spune:
Carmina multumesc frumos pentru sugestii!! M-am conformat si am scos textele in engleza( scuze ..nu m-am gandit ca o sa deranjeze) si ce mai era extra si am lasat numai pozele.
Cat despre coloana sonora mie imi place actuala ( evident) dar daca voi vreti sa o schimbam e ok astept alte sugestii...si evident pozele..![]()
Roxana multumesc frumos.
Cami &
Sofia
poze Sofia
zax spune:
Dragele mele,
Va urez din suflet o primavara insorita si plina de ghiocei! Sa va creasca ciresele si sa va umple de dragoste!
Horia cu mama si cu tata lui....
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
OanaRusu spune:
Camelia.t, vazut pozele cu bebe chelutz - tare "in vogue" cu freza
Si am remarcat ca ia stepper - si eu am unul, mai bine zic noi, ca Paul acolo exerseaza ridicari, flotari si coborari - mai mult decat mama-sa, macar ca el nu tb sa slabeasca...
Am vazut-o si pe Gugutza - tare-i scumpa cu naframa pe cap
!!
Pupam cireshicile serbate dupa 20 ale lunii - ca n-am ajuns nici sa citesc daramite sa postez...
Vazut Timi cu biberon in guritza
- si eu am un catzelush pe-aici, numai ca el musca fara discriminari - vine dintele 7 - asa ca tre' sa fim cu ochii in patru sa nu plecam de-acasa cu semne ciudate...
Sper sa ajung sa trimit poza pentru montaj -
CamiM pentru ca esti dragutza si te ocupi de el!
Mie precis o sa-mi placa pentru ca e cu cireshele noastre 
Doroti, zau de-mi amintesc daca am raportat greutatea la 8 luni - am reusit de l-am si masurat in lungime (mare lucru!)
Deci: 8luni: 9260gr, 74cm
De la 7 luni si 1/2 - ne ridicam in picioare singurel unde vreau muschii nostri. De la 8 luni si in patut roata-roata ne plimbam.
Tot pe la 8 luni am inceput sa facem "pa-pa".
Ajunge.... sa mai fie loc si la altii ![]()
O noapte placuta tuturor...
PS : waw, peste o sapt e 8 martie - ziua mamei... deja asa emotii am!!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni

)